ל-551P אין בורר MC והרגישות המנימילית שלו היא למתח של 3.35mV שזה פי שניים יותר מהמקסימום שמוציא ה-DL-110 כך שזה לא יספק מענה הולם.
החלפת הבסיס ללנקו B55 - עדכון
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
המלצתי לפני שנייה
(אבל בהפוכה.. אז לא נקלט). אתה בכיוון הנכון. ל-Azur של CA יש יופי של VFM. ה-651P שהוא קצת יותר מתקדם מה-551P עולה בסביבות ה-600 עד 800 ש"ח ויש לו בורר MC. הוא עושה עבודה נפלאה במחיר שלו.
ל-551P אין בורר MC והרגישות המנימילית שלו היא למתח של 3.35mV שזה פי שניים יותר מהמקסימום שמוציא ה-DL-110 כך שזה לא יספק מענה הולם.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אני לא חושב שיש ל-CA פונו פרה-אמפ יעודי מעבר ל-651P אבל יש להם פרה-אמפ רב מקורות מסדרת 840 שהוא כבר חיה אחרת לגמרי. אני לא חסיד גדול של CA. ה-640P וה-651P ידועים בתור יחידות VFM מצוינות - אבל הדגמים האלה הם לאו דווקא טובים במיוחד. הם מצוינים ביחס למחיר (AKA Budget).efi1965 כתב:מה הדרגה הבאה אחרי ה 651? איזה עוד פונואים טובים יש לחברות אחרות ?...
יש אין סוף פרה-מגברים ופונו פרה-אמפ' מעולים. אם אתה רוצה דיון בנושא תצטרך לתחום אותו, כרגיל, בהצהרות תקציב ורכיבים אחרים בשרשרת. הנושא רחב מאוד - ולדעתי דורש שרשור יעודי.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אפי, פרה-אמפ לאו דווקא מתאימים לראש (רק צריך לוודא שיש כניסת או בורר MC). הרבה יותר קריטי להתאים אותו להגברה ולוודא שאין המהומים וזמזומים מהרמקולים. לציוד מנורתי יש קריזות לפעמים וקשה לקבוע חוקי אצבע. בנוסף הטעם שלי שונה, כנראה, משלך ושוב, בלי תקציב, הכל זה דיבורים בעלמא.
באופן אישי אני מחבב מאוד ציוד גרמני ישן. אחד האהובים עלי הוא ה-Dynavox TPR-2 שיש לו גם גלגולים חדשים יותר כמו ה-TPR-43. השתמשתי בו שנים ויום אחד אני אזמין לו מנורות חדשות... עוד פרה מנורתי שהחזקתי לאחרונה היה ה-RS-30EQ של Leben. הוא לא מקבל כניסת MC והייתי חייב למצוא לו שנאי סטפ-אפ מתאים. זה די הוציא לי את הנשמה, אבל בסוף (עם קצת עזרה מגיסי שהתאים לו שנאי של Dynavector) הוא הוכיח את עצמו (בלשון המעטה. הדבר הזה מקים לתחייה את פרנק זאפה בסלון שלך). יש גם כאלה במחירים יותר הגיוניים. בכל מקרה, לא הייתי רוכש חתול בשק. חייבים לנסות על הסטאפ.
באופן אישי אני מחבב מאוד ציוד גרמני ישן. אחד האהובים עלי הוא ה-Dynavox TPR-2 שיש לו גם גלגולים חדשים יותר כמו ה-TPR-43. השתמשתי בו שנים ויום אחד אני אזמין לו מנורות חדשות... עוד פרה מנורתי שהחזקתי לאחרונה היה ה-RS-30EQ של Leben. הוא לא מקבל כניסת MC והייתי חייב למצוא לו שנאי סטפ-אפ מתאים. זה די הוציא לי את הנשמה, אבל בסוף (עם קצת עזרה מגיסי שהתאים לו שנאי של Dynavector) הוא הוכיח את עצמו (בלשון המעטה. הדבר הזה מקים לתחייה את פרנק זאפה בסלון שלך). יש גם כאלה במחירים יותר הגיוניים. בכל מקרה, לא הייתי רוכש חתול בשק. חייבים לנסות על הסטאפ.