סאגה של ייאוש ואכזבה מאלקטרוניקס פרו ואלקטרו פיקס(סמליין-סמסונג)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
loki2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 658
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,
רציתי לחלוק מעט מניסיוני עם נותנות השירות של סמליין (סמסונג) שהן קבלניות השירות - אלקטרוניקס פרו ואלקטרו פיקס. לצערי זה יהיה ארוך אך למי שיהיה כוח להחזיק מעמד עד הסוף יקבל מושג איך נראה השירות והתמיכה כאשר קונים מיבואן רשמי של סמסונג בארצנו היקרה.

לפני כחודשיים וחצי התחשק לי להתחדש בטלוויזיה חדשה. בעקבות העובדה שישנה כבר ברשותי פלזמה אחת של סמסונג (PS43D490) שאני מאוד מרוצה ממנה ועקב ההמלצות החמות פה בפורום על הפלזמה PS51E550 גם של סמסונג , החלטתי ללכת על טלוויזיה זו במחשבה שזו קנייה בטוחה. ובכן , קניתי את הטלוויזיה ברשת מוכרת במחיר אטרקטיבי וקיבלתי את הטלוויזיה במהירות וגם הטכנאי הגיע יחסית במהירות תוך מספר ימים להתקינה. עד כאן הכול טוב ויפה אלא שמאז ישנן שני בעיות שליוו את השימוש בה :
1. התחברות לרשת אלחוטית היוותה בעייה מכיוון שרק לעיתים רחוקות הטלוויזיה זיהתה רשתות אך ברגע שהצלחתי לזהות רשתות והתחברתי לרשת כלשהי אפשר להגיד שניתן היה להתעלם מהבעייה כי פשוט נשארתי מחובר לאותה הרשת כל הזמן.
2. טעינה איטית ולא מתקבלת על הדעת של הרדיסקים דרך יציאות ה-USB. בפלזמה הישנה יותר ההרדיסקים נטענים תוך 3-5 שניות וכל הקבצים נראים כמו שצריך אולם בפלזמה החדשה , למרות שההרדיסקים מזוהים במיידי , תהליך הטעינה ארוך לאין שיעור ואורך בין שלוש לחמש דקות. כמו כן , לפעמים בסיום הטעינה הטלוויזיה פשוט מראה שלא קיימים קבצי וידאו בהרדיסק למרות שקיימים או שמראה חלק מהתיקיות אבל מעלימה את התיקיות שבהן יש קבצי וידאו. יש לציין שהבעייה לא מתרחשת עם DOK בגודל 8GB , מה שכנראה מראה על העובדה שיש איזו בעייה עם המעבד של הטלוויזיה בטעינת נפחים גדולים. כמו כן אציין , שבדקתי את ההרדיסק שלי בעוד ארבע פלזמות שונות של סמסונג בחנויות שונות ובכולן , הטעינה מהירה וללא תקלות וכמובן שבפלזמה הישנה שלי גם הכול תקין.

ובכן , לאחר כחודש שהטלוויזיה הייתה ברשותי ורציתי להתחבר לרשת מחדש , הטלוויזיה פשוט הפסיקה לזהות רשתות כליל ולא יכלתי להתחבר יותר לרשת אלחוטית. החלטתי להתקשר בתאריך 10/09 כמדומני לאלקטרוניקס פרו שהפנו אותי לאלקטרו פיקס שהם הקבלן שנותן שירות בצפון ומכאן החלה סאגה של ייסורים , טרטורים וייאוש שעדיין לא הסתיימה מכיוון שהטלוויזיה עדיין לא תוקנה עד לרגע זה. לאחר מספר ימים הגיע טכנאי של אלקטרו פיקס, בחור נחמד אך לא מבין עניין שהתקשר לאחראי עליו , אחראי המעבדה שלא נזכיר את שמו האמיתי וכרגע נקרא לו דני לצורך העניין. דני התחיל להשמיע כל מיני סיבות מוזרות לכך שהטלוויזיה לא מזהה רשתות כמו התירוץ שהטלוויזיה לא יכולה בכלל לזהות רשתות מתחת ל-10 מגה (בסלון ישנם מספר רשתות מעל 10 מגה והטלוויזיה עדיין אינה מזהה ) ולאחר מכן שמעתי תירוץ אחר שאם הראוטר נמצא רחוק יותר משלושה מטרים מהטלוויזיה אז היא לא יכולה לזהות את הרשת (שמתי מתחת לטלויזיה את הטאבלט שלי ויצרתי נקודת גישה אלחוטית והטלוויזיה לא זיהתה את הרשת) . כמובן ששני התירוצים הללו הם קשקוש אחד גדול , מה שלא מראה על מקצועיות יתרה מצד מנהל המעבדה של אלקטרו פיקס וזאת עם כל הכבוד אליו. בכל מקרה, דני הורה לטכנאי לבצע איפוס כללי לטלוויזיה מה שלא תיקן כלום והטכנאי הלך מביתי כשלא תוקן כלום וכשהוא אמר שהוא יעביר את התקלות הלאה. בקצרה , חיכיתי לאחר מכן שלושה שבועות (!) עד שיגיעו חלקים (כרטיס רשת וכרטיס ראשי) להחלפה אל אלקטרופיקס. עוד שבוע עבר עד שתואם ביקור שני של טכנאי. הגיע בחור נחמד שעידכן את דני (מנהל המעבדה) בבעיות של הטלוויזיה , מה שהיה לי מאוד מוזר כי הייתי בטוח שדני כבר יודע הכול והטכנאי הגיע במטרה להחליף לי את החלקים ולתקן את הטל' . לפתע אני שומע מדני שהטכנאי הקודם לא אמר שישנה בעייה עם ה-WIFI ושיש צורך לקחת את הטלוויזיה למעבדה כדי לבצע בדיקה כוללת ושם להחליף חלקים אם יצטרכו. התעצבנתי מעט אך נתתי להם לקחת את הטלוויזיה. למחרת כבר החזירו לי את הטלוויזיה (מהיר). הגיע הטכנאי , מתקינים את הטלוויזיה , והופה , פתאום הטלוויזיה קולטת רשתות , תודה לאל ! כנראה שהכרטיס רשת היה פגום וכעת שהחליפו אותו הכול עובד כמו שצריך. אבל אוי ואבוי , הבעייה עם ההרדיסק עדיין מתרחשת. מתקשרים לדני ואומרים לו שעדיין יש בעייה עם ההרדיסק והוא טוען שהטלוויזיה תקינה אלקטרונית ונבדקה במעבדה והכול תקין. ואני שואל , איך הכול תקין אם אני מראה לטכנאי מול העיניים שלו את התקלה ?!?!
אבל לטכנאי אין מה לעשות , הוא מבצע מה שדני אומר לו ומתקפל לו מביתי כשהטלוויזיה שלי עדיין לא תקינה. מאז עברו כשבוע וחצי , אינספור שיחות עם עם אלקטרוניקס פרו ואלקטרו פיקס - אלקטרו פיקס טוענים שהכול תקין בטלוויזיה וכבר אין לי כוח להתנהל מולם. אלקטרוניקס פרו אומרים שהם יתאמו עם אלקטרו פיקס שיבואו לקחת את הטלוויזיה וימסרו את זה למעבדה שלהם במודיעין אבל עד לרגע זה , הטלוויזיה לא תוקנה.

לא רוצה לומר כבר כמה זמן ומאמץ ושיחות טלפון בזבזתי על הנושא ...ימי לימודים שפוספסו...פשוט כאב ראש אחד גדול וסחבת מתמשכת עד אינסוף. כמעט חודש וחצי עבר מאז שפתחתי לראשונה קריאת שירות והטלוויזיה שלי עדיין לא תקינה. אין מה לומר , לא לשירות כזה ציפיתי ולא על טלוויזיה כזו שילמתי ממיטב כספי. קבלן שירות של יבואן רשמי של סמסונג בישראל , והם טוענים שהכול תקין בעוד שאני מראה לטכנאי שלהם את התקלה מול העיניים. למי שהחזיק מעמד עד כאן אין לי עוד מה לומר חוץ מהשמרו לנפשותיכם.

שיהיה שבוע טוב לכולם.

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

השירות שלהם מתחת לכל ביקורת!!!
מזמן הצעתי שאם יש כאן מישהו אנגלית שפת אם, שיודע להתנסח כמו שצריך, נעביר אליו את כל התלונות ונעביר מכתב מפורט לסמסונג העולמית על המתרחש בארצנו הקדושה.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #3 

מציע לך בשלב ראשון לגשת לחנות בה יש את הטלוויזיה בתצוגה, ולבקש רשות לחבר שם את הדיסק הקשיח שלך ולראות אם היא מתנהגת באותה צורה או בצורה אחרת.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

השירשור הובא לידיעת הגורמים הכי בכירים באלקטרוניקס פרו. הנושא בטיפול, ראה הודעה פרטית.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

תפנה לסמסונג ישראל בפייסבוק .אפשר לפרסם שם פוסטים עם בעיות שרות.
כך אתה מתנהל ישירות מול סמסונג אולי זה יעזור.

loki2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

נמסיס , מכיוון שדגם הטלוויזיה שלי הוא דגם משנה שעברה לא ניתן למצוא אותו יותר בתצוגה אבל לפני שקניתי את הטלוויזיה עוד הצלחתי למצוא את הדגם שלי בחנות ואכן בבדיקה אז לא היו תקלות. כמו כן , מאז הקנייה בדקתי את ההרדיסק בארבע פלזמות מסדרות שונות בחנויות ובכולן הטלוויזיות טענו את ההרדיסק במהירות וללא תקלות. כמו כן , ישנה ברשותי פלזמה נוספת של סמסונג , ps43d490 , ובטלוויזיה זו הטעינה מהירה וחלקה. נוצר מצב אבסורדי שבו אני רוצה לראות סרט בטלוויזיה החדשה שלי ולפעמים אני פשוט מתייאש ועובר לראות את הסרט בפלזמה הישנה או במחשב.

העניין המגוחך פה באמת הוא שכאשר הטכנאי השני היה אצלי הצבתי את שני הפלזמות שלי אחת מול השנייה והראיתי לו מול העיניים איך הפלזמה הישנה קוראת את ההרדיסק בשלוש ארבע שניות ואיך הפלזמה החדשה קוראת את אותו הרדיסק בשלוש ארבע דקות וחזרתי על בדיקה זו עם הרדיסק שני אבל הטכנאי חסר אונים ופשוט חוזר על מה שמנהל המעבדה שלו והאחראי עליו אמר לו לומר שהוא `הטלוויזיה נבדקה במעבדה בדיקה כללית ונמצאה תקינה`. ריבונו של עולם , אני מראה לטכנאי שלך את התקלה מול העיניים ואתה חוזר ואומר לי שהטלוויזיה תקינה ?!?
באותו רגע הייתי חסר מילים.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

loki2d , עצתי לך בעקבות ההודעה של מרטין - תמתין בסבלנות. אני מאמין שזה יסתדר.
Vocare Ad Regnum

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1884
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #8 

MartinHSabag כתב:השירשור הובא לידיעת הגורמים הכי בכירים באלקטרוניקס פרו. הנושא בטיפול, ראה הודעה פרטית.
...
זה משגע אותי שצריך טובה ממישהו שיעביר לגורמים בכירים.
אני אכלתי מהחברה הזו מרורים - גם מהגורמים הבכירים.

החברה הזו גורמת לך להתגעגע לרטפון (נותן השרות הקודם, שגרם לאנשים לנדודי שינה וסיוטים בחלומות).

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #9 

loki2d כתב:נמסיס , מכיוון שדגם הטלוויזיה שלי הוא דגם משנה שעברה לא ניתן למצוא אותו יותר בתצוגה אבל לפני שקניתי את הטלוויזיה עוד הצלחתי למצוא את הדגם שלי בחנות ואכן בבדיקה אז לא היו תקלות. כמו כן , מאז הקנייה בדקתי את ההרדיסק בארבע פלזמות מסדרות שונות בחנויות ובכולן הטלוויזיות טענו את ההרדיסק במהירות וללא תקלות. כמו כן , ישנה ברשותי פלזמה נוספת של סמסונג , ps43d490 , ובטלוויזיה זו הטעינה מהירה וחלקה. נוצר מצב אבסורדי שבו אני רוצה לראות סרט בטלוויזיה החדשה שלי ולפעמים אני פשוט מתייאש ועובר לראות את הסרט בפלזמה הישנה או במחשב.

העניין המגוחך פה באמת הוא שכאשר הטכנאי השני היה אצלי הצבתי את שני הפלזמות שלי אחת מול השנייה והראיתי לו מול העיניים איך הפלזמה הישנה קוראת את ההרדיסק בשלוש ארבע שניות ואיך הפלזמה החדשה קוראת את אותו הרדיסק בשלוש ארבע דקות וחזרתי על בדיקה זו עם הרדיסק שני אבל הטכנאי חסר אונים ופשוט חוזר על מה שמנהל המעבדה שלו והאחראי עליו אמר לו לומר שהוא `הטלוויזיה נבדקה במעבדה בדיקה כללית ונמצאה תקינה`. ריבונו של עולם , אני מראה לטכנאי שלך את התקלה מול העיניים ואתה חוזר ואומר לי שהטלוויזיה תקינה ?!?
באותו רגע הייתי חסר מילים.
...
יש מבין.
שאלתי אם עשית זאת כיוון שלפעמים יכולה להיות בעיה שהיא סדרתית לא תפטר עד לאחר עדכון קושחה כלשהו.
בכל מקרה, אם עשית כל זאת, אין מנוס מאשר להמתין שיפנו אליך, בתקווה שהבעיה תפטר במהרה.

שירות-אלקטרוניקס-פרו
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 11
קיבל תודות: 0

שירות לקוחות אלקטרוניקס פרו

שליחה #10 

שלום לloki2d ולכולם,

קראנו בעיון את פרטי המקרה והצטערנו על חוויית הלקוח העולה מפרטים אלה.
אנחנו באלקטרוניקס פרו מאמינים בכל ליבנו כי לכל לקוח הזכות לקבל את השירות הטוב והאדיב ביותר ואנחנו מצרים על מקרים בהם לא זו החוויה המתקבלת.

במקביל, במטרה למנוע מקרים דומים, כמו גם בכדי להבין מה היתה השתלשלות האירועים התחלנו בבדיקה פנימית אודות פרטי המקרה ובטיפול מיידי בנושא.

שקיפות היא אחד הערכים החשובים ביותר במתן השירות שלנו ולכן בכוונתנו להבין לעומק את המקרה, לטפל בו בהתאם ותוך שיתוף פעולה עם loki2d ולעדכן את חברי הפורום בהקדם.

שבוע טוב

קטי מגלניק, מנהלת חווית לקוח אלקטרוניקס פרו

loki2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

עדכונים :
בערך ב-14:30 התקשר אליי בחור ושמו משה (אם איני טועה) שהזדהה בתור תומך בכיר או משהו בסגנון מהשירות הטכני של אלקטרוניקס פרו ולאחר שיחה קצרה אמר שיש צורך בהגעה של טכנאי בכיר של אלקטרוניקס פרו שיחליף אצלי בבית את הכרטיס הראשי של הטלוויזיה. כששאלתי אותו מתי מתקשרים לתאם עימי הבטיח לי שעוד היום מתקשרים אליי כדי לתאם ושאם לא יתקשרו הוא מתקשר אליי אישית לפני שהוא יוצא מהמשרד.

כחצי שעה לאחר מכן התקשרה אליי קטי מגלניק ואמרה שתעקוב אחרי המקרה.

עד לרגע זה אף אחד לא התקשר אליי כדי לתאם את הגעת הטכנאי. טוב נו ( למה להבטיח סתם כשלא מתכוונים לקיים ? ) ... נחכה לראות מה צופן יום המחר באמתחתו.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #12 

"מנהלת חווית לקוח" ??? כל פעם שנדמה לי ששמעתי כבר את כל הגדרות התפקיד ההזויות, מגיע משהו חדש שמוכיח שהסוס של ההוזים עוד רחוק מלהיגמר (כנראה)... :roll:
.Anything can be done, but it's only done if it's done

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #13 

דרגון, זוהי אדפטציה מודרנית (נושא בתוכה חוויה חיובית) לשרות לקוחות (חוויה ברובה שלילית).

לפותח השרושור - קח נשימה עמוקה, תשתה כוס מים, הכל עובר חביבי. בלי ציניות. מחר תקבל טלפון עם התנצלות על העיכוב.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שירות-אלקטרוניקס-פרו
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 11
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

שלום לחברי הפורום,

כמובטח בדקנו את השתלשלות המקרה ובמטרה לעשות זאת ולטפל בבעיה שהציג loki2d הגיע אתמול מנהל הטכנאים הארצי שלנו לביקור בית אצל loki2d .

לאחר בדיקה מעמיקה וחקירה של התופעה המעניינת אותה תיאר loki2d , הסתבר כי שגיאות בקבצים בהארד דיסק החיצוני גורמות לחוסר סינכרון מהיר בין ההארד דיסק לטלוויזיה בדגמים מסויימים, בעיקר במסכי SMART TV, בהם השימוש בUSB רחב יותר ומשמש לפונקציות נוספות כגון שידרוג קושחה וגירסאות תוכנה.
לאחר פירמוט ההארד דיסק בפורמט NTFS והעתקת הקבצים מחדש, התופעה נעלמה לחלוטין.

המנהל הטכני נתן הסבר מפורט ללקוח אודות מקרה זה ודרך המניעה.
צוות הטכנאים הודרך ועודכן ע"י המנהל הטכני אודות התופעה, דרכי המניעה והטיפול.

בעולם שבו אנו מחברים בכל יום מכשירים שונים זה לזה תופעות יכולות לנבוע ממקורות רבים ובכל מקרה לנו בשירות חשוב שלקוחותינו ייהנו באופן מקסימלי מהמוצר שרכשו.

נשמח להעניק שירות ולתת מענה מקצועי לכל פנייה או בקשה.

המשך ערב טוב לכל חברי הפורום

קטי מגלניק, מנהלת חווית לקוח אלקטורניקס פרו

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #15 

לפותח השרשור - אתה מוזמן לצרף את הרושם שלך.
לכל המלעיזים למינהם, כן - גם זו חווית שירות. שימו לב מה התשובה.
Vocare Ad Regnum

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #16 

שירות-אלקטרוניקס-פרו כתב:שלום לחברי הפורום,

כמובטח בדקנו את השתלשלות המקרה ובמטרה לעשות זאת ולטפל בבעיה שהציג loki2d הגיע אתמול מנהל הטכנאים הארצי שלנו לביקור בית אצל loki2d .

לאחר בדיקה מעמיקה וחקירה של התופעה המעניינת אותה תיאר loki2d , הסתבר כי שגיאות בקבצים בהארד דיסק החיצוני גורמות לחוסר סינכרון מהיר בין ההארד דיסק לטלוויזיה בדגמים מסויימים, בעיקר במסכי SMART TV, בהם השימוש בUSB רחב יותר ומשמש לפונקציות נוספות כגון שידרוג קושחה וגירסאות תוכנה.
לאחר פירמוט ההארד דיסק בפורמט NTFS והעתקת הקבצים מחדש, התופעה נעלמה לחלוטין.

המנהל הטכני נתן הסבר מפורט ללקוח אודות מקרה זה ודרך המניעה.
צוות הטכנאים הודרך ועודכן ע"י המנהל הטכני אודות התופעה, דרכי המניעה והטיפול.

בעולם שבו אנו מחברים בכל יום מכשירים שונים זה לזה תופעות יכולות לנבוע ממקורות רבים ובכל מקרה לנו בשירות חשוב שלקוחותינו ייהנו באופן מקסימלי מהמוצר שרכשו.

נשמח להעניק שירות ולתת מענה מקצועי לכל פנייה או בקשה.

המשך ערב טוב לכל חברי הפורום

קטי מגלניק, מנהלת חווית לקוח אלקטורניקס פרו
...
מה עם הקליטה האלחוטית?

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

TANDBERG כתב:לפותח השרשור - אתה מוזמן לצרף את הרושם שלך.
לכל המלעיזים למינהם, כן - גם זו חווית שירות. שימו לב מה התשובה.
...
לא יעזור גם אם יהיה שם סמנכ"ל על לחויית שרות.
במקרה שלי (מקרר) טירטרו אותי במשך חצי שנה.
מה שכן,
בסוף הצליח להם,
הם תיקנו, החליפו, עשו משהו (אחרי חצי שנה).
התקלה כמובן חזרה שוב.
אבל לאחר שנה ו- 3 חודשים כבר אין לי אחריות.
בלילה, שאף אחד לא רואה, אנו מייחלים למותו של המקרר, אולי נחליף אותו לחדש.

loki2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

עדכון : סוף טוב הכול טוב , לבסוף.

ביום שני לאחר תיאום קצר עם שלומי , מנהל הטכנאים של אלקטרוניקס פרו הוא הגיע אליי הבייתה בצהריי היום. הראיתי לו את התקלה וללא הרבה עיכובים שלומי ניגש לעבודה והחליף את הכרטיס הראשי של הטלוויזיה , מה שלא פתר את התקלה. לאחר מכן , שלומי החליף את הספק כוח של הטלוויזיה בחושבו שאולי יש סיכוי שלא מגיע מספיק זרם ליציאות ה-USB של הטלוויזיה אבל גם זה לא עזר. לאחר מכן , שלומי העלה תיאוריה שאולי הטלוויזיה לא תוכננה לעבוד עם NTFS ותצורת מערכת הקבצים של ההרדיסק היא זו שגורמת לתקלה ויש לפרמט את ההרדיסק ל-FAT32. אני חשבתי שזה לא נשמע כזה הגיוני אבל אמרתי שננסה הכול , העיקר שהתקלה תפתר. פרמטתי את ההרדיסק ב-EXFAT וחיברנו לטלוויזיה , והפלא ופלא פתאום זה עבד במהירות והטלוויזיה טענה את ההרדיסק בזריזות מפתיעה של פחות משלוש שניות. ואז פרמטתי את ההרדיסק שוב ב-NTFS וחיברנו שוב לטלוויזיה , והטלוויזיה טענה שוב במהירות. בכל מקרה , אמנם התיאוריה של שלומי בקשר ל-NTFS התבררה כלא נכונה עבור הטלוויזיה אבל הצלחנו דרכה לעלות על הבעייה שהיא ההרדיסק שלא עבר פרמוט זמן מה וכנראה שגיאות שונות בו גרמו לתקיעת התוכנה של הטלוויזיה. הפתרון פשוט למדי והוא פרמוט נקי של ההרדיסק. ביומיים האחרונים פרמטתי הרדיסק נוסף והעברתי לתוכו 300 ג'יגה של סדרות והטלוויזיה טוענת את ההרדיסק בפחות משלוש שניות. סוף סוף עובד כמו שצריך.

מסקנה : התוכנה ב-E550 הרבה יותר רגישה להרדיסקים שלא פורמטו הרבה זמן מאשר התוכנות בטלווזיות אחרות כמו ה-D490 שלי. לפי דעתי זה לא אמור להיות ככה אבל זה מה שיש ולפחות מצאתי פתרון לבעייה.

כשצריך לתת מילים טובות אז צריך. לאורך כל ביקורו אצלי בבית , שלומי הפגין מקצועיות , אדיבות וסבלנות מפתיעה. הבחור נשאר אצלי בבית בסביבות השעה וחצי עד שהצלחנו לעלות על הגורם לתקלה ופתרונה. הלוואי שכל הטכנאים היו כמוהו. ללא ספק , הוא הצליח לתקן את הרושם שהשאירו אצלי שני הטכנאים האחרים שביקרו אצלי של אלקטרו פיקס שאומנם היו בחורים נחמדים והכול אבל לא היו מקצועיים בגרוש ולא הראו את רמת הידע כמו שהפגין שלומי.
כמו כן , יש לתת מילה טובה לקטי ששמרה על קשר איתי וטרחה להתעדכן ולראות שהכול נסגר כראוי והתקלה טופלה אז ח"ח גם לה.
אבל , מצד שני ... עדיין יש לציין לרעה את השירות של אלקטרופיקס שרק אחרי יותר משלושה שבועות של טרטורים קשים ואינספור שיחות טלפון ושני טכנאים שהגיעו ולא עשו הרבה ולקיחת הטלוויזיה למעבדה שם החליפו את כרטיס הרשת של הטלוויזיה ותיקנו תקלה זו. כמובן שבשום נקודה אף אחד מאלקטרו פיקס לא העלה את התיאוריה שאולי יש סיכוי שהתוכנה של הטלוויזיה רגישה ושיש לפרמט את ההרדיסקים , מה שיכל לחסוך הרבה זמן ועצבים.

בכל מקרה , לפחות כרגע אני יכול להשתמש בטלוויזיה שלי כמו שצריך. תודה לכל מי שעזר !

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14355
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #19 

אם לא היית כותב כאן על "חוויתך"....היית יכול להמשיך לחכות עוד המון זמן אם בכלל.
לראיה...יש כאן המון רוכשי סמסונג מאוכזבים מהשירות של סמסונג ישראל והם טרחו לענות לך בלבד אחרי התערבות מנהל האתר שלו אתה חייב את תודתך ולא לאף אחד אחר.
קשה לי להבין איך משאירים מותג מפואר כזה בידי חובבני שרות כמו סמליין.
אני מניח שהיצרן לא ממש יודע לאיזה שירות "זוכים" רוכשי סמסונג בארצנו הקטנה.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

אני רוצה לעדכן, שבעקבות הפוסט שרשמתי פה, פנו אלי מאלקטרוניקס פרו לצורך תיקון הבעיה, תוך כדי הקשבה, סבלנות ואיכפתיות.
אני מקווה עבור אלקטרוניקס פרו, סמליין והמותג סמסונג, שזה מצביע על דרך חדשה בכל הקשור למתן שרות למוצריהם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”