איזה ממיר לבקש מיס?
כרגע אני מנוי של יס עם ממירים רגילים בבית
אני מעוניין לשדרג לממיר מקליט עם VOD ובשאר החדרים ממירים שיצפו בהקלטות דרך שרות המולטי רום + VOD,
מאוד חשוב לי שהכל יזרום חלק כמו שההיתי רגיל ממערכת המדיה סנטר
ראיתי שמדברים על כל מיני סוגים של ממירים מכל מני דורות שונים
מישהו יכול להגיד לי איזה ממירים אני צריך לדרוש מיס?
תודה לעונים
רפי
אני מעוניין לשדרג לממיר מקליט עם VOD ובשאר החדרים ממירים שיצפו בהקלטות דרך שרות המולטי רום + VOD,
מאוד חשוב לי שהכל יזרום חלק כמו שההיתי רגיל ממערכת המדיה סנטר
ראיתי שמדברים על כל מיני סוגים של ממירים מכל מני דורות שונים
מישהו יכול להגיד לי איזה ממירים אני צריך לדרוש מיס?
תודה לעונים
רפי
קודם כל צריך את ממירי הhd של יס לסוגיהם כדי לתמוך בשירות המולטירום כמו כן הוא יצטייד בנוסף בvod.
תתקשר אליהם ובקש מהם ממיר יס מקס טוטאל עם מדבקה עגולה בצבע צהוב/ כתום בחלקו האחורי זה הדור השני של הממיר עם כי קיים יס מקס טוטאל הדור הראשון וכתוב עליו יס מקס אייץ׳ די שמצוייד במדבקה עגולה כחולה/ ירוקה בחלקו האחורי.
יס מציעה בנוסף את ממיר הhd הרגיל ללא יכולת ההקלטה אך עם vod לממיר הזה אין גרסאות נוספות אך הייתה, יס פשוט החליטה להפסיק לייצר או לשווק באופן מוחלט.
*יס אינה מתחייבת שהממיר יהיה חדש מהניילונים ואינה מתחייבת לדור 2.
** מחיר יס מקס טוטאל עולה 50 שח אך אפשר להשיגו לפעמים במחיר טוב יותר
*** מחיר יס אייץ׳ די הוא 25 שח
****שירות המולטירום יעבוד רק עם ממיר אחד נוסף כלומר אם תשב בחדרך ותצפה במולטירום עם ממיר הhd אבל אז הבן שלך ירצה לצפות גם עם ממיר הhd שלו זה בלתי אפשרי ולכן מומלץ לרכוש שתי מקס טוטאל עם כי במקס אפשר לראות בהקלטות או vod או שידורים רגילים כרגיל
תתקשר אליהם ובקש מהם ממיר יס מקס טוטאל עם מדבקה עגולה בצבע צהוב/ כתום בחלקו האחורי זה הדור השני של הממיר עם כי קיים יס מקס טוטאל הדור הראשון וכתוב עליו יס מקס אייץ׳ די שמצוייד במדבקה עגולה כחולה/ ירוקה בחלקו האחורי.
יס מציעה בנוסף את ממיר הhd הרגיל ללא יכולת ההקלטה אך עם vod לממיר הזה אין גרסאות נוספות אך הייתה, יס פשוט החליטה להפסיק לייצר או לשווק באופן מוחלט.
*יס אינה מתחייבת שהממיר יהיה חדש מהניילונים ואינה מתחייבת לדור 2.
** מחיר יס מקס טוטאל עולה 50 שח אך אפשר להשיגו לפעמים במחיר טוב יותר
*** מחיר יס אייץ׳ די הוא 25 שח
****שירות המולטירום יעבוד רק עם ממיר אחד נוסף כלומר אם תשב בחדרך ותצפה במולטירום עם ממיר הhd אבל אז הבן שלך ירצה לצפות גם עם ממיר הhd שלו זה בלתי אפשרי ולכן מומלץ לרכוש שתי מקס טוטאל עם כי במקס אפשר לראות בהקלטות או vod או שידורים רגילים כרגיל