שלום,
אנחנו משפצים את הדירה ואני רוצה למקם רמקולים בצורה הכי מוצלחת שאפשר בסלון.
אני מחפש חנות מומלצת לנושאי רמקולים ומגברים שאפשר להתייעץ איתם לגבי סוג הרמקולים שיתאימו הכי טוב לסלון שלנו ולגבי המיקום האופטימלי שלהם. אין לנו כיום לא רמקולים ולא מגבר.
בגלל שזה שיפוץ ופותחים את הרצפה אז אפשר להעביר את כל החוטים באופן נסתר וכדאי לתכנן את זה היטב מראש.
יש המלצות על חנויות מתאימות?
תודה,
עמית
ייעוץ במיקום ורכישת רמקולים לסלון
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אילת? קרית שמונה? ברלין? טקסס? רק תגיד איפה... ומה התקציב.
ואם כבר אתה פותח רצפה, תחשוב לכיוון תדרוג תשתיות אודיו\ וידאו ותקשורת בביתך בנוסף לתשתיות רמקולים ומיקום ריכוזים... את זה וגם ייעוץ ברכישה ניתן לבצע על ידי פגישה עם אנשי מקצוע.
ואם כבר אתה פותח רצפה, תחשוב לכיוון תדרוג תשתיות אודיו\ וידאו ותקשורת בביתך בנוסף לתשתיות רמקולים ומיקום ריכוזים... את זה וגם ייעוץ ברכישה ניתן לבצע על ידי פגישה עם אנשי מקצוע.
הי יבגני,
הדירה בקריית אונו.
לגבי התקציב עוד לא החלטתי, אני צריך להבין קודם מהם הפתרונות המוצעים וכמה אני ארגיש בהבדל באיכות הצליל ובאסתטיקה.
אנחנו לא אודיופילים, אז לא נראה לי שנתפרע - הכוונה למשהו סביר-טוב בטווח המחירים לחובבים.
אם צריך מספר, אני מניח שלא נעבור את ה-10,000 שקל ונשמח גם אם זה ייסגר עם ציוד ברמה טובה בפחות.
עמית
הדירה בקריית אונו.
לגבי התקציב עוד לא החלטתי, אני צריך להבין קודם מהם הפתרונות המוצעים וכמה אני ארגיש בהבדל באיכות הצליל ובאסתטיקה.
אנחנו לא אודיופילים, אז לא נראה לי שנתפרע - הכוונה למשהו סביר-טוב בטווח המחירים לחובבים.
אם צריך מספר, אני מניח שלא נעבור את ה-10,000 שקל ונשמח גם אם זה ייסגר עם ציוד ברמה טובה בפחות.
עמית