מד SPL
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78911
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אפשר בחנויות אלקטרוניקה לרכוש מד SPL במחיר לא יקר.
באיזור התחנה המכרזית הישנה, במיוחד (אדר ודומיהם).
את שלי רכשתי בארה"ב מ-RADIO SHACK...
כמו שמרטין אמר, זה מדד מאוד בסיסי, אבל לאנשים רבים (אני) זה בהחלט מספק אם משלבים את זה עם RC טוב.
באיזור התחנה המכרזית הישנה, במיוחד (אדר ודומיהם).
את שלי רכשתי בארה"ב מ-RADIO SHACK...
כמו שמרטין אמר, זה מדד מאוד בסיסי, אבל לאנשים רבים (אני) זה בהחלט מספק אם משלבים את זה עם RC טוב.
חבל שמחקת את ההודעה שלי, כי היא היתה נטולת אינטרס לחלוטין.jonessy כתב:<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>...
לפחות היית יכול לבדוק איתי בפרטי
קצת מעליב כל העניין הזה, מרטין.
איני משווק או מייצג או מוכר, מדי-SPL או כל מוצר אחר.
מה בדיוק גרם לך לחשוב שניסיתי לקדם אינטרס אישי כלשהו, כאשר הפנתי אותו למבחר מוצרים, מכמה יצרנים שונים?
כתבתי מפורשות שיש מדי SPL טובים ויקרים, ויש פחות-טובים וזולים יותר.
נתתי דוגמאות אמיתיות לשני המקרים, ואף הפניתי למקורות הרלוונטיים.
איפה פה בדיוק ה"אינטרס" שלי?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הי,
האם המד הזה הוא בעצם מד דציבלים?
ראיתי מס' מוצרים באמזון. אני מחפש משהו שימדוד עוצמות גבוהות (רעש מטוסים), שידגום כל הזמן ושיוכל להתחבר למחשב להוציא את האינפורמציה.
מישהו יכול להמליץ? (עד 50-80$)
ראיתי שיש כאלה גם במחיר של 30$ עם USB. הם טובים? הם יודעים לעשות את העבודה?
המון תודה,
האם המד הזה הוא בעצם מד דציבלים?
ראיתי מס' מוצרים באמזון. אני מחפש משהו שימדוד עוצמות גבוהות (רעש מטוסים), שידגום כל הזמן ושיוכל להתחבר למחשב להוציא את האינפורמציה.
מישהו יכול להמליץ? (עד 50-80$)
ראיתי שיש כאלה גם במחיר של 30$ עם USB. הם טובים? הם יודעים לעשות את העבודה?
המון תודה,
הי,motico כתב:adam1981
המודד הוא מד דציבלים מכוייל לרמות SPL.
תחפש ב EBAY לפי:
SPL METER...
רציתי המלצה לדגם מסוים שיודע גם לשמור את הנתונים ולאחר מכן לשפוך אותם למחשב בUSB. ראיתי אחד אבל הוא מאוד יקר.
אני רוצה לבדוק במשך כמה שעות רצופות.
adam1981
יש דגמים זולים שיש להם יציאה אנלוגית של עוצמת הצליל אחרי המגבר הפנימי והמסננים. אתה יכול לחבר את היציאה לכניסת שמע בכרטיס אנלוגי במחשב ולהקליט כמה זמן שאתה רוצה.
כמובן שתאלץ לרשום את הקשר בין העוצמה הנמדדת במכשיר לעוצמה הנרשמת במחשב. מספיק לכייל ברמת שמע אחת, השאר זה חישוב.
יש דגמים זולים שיש להם יציאה אנלוגית של עוצמת הצליל אחרי המגבר הפנימי והמסננים. אתה יכול לחבר את היציאה לכניסת שמע בכרטיס אנלוגי במחשב ולהקליט כמה זמן שאתה רוצה.
כמובן שתאלץ לרשום את הקשר בין העוצמה הנמדדת במכשיר לעוצמה הנרשמת במחשב. מספיק לכייל ברמת שמע אחת, השאר זה חישוב.
מוטי
הי,motico כתב:adam1981
כמובן שתאלץ לרשום את הקשר בין העוצמה הנמדדת במכשיר לעוצמה הנרשמת במחשב. מספיק לכייל ברמת שמע אחת, השאר זה חישוב....
תודה,
אתה יכול להמליץ לי על דוגמא לדגם כזה? או שזה אסור לפי חוקי האתר?
לי יש SPL Meter ששמו Realistic מתוצרת Radio Shack. יש לו יציאה אנלוגית והוא נראה דומה (כמעט זהה) לזה:
http://www.ebay.com/itm/Sound-Pressure- ... 5d37d7de19
אצלי היציאה האנלוגית נמצאת בדופן השמאלי של המכשיר (לא רואים בתמונה) כך שאני לא יודע אם לנ"ל גם יש יציאה כזאת בצד שלא רואים
.
http://www.ebay.com/itm/Sound-Pressure- ... 5d37d7de19
אצלי היציאה האנלוגית נמצאת בדופן השמאלי של המכשיר (לא רואים בתמונה) כך שאני לא יודע אם לנ"ל גם יש יציאה כזאת בצד שלא רואים
הי,
אני ממש צריך את העזרה של המומחים פה. אני לא צריך מד רעש לאקוסטיקה של סאונד. רק לבדיקת עוצמות רעש.
בהמשך להודעות הקודמות שלי, אני רוצה לבדוק עוצמת רעש חיצונית במשך תקופה ארוכה. אני רגיש מאוד לרעש לצערי ואני צריך להחליט אם אנחנו ממשיכים לגור שם או לא.
לא כל כך הבנתי למה הבחור כתב שזה לא טוב. זה יהיה מספיק מדויק בשבילי בשביל לבדוק עוצמות רעש (לא בשביל לכוון רמקולים).
זה מחיר מצוין ונראה שהוא עונה על מה שאני מחפש. (מקליט ופורס את העוצמות על המחשב).
תודה לכם
http://www.amazon.com/Fuloon-Digital-Pr ... ecibel+usb
אני ממש צריך את העזרה של המומחים פה. אני לא צריך מד רעש לאקוסטיקה של סאונד. רק לבדיקת עוצמות רעש.
בהמשך להודעות הקודמות שלי, אני רוצה לבדוק עוצמת רעש חיצונית במשך תקופה ארוכה. אני רגיש מאוד לרעש לצערי ואני צריך להחליט אם אנחנו ממשיכים לגור שם או לא.
לא כל כך הבנתי למה הבחור כתב שזה לא טוב. זה יהיה מספיק מדויק בשבילי בשביל לבדוק עוצמות רעש (לא בשביל לכוון רמקולים).
זה מחיר מצוין ונראה שהוא עונה על מה שאני מחפש. (מקליט ופורס את העוצמות על המחשב).
תודה לכם
http://www.amazon.com/Fuloon-Digital-Pr ... ecibel+usb
מישהו בבקשה? 
adam1981 כתב:הי,
תודה לכם
http://www.amazon.com/Fuloon-Digital-Pr ... ecibel+usb...