עזרה בהגדרת המחשב לרסיבר
שלום רב
יש לי מחשב סלוני קצת ישן
המפרט שלו הוא :
מעבד intel e5300
2gb ram
לוח+כ.מסך - ga73pvm s2h (כולל כרטיס מסך GFORCE 7100)
רסיבר פיוניר vsx322k
עכשיו המחשב אחרי התקנה נקיה וזורם ממש ממש טוב.
חיברתי את הרסיבר למחשב בכבל HDMI ואת הרסיבר לטלוויזיה בכבל נוסף
שאני מנגן סרט ולא משנה באיזה פורמט אני תמיד שומע ש2 ערוצים בלבד שאני במצב אוטומטי(direct) ברסיבר ורק שאני שם מצב דולבי PL2 אני שומע שכל הערוצים.
וזה קורה גם שאני שם סרט MKV בסאונד של 6 ערוצים.
אפשר עזרה בהגדרה הנכונה במחשב מבחינת המקודדים וברסיבר על איזה מצב להשאיר את המגבר(באיזו פורמט).
תודה רבה
יש לי מחשב סלוני קצת ישן
המפרט שלו הוא :
מעבד intel e5300
2gb ram
לוח+כ.מסך - ga73pvm s2h (כולל כרטיס מסך GFORCE 7100)
רסיבר פיוניר vsx322k
עכשיו המחשב אחרי התקנה נקיה וזורם ממש ממש טוב.
חיברתי את הרסיבר למחשב בכבל HDMI ואת הרסיבר לטלוויזיה בכבל נוסף
שאני מנגן סרט ולא משנה באיזה פורמט אני תמיד שומע ש2 ערוצים בלבד שאני במצב אוטומטי(direct) ברסיבר ורק שאני שם מצב דולבי PL2 אני שומע שכל הערוצים.
וזה קורה גם שאני שם סרט MKV בסאונד של 6 ערוצים.
אפשר עזרה בהגדרה הנכונה במחשב מבחינת המקודדים וברסיבר על איזה מצב להשאיר את המגבר(באיזו פורמט).
תודה רבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
Dolby PL זה כמובן לא הדבר האמיתי, אלא רק הדמייה כי הרסיבר מקבל מהמחשב רק סטריאו.
אם אני זוכר נכון, מדובר בכרטיס מסך המשרשר אליו פנימית את יציאת ה-SPDIF של לוח האם ליציאת ה-HDMI.
לא ציינת כלל באיזה תוכנה אתה עובד ואיזו מערכת הפעלה התקנת...
אתה צריך להגדיר במערכת ההפעלה שהיציאה הדיגיטלית שלך תומכת ב-DTS ו-Dolby Digital, וגם להגדיר את התוכנה בה אתה משתמש במחשב שאתה מעוניין לעשות passthrough לפורמטים האלה.
תוכנה - נסה לעבוד עם MPC HC או XBMC. ל-2 התוכנות יש מדריכי התקנה והגדרה בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום.
אם אני זוכר נכון, מדובר בכרטיס מסך המשרשר אליו פנימית את יציאת ה-SPDIF של לוח האם ליציאת ה-HDMI.
לא ציינת כלל באיזה תוכנה אתה עובד ואיזו מערכת הפעלה התקנת...
אתה צריך להגדיר במערכת ההפעלה שהיציאה הדיגיטלית שלך תומכת ב-DTS ו-Dolby Digital, וגם להגדיר את התוכנה בה אתה משתמש במחשב שאתה מעוניין לעשות passthrough לפורמטים האלה.
תוכנה - נסה לעבוד עם MPC HC או XBMC. ל-2 התוכנות יש מדריכי התקנה והגדרה בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7
ויכול להיות שהבעיה היא בזה שאני לוחץ על מאפיינים בהתקן שמע HDMI אין לי שום פורמטים נתמכים?
בתחילה היתה מותקנת לי חבילת מקודדים KLITE ולאחר שקראתי פה בפורום הסרתי אותו והתקנתי MPC-HC ןהכל הלך חלק עם הקטע האחרון במדריך שבו לא הופיעו לי ההגדרות שהיו רשומות בו ולכן ניסיתי את המדריך מהנעוץ של Catskinner.
כרגע אני עם MEDIA PLAYER רגיל.
ויכול להיות שהבעיה היא בזה שאני לוחץ על מאפיינים בהתקן שמע HDMI אין לי שום פורמטים נתמכים?
בתחילה היתה מותקנת לי חבילת מקודדים KLITE ולאחר שקראתי פה בפורום הסרתי אותו והתקנתי MPC-HC ןהכל הלך חלק עם הקטע האחרון במדריך שבו לא הופיעו לי ההגדרות שהיו רשומות בו ולכן ניסיתי את המדריך מהנעוץ של Catskinner.
כרגע אני עם MEDIA PLAYER רגיל.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אם אין לך פורמטים נתמכים במאפיינים אתה ככל הנראה צריך לעדכן את הדרייבר של Display Audio ושל כרטיס המסך (Display Audio בא עם דרייבר של כרטיס המסך אבל אתה צריך לוודא שהדרייבר שלו הוא אכן של החברה שמייצרת את כרטיס המסך ולא של Microsoft שזה הדרייבר הדיפולטי שעושה בעיות).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יתמוך בהכל, אבל למה 7730? סתם יקר מדי.
אפשר בהחלט להסתפק ב-HD5450 שעולה כיום 135 ש"ח, או ב-HD6450 אם אתה רוצה גם תמיכה בבלו ריי 3D מלא (225 ש"ח).
אפשר בהחלט להסתפק ב-HD5450 שעולה כיום 135 ש"ח, או ב-HD6450 אם אתה רוצה גם תמיכה בבלו ריי 3D מלא (225 ש"ח).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"