מיקרוסופט שיחררה את העידכון לחלונות 8, שהיו לו לא מעט מקטרגים ויש בו לא מעט שיפורים ושידרוגים. קבלו חלק מהם, שאני חושב שיישכנעו אתכם לשדרג, אם לא עשיתם זאת עדיין...
כתבה יפה ומושקעת!
לא ידעתי שה 8 מקיף כל כך...
שאלה: רכשתי השבוע מחשב נייח לבית עם ווינדוס 7, האם ניתן לשדרג את הגירסת ווינדוס ל 8 מבלי לפרמט?
עם המחשב רכשתי מסך 23" DELL רגיל ( ללא מגע ).
לגבי "6. טפט משותף למסך "התחל" ולרקע של שולחן העבודה":
אפשר להגיע לזה גם דרך ממשק המטרו: SETTINGS ואז PERSONALIZE.
שם אפשר לבחור את הרקע שהוא התמונה של שולחן העבודה (צד ימין למטה).
(הייתי אומר טיפה חבוי, אבל לא קבור )
מי שמתכוון לשדרג ל 8.1 על מחשב נייד - מומלץ לבדוק קודם עם התמיכה של היצרן אם השדרוג נתמך, ברוב המקרים התקנות מערכת הפעלה שמגיעות עם מחשב נייד "תפורות" אליו עם כל הדרייברים.
אצלי שדרוג של מחשב נייח עבר חלק והנייד (HP) נתקל בבעיות עם כרטיס המסך עד שהייתי חייב לחזור לגיבוי.
א. החוצפה הבלתי נסבלת של מיקרוסופט כמונופול שמנסה לאנוס את משתמשיה לוותר על הרגלי עבודה של שנים בשל אינטרסים כלכליים שלה.
ב. קשה מאוד לאנשים רבים להתרגל לממשק החדש. לא היה לי עוד חבר אחד שקנה לאפטופ בזמן האחרון (עם וינדוס 8 בלית ברירה) שלא רץ אלי כדי לפתור את הזוועה (ע"י תוכנה צד שלישי שתחזיר את כפתור ההתחל ואף התקנה מחדש של וינדוס 7).
בפירסומים של מיקרוסופט, נאמר שתהיה לגירסה זו תמיכה ב MIRACAST
האם מישהו התנסה עם פונקציה זו?
בגירסת ה PREVIEW לא הצלחתי למצוא הגדרה לפונקציה זו.
ברשותי טלוויזיה LG שהיא תומכת ב MIRACAST
טוב
דבר ראשון ההתקנה לקחה שנהההה, כבר הפסקתי לספור כמה תהליכים היו שרצו מ0% ל- 100% (מוריד,מתקין,מגדיר,התקנים,תכונות,אפליקציות,מכין,מריץ)
פשוט מייגע!
להתקין ווינדוס 8 חלק הרבה יותר מהר מהעדכון הזה
דבר שני, כל האריחים התאפסו, ולקח לי המון זמן לסדר אותם לפי קטגוריות, ביאס לי את כל השדרוג.
מחשבים המצויים בתקופת האחריות חייבים לברר את תאימות המחשב שלהם ל8.1
במחשבי ASUS,אילצו אותי לחזור ל8 שכן הם אינם נותנים תמיכה ל8.1,ןמיקרוסופט טוענת גם שהדריברים של המחשבים האלה אינם בתאימות עם המערכת הזו
לכן עלפי מיקרוסופט לפני התקנת 8.1 חייבים לשדרג גם את הדרייברים במחשב