נזילה מרכיב לא מוכר
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אם אני זוכר נכון המכונה שלך הוסבה מקומית לחיבור ישיר נכון ?
זה נראה לי כמו מגביל לחץ היות ומשאבת הרטט שיש לך לא מסוגלת לעמוד בלחץ כניסה גבוה (נדמה לי שזה חייב להיות מתחת ל 1 באר) ולכן כנראה התקינו לפני הברז החשמלי מגביל לחץ.
זה נראה לי כמו מגביל לחץ היות ומשאבת הרטט שיש לך לא מסוגלת לעמוד בלחץ כניסה גבוה (נדמה לי שזה חייב להיות מתחת ל 1 באר) ולכן כנראה התקינו לפני הברז החשמלי מגביל לחץ.
תודה כפיר, אתה מחזק את מה שחשבתי.כפיר_ש כתב:אם אני זוכר נכון המכונה שלך הוסבה מקומית לחיבור ישיר נכון ?
זה נראה לי כמו מגביל לחץ היות ומשאבת הרטט שיש לך לא מסוגלת לעמוד בלחץ כניסה גבוה (נדמה לי שזה חייב להיות מתחת ל 1 באר) ולכן כנראה התקינו לפני הברז החשמלי מגביל לחץ....
אתה חושב שאברהמי מחזיק כאלה?
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
מניח שיש פרטים נוספים על הרכיב שאינן נראים כרגע מהזווית. היום בערב אפרק.כפיר_ש כתב:אולי, תראה להם את התמונה.
אין על זה דגם או שם יצרן ?
אולי תנסה ליצור קשר עם חיים הטכנאי הקודם של קדמה, סביר להניח שהוא ידע מה זה ואיפה קונים......
אדבר גם עם חיים ביום ראשון
1.זילבר, המשאבה היא משאבת רטט , האם עדיין 1 אטמוספירה זה מתאים?zylber כתב:כן מתכוונן בין 0 ל 4 אטמוספרות
1 אטמ" זה מספיק ללחץ כניסה למשאבת להבים
בברכה...
2.כיצד אני יכול למדוד את הלחץ ביציאה מהמפחית אם אין שנתות/סימונים עליו?
אני צריך לחבר מד לחץ כזה או אחר ביציאה?
שלומי , תודה על הטיפ. נראה לי שתבור סחר יותר מקצוענים בנושא.shlomyga כתב:זהו אכן מגביל לחץ, נסה גם בתבור סחר יש להם המון סוגים....
אקפוץ אליהם מחר בבוקר.
שוב, תודה על העזרה.
זילבר, איך אדע מה הלחץ המתקבל ביציאה מהרכיב (בכדי לכוון לרמה הנכונה?)zylber כתב:בזמנו הסתובבו כמה מכונות של גרימאק בחיבור ישיר עם משאבת רטט שם עבדו ללא מקטין לחץ וזה מקצר את חיי המשאבה מ7 שנים ל4 שנים
לכן עם משאבת רטט אתה יכול לעבוד כמעט מלחץ אפסי ולא לעבור 1 אטמ
בברכה...
אהלן
בעזרת מד לחץ מחובר ביציאה
בעקרון משאבה כזאת יכולה לעבודה גם ביניקה כלומר ללא לחץ (בדומה למכונה שעובדת עם מיכל)
אתה פותח את התבריג עד מעצור או עד שאין זרימה ביציאה מכאן את מסובב לכיוון הפוך עד תחילת זרימה וזה מספיק למשאבה כזאת.
בברכה
בעזרת מד לחץ מחובר ביציאה
בעקרון משאבה כזאת יכולה לעבודה גם ביניקה כלומר ללא לחץ (בדומה למכונה שעובדת עם מיכל)
אתה פותח את התבריג עד מעצור או עד שאין זרימה ביציאה מכאן את מסובב לכיוון הפוך עד תחילת זרימה וזה מספיק למשאבה כזאת.
בברכה