XBMC - שינוי זמן תצוגת פס המידע בתחילת וידאו
כל פעם שאני מפעיל סרט או פרק בסדרה, במשך 10 השניות הראשונות מופיע פס המידע של הוידאו בדומה לזה שמופיע כשלוחצים pause.
לפעמים, בעיקר בסדרות טלוויזיה, זה ממש מטריד כי הוידאו מתחיל מיידית בלי פתיח כלשהו ופס המידע הזה מפריע.
לא מצאתי ב- advancedsettings.xml שום דבר שמשפיע על זה, וכמובן שגם לא בהגדרות עצמן..
יש למישהו מושג איך אפשר לשנות את זה?
לפעמים, בעיקר בסדרות טלוויזיה, זה ממש מטריד כי הוידאו מתחיל מיידית בלי פתיח כלשהו ופס המידע הזה מפריע.
לא מצאתי ב- advancedsettings.xml שום דבר שמשפיע על זה, וכמובן שגם לא בהגדרות עצמן..
יש למישהו מושג איך אפשר לשנות את זה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מה זאת אומרת "לא אמור לקרות"? זה לא באג, זה מה שהוא עושה. מציג את המידע על הסרט בתחילת הניגון. אני פשוט רוצה לשנות את ה-timeout שלו מ-10 שניות למשהו קצר יותר. וברור שאני לא רוצה להחליף את כל הסקין רק בגלל זה, עד שמצאתי סקין מלא שאני אוהב.
מה שכן, אולי באמת זה תלוי סקין - אני אנסה לחפש את ההגדרה הזאת בקבצי הסקין עצמו. (לא מצאתי את זה בהגדרות מתוך המערכת)
עריכה: בבדיקה שניה כן מצאתי בהגדרות הסקין את האפשרות לבטל את זה לגמרי בתחילת ניגון וידאו, אני חושב שזה מצב עדיף מאשר שיהיה מוצג במשך 10 שניות.
מה שכן, אולי באמת זה תלוי סקין - אני אנסה לחפש את ההגדרה הזאת בקבצי הסקין עצמו. (לא מצאתי את זה בהגדרות מתוך המערכת)
עריכה: בבדיקה שניה כן מצאתי בהגדרות הסקין את האפשרות לבטל את זה לגמרי בתחילת ניגון וידאו, אני חושב שזה מצב עדיף מאשר שיהיה מוצג במשך 10 שניות.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
זה מה שהתכוונתי
שזה לא אופציה מובנית בxbmc
לכן אמרתי שתחליף סקין - כדי לבדוק אם זה קורה לך גם בסקין אחר.
בסופו של דבר שמח שהסתדרת
שזה לא אופציה מובנית בxbmc
לכן אמרתי שתחליף סקין - כדי לבדוק אם זה קורה לך גם בסקין אחר.
בסופו של דבר שמח שהסתדרת