שידרוג -בניית כניסת axs לרדיו טייפ ישן לרכב
שלום לחברי הפורום
אני רוצה לייצור כניסת axs ברדיו.קצת חוש לאלקטרוניקה ופה ,אני מודה קצת נעלמתי.
אני מצרף קובץ תמונות של המכשיר.
אני עושה זאת למען הסאונד ברכב.אין כרגע לקנות סאב ,מגבר.אני מעוניין שיהיו לי קצת יותר באסים בחלל הרכב.
יש לי רמקולים טמפו מאחור וקומפוננט מקדימה.המכשיר המוביל זה "פיוניר".
השאלה היכן אני מחבר את החיוות לכניסת הaxs ?
הרדיו טייפ הזה הוא אם כפתור ווליום אנלוגי פשוט ואני יודע שאם זה כזה כפתור אז בעיה היא מאוד קלה.צריך למצוא את כניסת מגבר ההספק (אם אני לא טועה)ואז יש לנו כניסת axs .
תודה למשיבים נכונה.
אני רוצה לייצור כניסת axs ברדיו.קצת חוש לאלקטרוניקה ופה ,אני מודה קצת נעלמתי.
אני מצרף קובץ תמונות של המכשיר.
אני עושה זאת למען הסאונד ברכב.אין כרגע לקנות סאב ,מגבר.אני מעוניין שיהיו לי קצת יותר באסים בחלל הרכב.
יש לי רמקולים טמפו מאחור וקומפוננט מקדימה.המכשיר המוביל זה "פיוניר".
השאלה היכן אני מחבר את החיוות לכניסת הaxs ?
הרדיו טייפ הזה הוא אם כפתור ווליום אנלוגי פשוט ואני יודע שאם זה כזה כפתור אז בעיה היא מאוד קלה.צריך למצוא את כניסת מגבר ההספק (אם אני לא טועה)ואז יש לנו כניסת axs .
תודה למשיבים נכונה.
נערך לאחרונה על ידי itzikm ב 18/10/2013 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיבור האודיו של הטייפ נראה כמו הכבל האדום החתוך שיוצא מהקונקטור העליון בתמונה השניה והשלישית. זה כבל אדום שיוצאים ממנו שלושה חוטים; אדום לבן וסיכוך. אליו אתה מחבר ימין שמאל ואדמה, ומעביר במכשיר לטייפ. כמדומני שבמכשירים האלו זה בוצע אוטומטית כשהוכנסה קלטת, ולכן נשאר לך עוד למצוא מה המגע שקובע אם יש קלטת, ולחבר אליו מפסק שיעביר בין מצב רדיו לקלטת.
למגבר ההספק ישירות אפשר גם להתחבר, אבל אז תצטרך קדם מגבר, ונראה שאתה לא הולך להשקיע ברמה כזאת
למגבר ההספק ישירות אפשר גם להתחבר, אבל אז תצטרך קדם מגבר, ונראה שאתה לא הולך להשקיע ברמה כזאת
..
שבת שלום ,שבוע טוב
אני רואה שיש צפיות לא מעטות בשרשור. זה מעניין. שאלה נוספת למה יש ברדיו דיסקים גם את השחור הדק וגם העבה.מה תפקידו של העבה שהוא גם בא אם בידוד נוסף? עדיין לא מצליח לשמוע נקי ,וזאת לאחר שעשיתי את הנאמר בשרשור וזה עזר,אבל עדיין לא שומעים נקי יש רעשים ברקע.
תודה למשיבים
אני רואה שיש צפיות לא מעטות בשרשור. זה מעניין. שאלה נוספת למה יש ברדיו דיסקים גם את השחור הדק וגם העבה.מה תפקידו של העבה שהוא גם בא אם בידוד נוסף? עדיין לא מצליח לשמוע נקי ,וזאת לאחר שעשיתי את הנאמר בשרשור וזה עזר,אבל עדיין לא שומעים נקי יש רעשים ברקע.
תודה למשיבים