במסגרת תהליך מעבר דירה פניתי לחברת אורנג' שהעניקה לי שירותי טלפון בדירה הקודמת (איכות גרועה, אין צליל שיחה ממתינה למי שמתקשר, ואלף ואחד תירוצים, אבל התרגלתי וגם המחיר סבבה, אז... לא יודע נתקעתי איתם)
בקיצור, יצרתי קשר עם דרך מחלקת שירות לקוחות ועדכנתי על מעבר הדירה וביקשתי לחבר אותי בדירה החדשה, הובטח לי שיצרו איתי קשר תוך 24 שעות, לאחר שזה לא קרה, יצרתי קשר שוב, ולאחר המתנה ממושכת למענה אנושי הגעתי למוקדנית שעדכנה אותי בחגיגיות שהגעתי לשלוחה שלא קשורה ושאנסה במספר טלפון ישיר ומסרה לי מספר שדרש ממני להקליד את מספר האורנג' שלי (אין לי... מדובר בטלפון קווי) אז שוב הגעתי למקום ללא מענה, בניסיון נוסף התנצלו והבטיחו שתוך 24 שעות יחזרו אליי... ושוב, ניחשתם נכון - זה לא קרה ! בניסיון השלישי והרביעי והחמישי המשיכו להעביר אותי בין השלוחות ולהבטיח שחוסר המענה הוא לא שגרתי והפעם אני ממש רגע לפני מועד ההתקנה ו... ניחשתם שוב נכון - תוך 24 שעות מישהו יחזור אליי...
בשיחה השישית כבר חטפתי עצבים וצרחתי על המוקדן המבולבל שביקש שהמתין על הקו, והשיחה כמובן התנתקה, התקשרתי שוב וביקשתי לדבר עם מנהל אחראי, והוא אמר שהוא אישית דואג שיתאמו איתי עוד היום את מועד הדעת הטכנאי לחיבור בדירתי החדשה, ו... שמייד יחזרו אליי בנושא .
איך ידעתם ??? - זה ממש לא קרה .
שלושה שבועות אני מנסה לתאם מועד הגעת טכנאי להתקנת קו הטלפון של אורנג' בביתי החדש, ולמרות שאני עוסק בתחום של מתן שירות, וכמו כן יש לי ניסיון רב מול חברות שונות, מעולם לא נתקלתי בסיטואציה כל כך קיצונית של חוסר מקצועיות משווע, שלומיאליות, ניהול לקוי, אפס בקרה, חובבנות, ורמת שירות מהגרועות שנתקלתי בחיי .
שלחתי תלונה חריפה למועצה לצרכנות ושלחתי פקס לאורנג' (אולי פקסים הם רואים) עם בקשה לנתק אותי מכל שירות, אין לי עניין מהם שירותים, אפילו בחינם .
אז כן, בזק חארות - וגם יש להם תיאבון מוגזם וקורעים את הכיס, אבל לפחות יודעים לכבד את הלקוח ולהעניק שירות בסיסי .
אורנג' - ידעתי שהם גרועים אבל לא הערכתי שעד כדי כך ~~
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אני ממש מבין את מה שרשמת כי קרה גם לי בעבר משהו דומה עם חברות אחרות שהבטיחו לחזור ולא עשו את זה, פעם אחר פעם.
אבל, זה לא משהו מיוחד לאורנג'. אני לא חושב שהם ספציפית גרועים בזה - זו פשוט מנטליות של שירות לקוחות בהרבה חברות בארץ. ככל שהחברה גדולה יותר יש יותר סיכוי שהתלונה/בקשה שלך תעלם אי שם בנבכי המערכת ולא יחזרו אליך.
מבאס, אבל מה שעשית זה הפתרון הנכון - להראות להם שהכח אצלנו בתור צרכנים ושזה לא מקובל להשת*ן עלינו בקשת.
עדכן איך זה הסתיים!
אבל, זה לא משהו מיוחד לאורנג'. אני לא חושב שהם ספציפית גרועים בזה - זו פשוט מנטליות של שירות לקוחות בהרבה חברות בארץ. ככל שהחברה גדולה יותר יש יותר סיכוי שהתלונה/בקשה שלך תעלם אי שם בנבכי המערכת ולא יחזרו אליך.
מבאס, אבל מה שעשית זה הפתרון הנכון - להראות להם שהכח אצלנו בתור צרכנים ושזה לא מקובל להשת*ן עלינו בקשת.
עדכן איך זה הסתיים!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לי אין ברירה אלא לעבוד איתם מטעם החברה שבה אני מועסק.
כמות הפעמים ששיחות לא הגיעו אלי כבר עברה את המספר ההגיוני, קליטה נעלמת, כביש שש ושיחות זה משהו שרחוק ממני שנות אור, 3G שלעיתים פשוט מכריע את הקליטה (או נעלם לטובת קבלת והוצאת שיחות) ומה לא.
החלפתי סים, הטלפון נבדק לסופ"ש עם סים של סלקום והרי זה פלא - עובד יופי.
באשר לשירות לקוחות - זו אכן מגמה ארצית, עם זאת - ישנם צדיקים בסדום.
כמות הפעמים ששיחות לא הגיעו אלי כבר עברה את המספר ההגיוני, קליטה נעלמת, כביש שש ושיחות זה משהו שרחוק ממני שנות אור, 3G שלעיתים פשוט מכריע את הקליטה (או נעלם לטובת קבלת והוצאת שיחות) ומה לא.
החלפתי סים, הטלפון נבדק לסופ"ש עם סים של סלקום והרי זה פלא - עובד יופי.
באשר לשירות לקוחות - זו אכן מגמה ארצית, עם זאת - ישנם צדיקים בסדום.
Vocare Ad Regnum