שאלה לגבי מהירות מקסימלית ואיכות הקו שלי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
-SHAY- פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התחברתי לא מזמן לאינטרנט של בזק,
הזמנתי 100 מגה אחרי שבהוט התרגלתי למהירות הזאת.

אני מחובר עם מודם VDSL 699U5 וראוטר TP-LINK TL WR1043ND, המודם מוגדר כברידג' והחייגן בראוטר.

כשהטכנאי התקין את האינטרנט המודם לא הסתנכרן על מהירות של 100 מגה, אלא רק כשהטכנאי הוריד את זה ל-TOP40.

אני בכל זאת רוצה לדעת אם יש לקו שלי אפשרות איכשהו להגיע למהירות גבוהה יותר ואם יש איזושהי בעיה,
מה גם שמהירות ההעלאה שאני מקבל היא 1138, אני אמור לקבל 3000 לא?

צירפתי את הנתונים מהמודם, אשמח אם תציצו בזה.

שמעתי גם על Rate Adaptive, מה זה והאם זה יכול לשפר לי את המהירות?

תודה רבה :-)

romitkin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

- הקו שלך לא מאפשר מהירות יותר גבוהה מ 40 בגלל המרחק שלך מהארון של בזק. לא ברור לי למה בזק לא אמרו לך את זה כשביקשת להצתרף לחבילת TOP 100.
- ה upload שלך לא תקין, אתה אכן אמור לקבל 3Mbps אבל מסונכרן על 1.5Mbps. אני מניח ששיחה לתמיכה טכנית אמורה לסדר את העניין.
- RA מסנכרן אותך על המהירות המקסימלית שהקו מספק, אך עדיין מהירותך תהיה מוגבלת לחבילה שלך, במערכות של בזק. אתה לא אמור לקבל שיפור במהירות עם RA, אלא בעיקר שיפור בפינגים.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #3 

romitkin כתב:- הקו שלך לא מאפשר מהירות יותר גבוהה מ 40 בגלל המרחק שלך מהארון של בזק. לא ברור לי למה בזק לא אמרו לך את זה כשביקשת להצתרף לחבילת TOP 100.
- ה upload שלך לא תקין, אתה אכן אמור לקבל 3Mbps אבל מסונכרן על 1.5Mbps. אני מניח ששיחה לתמיכה טכנית אמורה לסדר את העניין.
- RA מסנכרן אותך על המהירות המקסימלית שהקו מספק, אך עדיין מהירותך תהיה מוגבלת לחבילה שלך, במערכות של בזק. אתה לא אמור לקבל שיפור במהירות עם RA, אלא בעיקר שיפור בפינגים.
...
(Y)

-SHAY- פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה לשניכם :-)
מסתבר שהקו מוגדר בכל המערכות על 100, ומוגדר טכנית על 50.
מחר אני אעדכן בשירות לקוחות... זאת גם הסיבה למגבלת אפלואד לפי מה שהבנתי

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”