טלויזיה CRT לא נדלקת פתאום
שלום,
בחדר ילדים יש להם טלויזיה CRT שמשתמשים בא פעם בשבוע לתכניות בערוץ 2 (כשבסלון רואים משהו אחר).
לפני מספר ימים היא הפסיקה להגיב לכפתור הדלקה והפכה פשוט לבלוק.
כשלוחצים אין שום תגובה: ז"א היא לא עוברת למצב סטנדביי ולכן גם אי אפשר להפעיל עם השלט.
בדקתי את החיבור לחשמל ואין שום קרעים או משהו כזה.
מישהו יודע אם בעיות כאלה נפתרות בקלות (מגע רופף) או לא ?
אני מוכן להשקיע 150 ש"ח בתיקון פשוט אבל לא יותר מזה.
בתודה
דיל
בחדר ילדים יש להם טלויזיה CRT שמשתמשים בא פעם בשבוע לתכניות בערוץ 2 (כשבסלון רואים משהו אחר).
לפני מספר ימים היא הפסיקה להגיב לכפתור הדלקה והפכה פשוט לבלוק.
כשלוחצים אין שום תגובה: ז"א היא לא עוברת למצב סטנדביי ולכן גם אי אפשר להפעיל עם השלט.
בדקתי את החיבור לחשמל ואין שום קרעים או משהו כזה.
מישהו יודע אם בעיות כאלה נפתרות בקלות (מגע רופף) או לא ?
אני מוכן להשקיע 150 ש"ח בתיקון פשוט אבל לא יותר מזה.
בתודה
דיל
LCD עולה לפחות 1,000 ש"ח ואין שום תועלת במקרה הזה: סה"כ פעם בשבוע תוכנית בערוץ 2 או 10.BreezeNET כתב:כנראה שהלך שנאי, תיקון יעלה 150-250 ש"ח , עדיף לקנות כבר LCD נחמדה בגרושים...
בכל אופן, תודה על התשובה.
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בפועל, לכל מסך יש פיוז... פירוק קל של המכסה אחורי והחלפת פיוז תעלה לך 20 ש"ח (אם אתה מבצע לבד)
300 ש"ח אם זה במעבדה...
בכל אופן, כיום יש עדיין מסכי LCD מהדור הישן בגודל 32 או חדשים LED 29 בסביבות ה1200 ש"ח... לא כדאי כבר להתחדש במסך חדש, איכותי והרבה פחות מסורבל מ"בלוק"..
300 ש"ח אם זה במעבדה...
בכל אופן, כיום יש עדיין מסכי LCD מהדור הישן בגודל 32 או חדשים LED 29 בסביבות ה1200 ש"ח... לא כדאי כבר להתחדש במסך חדש, איכותי והרבה פחות מסורבל מ"בלוק"..
טוב, אני אגיד את האמת: אני לא אוהב לזרוק מכשיר שעובד לפח ולקנות חדש. אולי זו השקפת עולם מיושנת אבל זה המצב.JEXY כתב:בפועל, לכל מסך יש פיוז... פירוק קל של המכסה אחורי והחלפת פיוז תעלה לך 20 ש"ח (אם אתה מבצע לבד)
300 ש"ח אם זה במעבדה...
בכל אופן, כיום יש עדיין מסכי LCD מהדור הישן בגודל 32 או חדשים LED 29 בסביבות ה1200 ש"ח... לא כדאי כבר להתחדש במסך חדש, איכותי והרבה פחות מסורבל מ"בלוק".....
בכל אופן תודה למשיבים, אני אבדוק איפה נמצא הפיוז.