מה זה אומר FTC?
ראיתי רסביר של חברה NAD מי דגם T748 ובמפרט רשום ככה:
FTC: 2 x 80W
Full Disclosure Power (all channels driven simultaneously): 7 x 40W
IHF Dynamic Power: 8 ohms, 2 x 110W; 4 ohms, 2 x 160W
השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
אז ההספק יהיה 80W לשני ערוצים?
תודה לעוזרים ולילה טוב!
FTC: 2 x 80W
Full Disclosure Power (all channels driven simultaneously): 7 x 40W
IHF Dynamic Power: 8 ohms, 2 x 110W; 4 ohms, 2 x 160W
השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
תודה לעוזרים ולילה טוב!
תודה!...
אבל אין מצב להסבר קצר....(ממולץ בעברית
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
לשאלת התשובה היא כן- כלומר בחיבור סטראו (בלבד) ההספק 80W לשני הערוצים. (עריכה: התכוונתי 80W לערוץdani1597 כתב: השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
תודה לעוזרים ולילה טוב!...
מסמך ה-PDF שצורף מעניין ת'@חת
נערך לאחרונה על ידי BreezeNET ב 17/10/2013 11:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה.BreezeNET כתב:לשאלת התשובה היא כן- כלומר בחיבור סטראו (בלבד) ההספק 80W לשני הערוצים.dani1597 כתב: השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
תודה לעוזרים ולילה טוב!...
מסמך ה-PDF שצורף מעניין ת'@חת...
אם למישהו יש להוסיף משהו או כול דבר שירשום!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
FTC זו רשות הסחר הפדרלית בארה"ב, וכנראה שיש לה תקן רשמי שמחייב יצרניות מגברים לציין הספק נומינלי בסטריאו לפי הגדרה מתימטית-פיזיקלית כלשהי.BreezeNET כתב:לשאלת התשובה היא כן- כלומר בחיבור סטראו (בלבד) ההספק 80W לשני הערוצים.dani1597 כתב: השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
תודה לעוזרים ולילה טוב!......
זה לא ממש קריטי ואין לזה יותר מדי משמעות בפועל, אבל בכל מקרה מדובר לעניות דעתי בהספק של 80W לכל ערוץ בסטריאו, ולא בהספק של 80W לשני ערוצי הסטריאו גם יחד.
אז לפי מה שאתה אומר שלכול רמקול בחיבור סטריו אז האספק יהיה 80w לרמקול או שלשני רמקולים הוא יוצא ביחד 80 כלומר בכול רמקול זה יהיה 40w?epony כתב:FTC זו רשות הסחר הפדרלית בארה"ב, וכנראה שיש לה תקן רשמי שמחייב יצרניות מגברים לציין הספק נומינלי בסטריאו לפי הגדרה מתימטית-פיזיקלית כלשהי.BreezeNET כתב:לשאלת התשובה היא כן- כלומר בחיבור סטראו (בלבד) ההספק 80W לשני הערוצים.dani1597 כתב: השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
זה לא ממש קריטי ואין לזה יותר מדי משמעות בפועל, אבל בכל מקרה מדובר לעניות דעתי בהספק של 80W לכל ערוץ בסטריאו, ולא בהספק של 80W לשני ערוצי הסטריאו גם יחד....
תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
80W לכל ערוץ.dani1597 כתב:אז לפי מה שאתה אומר שלכול רמקול בחיבור סטריו אז האספק יהיה 80w לרמקול או שלשני רמקולים הוא יוצא ביחד 80 כלומר בכול רמקול זה יהיה 40w?epony כתב:FTC זו רשות הסחר הפדרלית בארה"ב, וכנראה שיש לה תקן רשמי שמחייב יצרניות מגברים לציין הספק נומינלי בסטריאו לפי הגדרה מתימטית-פיזיקלית כלשהי.BreezeNET כתב:לשאלת התשובה היא כן- כלומר בחיבור סטראו (בלבד) ההספק 80W לשני הערוצים.dani1597 כתב: השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
זה לא ממש קריטי ואין לזה יותר מדי משמעות בפועל, אבל בכל מקרה מדובר לעניות דעתי בהספק של 80W לכל ערוץ בסטריאו, ולא בהספק של 80W לשני ערוצי הסטריאו גם יחד....
תודה!...
תודה על התשובה המדויקת והמהירה!!!!epony כתב:80W לכל ערוץ.dani1597 כתב:אז לפי מה שאתה אומר שלכול רמקול בחיבור סטריו אז האספק יהיה 80w לרמקול או שלשני רמקולים הוא יוצא ביחד 80 כלומר בכול רמקול זה יהיה 40w?epony כתב:FTC זו רשות הסחר הפדרלית בארה"ב, וכנראה שיש לה תקן רשמי שמחייב יצרניות מגברים לציין הספק נומינלי בסטריאו לפי הגדרה מתימטית-פיזיקלית כלשהי.BreezeNET כתב:לשאלת התשובה היא כן- כלומר בחיבור סטראו (בלבד) ההספק 80W לשני הערוצים.dani1597 כתב: השאלה שלי היא מה זה אומר FTC: 2 x 80W? הכוונה אולי שבחיבור של שניי רמקולים (סטריו)
תודה!......