המלצה על מגבר למערכת קולנוע ביתית ודעה על ONKIO 616
-
AssafHarel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברי פורום שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית שבנויה מרמקולים ריצפתיים של SERVIN 10' , SUB JAMO אחוריים של פולק בקיצור השקעתי ברמקולים איכותיים וטובים ועכשיו אני מחפש מגבר שיוציא מהם את המירב. אני בעיקר רואה סרטים אך גם משחק בקונסולה PS וכמובן שגם שומע מוזיקה אבל פחות. בעתיד אולי אחשוב להוסיף עוד 2 רמקולים (שיהיה 7.1). על איזה רסיבר היתם ממליצים ומה דעתכם על אונקיו בכללי ו 616 בפרט? בנוסף ראיתי שירשורים על ONKIO 626 (הכיול הייחודי שלו) שלא ראיתי שניתן להשיג בארץ אבל אני גם מאמין שהמחיר יחרוג אז השאלה אם יש מגבר אחר שהייתם ממליצים עליו עם אופציית כייול טובה. תודה רבה אסף
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. ה-626 כבר זמין בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854877 (ולא רק בחנויות הנ"ל...)
2. במקומך הייתי הולך לחנות מתמחה שמחזיקה רמקולים של סרווין וגה (כמו שלך) ובודק כל מיני מגברים בתקציב שהגדרת לעצמך בשילוב עם הרמקולים הנ"ל עד שתמצא את מה שנשמע הכי טוב לאוזניך.

2. במקומך הייתי הולך לחנות מתמחה שמחזיקה רמקולים של סרווין וגה (כמו שלך) ובודק כל מיני מגברים בתקציב שהגדרת לעצמך בשילוב עם הרמקולים הנ"ל עד שתמצא את מה שנשמע הכי טוב לאוזניך.
-
AssafHarel
- חבר שרק התחיל

איך לחבר מחשב לרסיבר
תודה על העזרה. שאלה נוספת שעלתה לי, ברסיבר שקיים אצלי (jvc rx 774p) אני מחבר את המחשב עם 3 כבלים: כניסה אחת ( כמו אוזניות) למחשב ושתי בננות RCA לרסיבר, היום בכל המגברים החדשים שאני רואה אין חיבורים כאלה אלא רק HDMI ןלכן השאלה איך לחבר מחשב לרסיבר מבלי לאבד את ה-5.1
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למיטב ידיעתי בתקציב הנתון אין למגברים הרלוונטיים (חוץ אולי מלהרמן קארדון, למשל ה-260 וה-360, אבל לא דגמים אחרים באותה רמה כמו ה-265 וה-270...) את הכניסות האלה (Multi-Channel Analog input) - ספציפית לגבי ה-616 וה-626 בדקתי והן לא קיימות. 
תצטרך כנראה לעבור לתווך דיגיטלי (SPDIF קואקס/אופטי או HDMI)...
תצטרך כנראה לעבור לתווך דיגיטלי (SPDIF קואקס/אופטי או HDMI)...
-
AssafHarel
- חבר שרק התחיל

תודה