המלצה על מערכת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Ofirng פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש המלצה על מערכת לחדר.. חדר קטן יחסית.. שימוש לטלוויזיה סוני שירים סרטים כאלה.. אני בכיוון של רסיבר ורמקולים עם סאב, אם משהו אחר יותר יתאים כני ישמח לשמוע. התקציב עד 3000 אבל גמיש במעט.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

אם יש לך גישה לדיוטי פרי בקרוב, אז אפשר לקנות שם רסיבר ב-$200 - זה היה הפיוניר 323, אבל נדמה לי ששמעתי שהם החליפו את הדגם שמוכרים שם לא מזמן... בכל מקרה, זה דגם טוב להתחיל איתו גם אם אתה לא קונה בדיוטי פרי - מה שיפנה לך עוד כמה מאות ש"ח לרמקולים. בהנחה שזה מתאפשר, אפשר ללכת על סט רמקולים 5.1 מהדגמים הבאים (תתחיל לחרוש חנויות כדי לשמוע מה הכי טוב לאוזניך):
  • מורל פרימו
  • פולק אודיו RM6750 או RM705
  • JBL SCS200.5
  • טאנוי SFX או EFX
  • ג'אמו A101
  • הרמן קארדון HKTS16
  • קליפש HDT300
  • וורפידייל MOVIESTAR
  • קאנטון 80 או 90

עוד אופציה היא יבוא אישי מחו"ל - הבעיה היחידה היא שחלק מהדגמים לא נמכרים כלל בארץ:

Ofirng פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

במידה ואין לי גישה לדיוטי פרי מהם האפשרויות?? והאם מקרן קול יספק את אותה חוויה בשביל חדר?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

1. כאמור, לך על רסיבר זול ממותג מוכר, כגון: פיוניר, ימאהה, דנון, אונקיו, הרמן קארדון. חשוב לשמוע כמה שיותר רסיברים עם כמה שיותר רמקולים כדי למצוא את השילוב שהכי מוצא חן באוזניך..! (Y)

2. לא, מקרן קול לא יספק את אותה החוויה, אלא במקרים שבהם מדובר על חדר שסגור בקירות מכל צדדיו (בלי ויטרינה למרפסת או חלל משותף עם המטבח/פינת אוכל/מסדרון וכו'...), ואתה יושב באמצע (ולא שהמסך בפינת החדר ואתה סרוק על המיטה או יושב על הכיסא חצי מטר ממנו...)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”