מחפש סט 5.1 כשהדגש הוא על איכות סטריאו (מניח שק"ב יגיע כבר יחד עם זה).
מחפש צליל בס עמוק וחם (בד"כ מקבלים כזה מרצפתיים) אבל אצלי בסלון זה לא בא בחשבון.
שמעתי היום את ה- canton movie 130 ולא התלהבתי.

במחיר של המערכת הזאת אתה לא תמצא משהו שיספק את מה שאתה מחפש. במקרה הכי טוב - אתה יכול לרכוש ביד שניה זוג מדפיים + סאב, אבל סאטליטים פשוט לא מיועדים למטרה שלך.שמעתי היום את ה- canton movie 130 ולא התלהבתי....

אני דווקא הייתי הולך קודם על אחוריים, אח"כ על סנטר ובסוף על סאב אם בונים בחלקים...maya1 כתב:אם הדגש הוא על סטריאו - נראה לי הגיוני ללכת קודם על שני קדמיים איכותיים (מדפיים טובים אם אין מקום לעומדים) , ורק אחרי זה אם יש תקציב להתחיל להוסיף - סאב , סנטר ואחוריים (היתי אומר שגם לפי הסדר הזה נראה לי הכי הגיוני..)
דעה אישית.....

סבבה, אבל התחלת את ההודעה הקודמת ב-"אם הדגש הוא על סטריאו"maya1 כתב:אישית - אני פשוט מכור לבאסים בק"ב.....

סט רמקולים שהכי קרוב לרצפתיים ובחרת הקנטון 130???? אין קשר...asis217 כתב:היי חברים,
מחפש סט 5.1 כשהדגש הוא על איכות סטריאו (מניח שק"ב יגיע כבר יחד עם זה).
מחפש צליל בס עמוק וחם (בד"כ מקבלים כזה מרצפתיים) אבל אצלי בסלון זה לא בא בחשבון.
שמעתי היום את ה- canton movie 130 ולא התלהבתי....

עוד כמה שבועות והחוליה החלשה שלך תהיה כל חלק אחר במערכת חוץ מהסאבeyosha כתב:החוליה החלשה אצלי הייתה הסאב, זה בטיפול..... אבל הים סוער ידידי והמסע ארוך (זה היה מיועד למי שמכיר כמה אני מחכה לסאב שנשלח בדואר ים)
...