זה היה מהיר! ה-Raspberry Pi שלי הגיע!
הזמנתי מ-RS אנגליה: http://raspberrypi.rsdelivers.com/default.aspx?cl=1
המחיר הסופי היה $57.69 אחרי שהורידו את המע"מ שלהם.
בערך 215 ש"ח.
המבצע עם כרטיס הזכרון מאוד משתלם כי יוצא שמוסיפים 2 דולר לכרטיס זכרון של 8 ג'יגה.
המחיר הסופי היה $57.69 אחרי שהורידו את המע"מ שלהם.
בערך 215 ש"ח.
המבצע עם כרטיס הזכרון מאוד משתלם כי יוצא שמוסיפים 2 דולר לכרטיס זכרון של 8 ג'יגה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה אותו דגם כמו מה שכולם קנו.
דגם A הוא דגם ישן ללא חיבור רשת שאף אחד כאן לא קנה.
דגם A הוא דגם ישן ללא חיבור רשת שאף אחד כאן לא קנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
טוב, כמה בעיות שנתקלתי בהן:
1. בחיבור לרסיבר (pioneer vsx-421) התצוגה מחשיכה אחרי כמה שניות ומוצגת הודעה שאין מקור.
2. המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עובדים משום מה.
3. למרות שהמערכת מזהה את התיקיות המשותפות מהרשת, בסריקה שלהן אני מקבל שגיאה שאין הצלחה להתחבר לשירותים כמו tvdb.
זהו בערך עד כה.
אשמח לעזרתכם...
1. בחיבור לרסיבר (pioneer vsx-421) התצוגה מחשיכה אחרי כמה שניות ומוצגת הודעה שאין מקור.
2. המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עובדים משום מה.
3. למרות שהמערכת מזהה את התיקיות המשותפות מהרשת, בסריקה שלהן אני מקבל שגיאה שאין הצלחה להתחבר לשירותים כמו tvdb.
זהו בערך עד כה.
אשמח לעזרתכם...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נסה לשנות רזולוציה, קצב רענון, וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אתה מחבר ישירות לraspberry?
לי גם היו בעיות בעכבר ומקלדת, חיברתי לUSB של הRS מפצל עם חשמל ומשם חיברתי את הכל ועובד מעולה.
Re: אתה מחבר ישירות לraspberry?
אני מחבר ישירות, כן. אין לי מפצל עם חשמל אבל אני אשיג אחד ואנסה.miko79 כתב:לי גם היו בעיות בעכבר ומקלדת, חיברתי לUSB של הRS מפצל עם חשמל ומשם חיברתי את הכל ועובד מעולה....
תודה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
נסה לחבר את המקלדת והעכבר לפני שאתה מדליק את הPI.
אצלי לפחות, בחלק מהציוד ההיקפי זה לא ממש plug and play. את העכבר אני חייב לחבר לפני שאני מדליק אבל את כרטיס הרשת האלחוטי אני יכול לחבר ולנתק כמה שבא לי. (עובד עם RASPBMC)
אצלי לפחות, בחלק מהציוד ההיקפי זה לא ממש plug and play. את העכבר אני חייב לחבר לפני שאני מדליק אבל את כרטיס הרשת האלחוטי אני יכול לחבר ולנתק כמה שבא לי. (עובד עם RASPBMC)
גם מפצל ללא ספק מתח עצמאי יכול לעזור בעיקר כאשר מנותקים ומחוברים מחדש התקנים.
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
לא כדאי לחבר ולנתק דברים בלי מפצל וגם עם מפצל ללא חשמל. זה גורם לקפיצת מתח ולקריסת המערכת וכתוצאה מכך לכתיבות שגויות לSD ולהשחתה שלו. (מנסיון, זה קרה לי די הרבה והחלפתי כמה כרטיסי זכרון בגלל זה)
כדי להמנע מכל זה כדאי להריץ את המערכת מדיסק-און-קי מהיר (מפשר גם את הביצועים והתגובה של המערכת להפליא) ולהשתמש במפצל עם שנאי.
כדי להמנע מכל זה כדאי להריץ את המערכת מדיסק-און-קי מהיר (מפשר גם את הביצועים והתגובה של המערכת להפליא) ולהשתמש במפצל עם שנאי.
קודם כל תודה על הטיפ לגבי המפצל והחשמל, אני אדאג להשיג אחד כזה.
harari - אתה מריץ את המערכת מ-DOK שמחובר למפצל?
בכל מקרה, התקנתי מחדש openelec בגירסה העדכנית שלו על ה-SD ונראה שבעיית האינטרנט נפתרה.
המקלדת והעכבר סתם היו דפוקים קצת, עכשיו יש מקלדת ועכבר עובדים.
pixies - החלפתי את קצב הרעיון מ-60 ל-50 ובינתיים נראה בסדר.
שאלה נוספת - הגדרתי שיתוף בתיקיות המחשב והוספתי אותן ל-xbmc. למרות שהתבצעה סריקה, אני לא רואה תמונות של הסרטים/סדרות כשאני עובר על התיקיות. אני אמור לראות אותן, נכון?
שוב תודה!
harari - אתה מריץ את המערכת מ-DOK שמחובר למפצל?
בכל מקרה, התקנתי מחדש openelec בגירסה העדכנית שלו על ה-SD ונראה שבעיית האינטרנט נפתרה.
המקלדת והעכבר סתם היו דפוקים קצת, עכשיו יש מקלדת ועכבר עובדים.
pixies - החלפתי את קצב הרעיון מ-60 ל-50 ובינתיים נראה בסדר.
שאלה נוספת - הגדרתי שיתוף בתיקיות המחשב והוספתי אותן ל-xbmc. למרות שהתבצעה סריקה, אני לא רואה תמונות של הסרטים/סדרות כשאני עובר על התיקיות. אני אמור לראות אותן, נכון?
שוב תודה!
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
לא, זה גם לא נראה לי רעיון טוב.דודיפלצת כתב:קודם כל תודה על הטיפ לגבי המפצל והחשמל, אני אדאג להשיג אחד כזה.
harari - אתה מריץ את המערכת מ-DOK שמחובר למפצל?...
אצלי הDOK מחובר ישירות לRPI, הHUB מחובר לפורט השני.
המפצל יכול להגביל אותך במהירות, במיוחד אם מחוברים אליו עוד אביזרים שצורכים תעבורה, מה גם שהוא יכול להתנתק מהחשמל בטעות או משהו. נראה לי שעדיף שהדיסק של המערכת יהיה כמה שיותר קרוב (לוגית), בלי מתווכים.