הלכתי לאיבוד בסוף שנות ה-90 זקוק לרסיבר מעודכן
שלום, אני קורא פה בפורום ומאבד כיוון לגמרי. כיום יש לי רסיבר של קנווד KR-V5570 משנות ה-90
מן הסתם לא תומך בפורמטים החדשים .
ולכן אני מחפש רסיבר לק"ב, שיתחבר לטלוויזיה ES8000, קונסולה,סטרימר ועוד ועוד
יתמוך ב-HD 3D 5.1 ועוד ועוד.
תקציב: 3K. את הקנווד אני מתכנן להשאיר לשמע דו ערוצי.
תודה מראש
מן הסתם לא תומך בפורמטים החדשים .
ולכן אני מחפש רסיבר לק"ב, שיתחבר לטלוויזיה ES8000, קונסולה,סטרימר ועוד ועוד
יתמוך ב-HD 3D 5.1 ועוד ועוד.
תקציב: 3K. את הקנווד אני מתכנן להשאיר לשמע דו ערוצי.
תודה מראש
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני מניח שהכוונה היא ל-3K ש"ח. בתקציב כזה אני ממליץ לך לבחון את הדגמים הבאים בחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב:
- מרנץ 1504 או 1603
- אונקיו 515
- ימאהה 573
- דנון X1000
- פיוניר 823
- epony
- חבר במועדון 10K

בגדול אתה צודק, אבל מנסיוני בתקציב הנתון לא ניתן לבצע קפיצה משמעותית בביצועים ביבוא אישי מחו"ל.EFIBET כתב:אם קניה בחו"ל אפשרית מצידך
אז תוכל לרכוש דגמים יוקרתיים הרבה יותר באותו המחיר...
- epony
- חבר במועדון 10K

בדקתי - מסתמן שאתה צודק, ואפילו אפשר להביא עכשיו במבצע את ה-775 מאמזון איטליה במחיר שלא יהיה רחוק מדי מהתקציב של פותח השרשור.

עכשיו הוא רק צריך ללכת ולשמוע ימאהה עם רמקולים כמו שלו לפני שהוא מבצע את ההזמנה, כי ממש השבוע נפתח פה שרשור של מישהו שקנה ימאהה על עיוור אחרי שנים עם רסיבר של נקמיצ'י והתאכזב קשות מהסאונד...
אלטרנטיבות לימאהה באמזון איטליה (או גרמניה) בתקציב הנתון: דנון X2000 (יותר זול באמזון גרמניה), מרנץ 1504 (או 5007 באמזון גרמניה), אונקיו 626 (או 717 מאמזון גרמניה...), פיוניר 1122 באמזון גרמניה.

עכשיו הוא רק צריך ללכת ולשמוע ימאהה עם רמקולים כמו שלו לפני שהוא מבצע את ההזמנה, כי ממש השבוע נפתח פה שרשור של מישהו שקנה ימאהה על עיוור אחרי שנים עם רסיבר של נקמיצ'י והתאכזב קשות מהסאונד...
אלטרנטיבות לימאהה באמזון איטליה (או גרמניה) בתקציב הנתון: דנון X2000 (יותר זול באמזון גרמניה), מרנץ 1504 (או 5007 באמזון גרמניה), אונקיו 626 (או 717 מאמזון גרמניה...), פיוניר 1122 באמזון גרמניה.
- epony
- חבר במועדון 10K

גל, זה לא מדוייק, והיו הרבה מאוד שרשורים בנושא כאן ובפורום מסחר, שיווק ושירות בשנים האחרונות...
בגדול, רכישה מאמזון בחו"ל היא רכישה במחיר נמוך מספק שלא מחזיק חנויות, אלא רק תשתיות לוגיסטיות.
המשווק המורשה בארץ, לעומת זאת, צריך לעבור את מכון התקנים, את רשויות המס, את משרד התמ"ת, את מס הכנסה, לשלם ארנונה, חשמל ואגרת שילוט, להרים מעבדה, ולתרגם מדריכים למשתמש ולהתעסק עם ספקי משנה כל היום, שמצידם נושאים בעוד עלויות דומות ושונות משלהם...
בוא נגיד את זה ככה: אנחנו חיים בשוק חופשי. אם המשווק המקומי יראה שהתחרות מחו"ל פוגעת בו, הוא יוריד מחירים. אם לא, אז לא. חוצמזה, אתה תמיד יכול לפתוח עסק ליבוא מקביל של רסיברים ושאר ירקות, ולראות אם זה באמת כלכלי לך.
בגדול, רכישה מאמזון בחו"ל היא רכישה במחיר נמוך מספק שלא מחזיק חנויות, אלא רק תשתיות לוגיסטיות.
המשווק המורשה בארץ, לעומת זאת, צריך לעבור את מכון התקנים, את רשויות המס, את משרד התמ"ת, את מס הכנסה, לשלם ארנונה, חשמל ואגרת שילוט, להרים מעבדה, ולתרגם מדריכים למשתמש ולהתעסק עם ספקי משנה כל היום, שמצידם נושאים בעוד עלויות דומות ושונות משלהם...
בוא נגיד את זה ככה: אנחנו חיים בשוק חופשי. אם המשווק המקומי יראה שהתחרות מחו"ל פוגעת בו, הוא יוריד מחירים. אם לא, אז לא. חוצמזה, אתה תמיד יכול לפתוח עסק ליבוא מקביל של רסיברים ושאר ירקות, ולראות אם זה באמת כלכלי לך.
זה שהמשווק צרי להחזיק מלאי , וחנויות וכו'...לא צריך ממש לעניין את הלקוח כשהוא יכול די בקלות להזמין מחו"ל - הטיעון הכמעט יחידי שמצדיק פער מסויים זה השירות והאחריות .
כמובן שגם לבוא ולשמוע זה חשוב ושווה משהו.. אבל זה כבר סיפור אחר - שבו אנו כצרכנים כן הינו מעוניינים לתמוך בחנויות המקומיות.. - אבל כאן כבר כל אחד ומצופונו (וכיסו כמובן..)
כמובן שגם לבוא ולשמוע זה חשוב ושווה משהו.. אבל זה כבר סיפור אחר - שבו אנו כצרכנים כן הינו מעוניינים לתמוך בחנויות המקומיות.. - אבל כאן כבר כל אחד ומצופונו (וכיסו כמובן..)
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
בגלל שאכפת לי, אז דיברתי אישית (מספר פעמים) עם נציג של יבואן בארץ
ואפילו טרחתי ושלחתי עותקים של הזמנות מאמאזון בכדי שיראו עובדות מול העיניים
אבל לא ראיתי שינוי כלשהו בתמחור.
אותי ואת רבים מחברי ומשפחתי המורחבת הם כבר הפסידו, אבל אולי אני
לא מבין בעסקים ובגלל זה אני עובד מדינה.
לדעתי, אם אתה חוסך שליש-חצי ממחיר המוצר שאתה מעוניין לקנות
אז כבר האחריות לא רלוונטית. כיום המוצרים אמינים מאוד וברור
שיש סיכון לתקלה אבל כל אחד וניהול הסיכונים שלו
epony -
אפי
ואפילו טרחתי ושלחתי עותקים של הזמנות מאמאזון בכדי שיראו עובדות מול העיניים
אבל לא ראיתי שינוי כלשהו בתמחור.
אותי ואת רבים מחברי ומשפחתי המורחבת הם כבר הפסידו, אבל אולי אני
לא מבין בעסקים ובגלל זה אני עובד מדינה.
לדעתי, אם אתה חוסך שליש-חצי ממחיר המוצר שאתה מעוניין לקנות
אז כבר האחריות לא רלוונטית. כיום המוצרים אמינים מאוד וברור
שיש סיכון לתקלה אבל כל אחד וניהול הסיכונים שלו
epony -
אפי
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
זו בדיוק הבעיה, לא יהיה למדינה מהיכן לשלם לך משכורת כי היבואנים/סוחרים/מובילים/מחסנאים/אנשי מכירות/בנקים/בעלי מלאכה/מוכסים/מזכירות ועוד רבים וטובים בשרשרת לא ישלמו מיסים כי לא קונים בארץ.אותי ואת רבים מחברי ומשפחתי המורחבת הם כבר הפסידו, אבל אולי אני
לא מבין בעסקים ובגלל זה אני עובד מדינה....
מצד שני בוודאות אוהבים יהודים באיטליה, אז אולי ידאגו לנו ...
טוב, תודה על הרעיון. יש לי בעיה עם קנייה מחו"ל.
לא מרגיש מספיק נוח עם זה.
בסכומים קטנים עוד בסדר אבל לא רוצה לקחת את הסיכון של איבוד החבילה, הגעתה שבורה או מכשיר שלא תקין.
במידה וחשוב לי בעיקר הק"ב ופחות המוסיקה באיזה דגמים כדי להתמקד יותר ?
בסכומים קטנים עוד בסדר אבל לא רוצה לקחת את הסיכון של איבוד החבילה, הגעתה שבורה או מכשיר שלא תקין.
במידה וחשוב לי בעיקר הק"ב ופחות המוסיקה באיזה דגמים כדי להתמקד יותר ?
- epony
- חבר במועדון 10K

אם אתה עובד עם חברה מסודרת, יש לך מן הסתם ביטוח על המשלוח, אז אין דאגות של אובדן חבילה, או נזק כשהיא מגיעה. יתר על כן, החברות המדוברות חרטו על דיגלן את נושא שירות הלקוחות ויש סיפורים מדהימים על מכשיר שהגיע תקול ואחרי מייל קצר לשירות לקוחות הוחלף בחדש ללא שום עלות נוספת ללקוח או אפילו דרישה להוכחת נזק מכל סוג שהוא...CRT_Men כתב:טוב, תודה על הרעיון. יש לי בעיה עם קנייה מחו"ל.
בסכומים קטנים עוד בסדר אבל לא רוצה לקחת את הסיכון של איבוד החבילה, הגעתה שבורה או מכשיר שלא תקין....
כבר קיבלת רשימה של כמה דגמים לבדיקה באופן אישי בחנות מתמחה. פשוט תפעיל את האוזניים שלך ותבחר את מה שנשמע לך לך הכי טוב.CRT_Men כתב:במידה וחשוב לי בעיקר הק"ב ופחות המוסיקה באיזה דגמים כדי להתמקד יותר ?...