פלזמה של סמסונג e550
שלום למבינים ,
יש ברשותי פלזמה של סמסונג שמחוברת לרסיבר בכבל אופטי .
כאשר אני מנסה להגדיר בטלוויזיה את בחירת סוג הסאונד , אני לא מצליח להעביר את הטלוויזיה ממצב PCM למצב Dolby digital . למי יש מושג מה עלי לעשות? הבחירה מסומנת ב v וכל שאר האופציות אינם ניתנות לבחירה.
תודה לעונים.
עומר
יש ברשותי פלזמה של סמסונג שמחוברת לרסיבר בכבל אופטי .
כאשר אני מנסה להגדיר בטלוויזיה את בחירת סוג הסאונד , אני לא מצליח להעביר את הטלוויזיה ממצב PCM למצב Dolby digital . למי יש מושג מה עלי לעשות? הבחירה מסומנת ב v וכל שאר האופציות אינם ניתנות לבחירה.
תודה לעונים.
עומר
בוודאי... לא מציין אפשרות לעבור מPCM בכלל
בשביל זה שאלתי אולי יש מישהו שיש לו את הטלוויזיה הזאת ויודע מה צריך לעשות?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חושב שדור צודק - זה תלוי בתוכן שמשודר למרות שאתמול ניסיתי לנגן סרט עם פסקול DTS דרך פלקס (הטלויזיה מחוברת לרסיבר באופטי) והוא לא הוציא לי DTS למרות שבהגדרות השמע בטלויזיה ה DTS כן היה מסומן - מוזר...
אני כן יודע שבחיבור קואקסלי בין הממיר של יס והרסיבר - ברגע שאני מעביר לערות NG HD אז הרסיבר כן מתחיל לשדר ב DD (אבל אולי אני עושה פה סלט...)
אני כן יודע שבחיבור קואקסלי בין הממיר של יס והרסיבר - ברגע שאני מעביר לערות NG HD אז הרסיבר כן מתחיל לשדר ב DD (אבל אולי אני עושה פה סלט...)
בואו ננסה לדייק :C0rnFlex כתב:אני חושב שאין לה תמיכה ב Dolby Digital Passthrough דרך Optical Out...
קודם כל הטלוויזיה E550 לא תמיד מוציאה DTS\DD כברירת מחדל גם אם הקובץ תומך .
לפעמים צריך להכנס להגדרות קול PCM ולשנות ידנית , לא הצלחתי למצוא דרך לקבע את זה.
קצת מבאס אבל זה מה יש.
האפשרויות אפורות (לא זמינות) אם הקובץ לא תומך בקידוד
זאת אומרת אם יש DD אז DTS יהיה אפור וההפך .
DTS ו DD נתמכים בניגון דרך הרשת (Allshare במקרה שלי)
כולל כתוביות בעברית. אני מציין זאת מכיוון שיש כמה אנשים שנתקלו בבעיה
כאשר השתמשו ב PLEX .
שורה תחתונה - במשך 8 חודשים שהטלוויזיה אצלי ניגנתי איתה מאות תכנים
בקידודים שונים , כולל MP4 , MKV 1080 , MP3 , AVI , FLV
הכל עבד חלק , דרך הרשת , וגם דרך USB . מעולם לא נתקלתי בבעיה.
ברוב המקרים, dd, dts מיועדים עבור שמע רב ערוצי אם ברשותך מע' ק"ב, נא וודא הדברים הבאים: מקור משדר dd.dts, ואח"כ היכנס בתפריט אל הגדרת קול, הגדרות רמקול, בחירת רמקול, רמקול חיצוני. אז הרמקול של הטלויזיה יפסיק לעבוד ויהיה מצב pass כך שמה שהטלויזיה מקבלת מועבר ישירות למגבר
בהצלחה
בהצלחה
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
ממליץ לך לקרוא שוב את ההודעה שלי ואז את ההודעה שלך... הקשר ביניהן מקרי בהחלט!pessik כתב:בואו ננסה לדייק :C0rnFlex כתב:אני חושב שאין לה תמיכה ב Dolby Digital Passthrough דרך Optical Out...
קודם כל הטלוויזיה E550 לא תמיד מוציאה DTS\DD כברירת מחדל גם אם הקובץ תומך .
לפעמים צריך להכנס להגדרות קול PCM ולשנות ידנית , לא הצלחתי למצוא דרך לקבע את זה.
קצת מבאס אבל זה מה יש.
האפשרויות אפורות (לא זמינות) אם הקובץ לא תומך בקידוד
זאת אומרת אם יש DD אז DTS יהיה אפור וההפך .
DTS ו DD נתמכים בניגון דרך הרשת (Allshare במקרה שלי)
כולל כתוביות בעברית. אני מציין זאת מכיוון שיש כמה אנשים שנתקלו בבעיה
כאשר השתמשו ב PLEX .
שורה תחתונה - במשך 8 חודשים שהטלוויזיה אצלי ניגנתי איתה מאות תכנים
בקידודים שונים , כולל MP4 , MKV 1080 , MP3 , AVI , FLV
הכל עבד חלק , דרך הרשת , וגם דרך USB . מעולם לא נתקלתי בבעיה....