נגן אנדרואיד - כניסת רשת RJ45 מובנית ?
הרבה אנשים ממליצים על MK802 RIKOMAGIC בדגמים האחרונים שלו.
קראתי שיש בעיות יציבות, אבל המחיר באמת נוח (לעומת מערכת HTPC של 1500 ש"ח) למכשיר של פחות מ 300 ש"ח.
לי ליד הטלוויזיה יש שקע רשת (חוטי), האם המתאם (שקונים ב EBAY) מספק את הסחורה או שהאיכות נמוכה (מוצר סיני זול/זה רק מתאם ולא באמת תחליף אמיתי) וכבר עדיף להשתמש באלחוט המובנה (למעט קומות/ממ"ד כמובן).
האם יש מכשיר אנדרואיד שיש לו כניסת RJ45 מובנית?
ובכלל, אם מישהו רוצה לתת המלצה אישית מניסיון, בשמחה !
קראתי שיש בעיות יציבות, אבל המחיר באמת נוח (לעומת מערכת HTPC של 1500 ש"ח) למכשיר של פחות מ 300 ש"ח.
לי ליד הטלוויזיה יש שקע רשת (חוטי), האם המתאם (שקונים ב EBAY) מספק את הסחורה או שהאיכות נמוכה (מוצר סיני זול/זה רק מתאם ולא באמת תחליף אמיתי) וכבר עדיף להשתמש באלחוט המובנה (למעט קומות/ממ"ד כמובן).
האם יש מכשיר אנדרואיד שיש לו כניסת RJ45 מובנית?
ובכלל, אם מישהו רוצה לתת המלצה אישית מניסיון, בשמחה !
נראה לי שמכשיר כזה יכול לענות על הצרכים שלך:
http://www.ebay.com/itm/Mini-PC-MK819-D ... 46102d343a
יש דגמים נוספים, שים לב שכח העיבוד מספיק לך (לדעתי כדאי ליבה כפולה במהירות 1.2 ומעלה), ושיש חיבור רשת RJ45.
http://www.ebay.com/itm/Mini-PC-MK819-D ... 46102d343a
יש דגמים נוספים, שים לב שכח העיבוד מספיק לך (לדעתי כדאי ליבה כפולה במהירות 1.2 ומעלה), ושיש חיבור רשת RJ45.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אינפורמציה ממי שמכר ליdannygu כתב:SF56,
ראיתי כמה דיווחים סותרים באינטרנט, נראה שהמכשיר ללא BLUE-TOOTH, נכון? אבל של CS319 כן יש....
הדור הראשון לא תומך, השני שנמכר עכשיו תומך
בנוסף, נמכר כרגע מכשיר נוסף MK839 המבוסס על אותו רכיב RK3188 (QUAD CORE התומך בבלוטווס וכולל גם מצלמת 2M פיקסל ועולה פחות $62
SF56,
חיפשתי באינטרנט CS918 ויש מוכרים שמציינים בוודאות שהמכשיר ללא BT. נתקלתי גם בכאלו שכותבים שיש, אחד מהם שאלתי שאלה מפורשת והוא חזר אליי עם תשובה שאין ! אני נוטה להניח שלאף אחד אין.
לגבי הדגם האחר שציינת, נראה כי הוא עדיין לא זמין לרכישה בודדת.
חיפשתי באינטרנט CS918 ויש מוכרים שמציינים בוודאות שהמכשיר ללא BT. נתקלתי גם בכאלו שכותבים שיש, אחד מהם שאלתי שאלה מפורשת והוא חזר אליי עם תשובה שאין ! אני נוטה להניח שלאף אחד אין.
לגבי הדגם האחר שציינת, נראה כי הוא עדיין לא זמין לרכישה בודדת.
אתה יכול לפנות ללינדה יו (LINDA YU) בכתובת הבאה [email protected]
קניתי ממנה מספר קופסאות בלי בעיות, הם מקבלים פיי-פאל אם זה חשוב לך
תציין שאני שלחתי אותך כדי שהיא לא תתחכם
היא מוכרת בודדים המחיר $62 + משלוח ($14.75 ב CHINA POST ו כ $27.5 ב DHL) + כ $7 אם אתה משתמש בפיי-פאל
דרך אגב היא אמרה לי ש ה CS918 דור שני שנמכר כיום תומך בבלו-טוס
בהצלחה
Shmuel farkash
(SF56)
היא מוכרת בודדים המחיר $62 + משלוח ($14.75 ב CHINA POST ו כ $27.5 ב DHL) + כ $7 אם אתה משתמש בפיי-פאל
בהצלחה
Shmuel farkash
(SF56)
הזמנתי לפי המלצתך. לאחר שבוע בערך שלא הצלחתי לבצע מעקב אחרי החבילה (לא ממש מפתיע אותי שהרי כמעט אף פעם לא הצלחתי לבצע זאת לאורך השנים של קניות מ EBAY מסין) פניתי ללינדה באי-מייל ואמרה (בהתחלה חשבתי שהיא צינית וסתם הסתבכתי בנושא) שהיא לא מאמינה איך זה קרה וכו' (כל ההצגה הזאת). אבל אחרי 3 ימים הכסף הוחזר !!sf56 כתב:אתה יכול לפנות ללינדה יו (LINDA YU) בכתובת הבאה [email protected]
בהצלחה
Shmuel farkash
(SF56)...