סאונד נעלם לזמן קצר. איפה הבעיה?
יש לי בעיה דיי רצינית, כאשר אני רואה סרט\סדרה על הPopcorn A200 שלי (תוכן מוזרם מהמחשב דרך NFS) הסאונד נעלם, אבל זה עניין של MS, כלומר כמעט ובקושי שמים לב, אבל אני מרגיש וזה נורא מציק. ניסיתי לנגן את הקבצים דרך USB אך התוצאה הייתה זהה. במחשב שאני מנגן את הקבצים זה עובד מצויין. האם הבעיה בפופקורן? או ברסיבר? האם הבעיה ידועה?
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
נשמע כמו בעיית hand shake, נסה להחליף כבל hdmibarlerer כתב:יש לי בעיה דיי רצינית, כאשר אני רואה סרט\סדרה על הPopcorn A200 שלי (תוכן מוזרם מהמחשב דרך NFS) הסאונד נעלם, אבל זה עניין של MS, כלומר כמעט ובקושי שמים לב, אבל אני מרגיש וזה נורא מציק. ניסיתי לנגן את הקבצים דרך USB אך התוצאה הייתה זהה. במחשב שאני מנגן את הקבצים זה עובד מצויין. האם הבעיה בפופקורן? או ברסיבר? האם הבעיה ידועה?...
כן, נראה שזה סידר את הבעיה. תודה רבה לך!avilior כתב:נשמע כמו בעיית hand shake, נסה להחליף כבל hdmibarlerer כתב:יש לי בעיה דיי רצינית, כאשר אני רואה סרט\סדרה על הPopcorn A200 שלי (תוכן מוזרם מהמחשב דרך NFS) הסאונד נעלם, אבל זה עניין של MS, כלומר כמעט ובקושי שמים לב, אבל אני מרגיש וזה נורא מציק. ניסיתי לנגן את הקבצים דרך USB אך התוצאה הייתה זהה. במחשב שאני מנגן את הקבצים זה עובד מצויין. האם הבעיה בפופקורן? או ברסיבר? האם הבעיה ידועה?......
האם הכבל הלך סופית? כי אני רואה אנשים באינטרנט שמראים פתרונות לסדר את זה...