הוט מתכוונת להשיק ממיר חדש שייקרא לה בוקס
,האמת עושים צחוק מ YES
כי אין 10 מכשירים ואין 1,000 כבלים וחורים בקיר + מלא פיצ'רים ו DD שכבר
קיים , כל זה גם מייתר את כל הטלוויזיות החכמות ,אני מחפש פשטות בחיים ,כך איכות החיים עולה ,לא אסתבך
באינספור עבודות וקידוחים בשביל העברת כבל בשביל פיצ'ר זניח או בשביל VOD ,לא בשבילי .
אני רוצה הכל מוכן באותו הכבל .
מחכה לזה בקוצר רוח ולדעתי מי שעבר לYES הפסיד ,אל תתרגזו עליי ,זה האמת שלי .
ווו אא ללה
קיים , כל זה גם מייתר את כל הטלוויזיות החכמות ,אני מחפש פשטות בחיים ,כך איכות החיים עולה ,לא אסתבך
באינספור עבודות וקידוחים בשביל העברת כבל בשביל פיצ'ר זניח או בשביל VOD ,לא בשבילי .
אני רוצה הכל מוכן באותו הכבל .
מחכה לזה בקוצר רוח ולדעתי מי שעבר לYES הפסיד ,אל תתרגזו עליי ,זה האמת שלי .
ווו אא ללה
נערך לאחרונה על ידי moshebi ב 15/10/2013 14:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ומה קורה עם הרשות להגבלת עסקיים ואישור מיזוג בזק-יס?
אולי כשזה יקרה גם יוציאו ממיר שכזה.
בכל אופן הממיר רק בניסוי וייקח עוד חודש-חודשיים עד שייצא לשוק הרחב לדעתי(מקווה שאתבדה).
בכל אופן הממיר רק בניסוי וייקח עוד חודש-חודשיים עד שייצא לשוק הרחב לדעתי(מקווה שאתבדה).
בוא תבין משהו אריאל אברג'ילArielAberjil כתב:ומה קורה עם הרשות להגבלת עסקיים ואישור מיזוג בזק-יס?
בכל אופן הממיר רק בניסוי וייקח עוד חודש-חודשיים עד שייצא לשוק הרחב לדעתי(מקווה שאתבדה)....
ב 2005 ראיתי VOD בהוט , זה היה WOW לראות בהזמנה אישית טלויזייה ,משהו אחר . מתי נהית מזה ב YES ?.
ב 2009 או 2010 ,אתה מבין .
סטארט אובר 30 ערוצים ,רק בערוצים פנמיים .
100M כבר שנתיים ,מתי יהיה בבזק.
זה ההבדל ביני לאחרים , אני לא מחכה אפילו חודש ולא שנה ולא עובר ל YES כי אני רוצה לנקום בהוט ,אני
רוצה להנות .
YES מתאמצת אפילו יותר מהוט בכל דבר ,אבל זה לא זה ,זה לא מבחינת תכנים
וזה לא זה מבחינת טכנולוגיה וזה לא זה מבחינת מחיר ואני בפעם ה 1,000 לא עובד בהוט .
מקווה שהבנת אותי .
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני לא בא לנקום,אני נפגעתי מהשירות בהוט ולכן אני כיום ביס.
נראה מעולה,רק שהקופסא גדולה וקצת תפגע באיכות הצפייה(יפריע למסך),חבל שאין סנכרון למשל בין הממירים.
בסרטון רואים שיש מקלדת מלאה באנגלית,נראה אם הוט תדאג ללקוחותיה למקלדת שכזו ובעברית גם כן.
בהחלט נשמע מעניין וסוף סוף תגובה של הוט להתפתחות הטכנולוגית של יס.
האם יפסיקו את שיווק ההוטבוקס בעקבות כך או יוציאו דגם חדש המיועד רק לאינטרנט(וייפתרו את הבעיה שצצה לאחר העדכון בהוטבוקס?כנראה שרק ימים יגידו... )
נראה מעולה,רק שהקופסא גדולה וקצת תפגע באיכות הצפייה(יפריע למסך),חבל שאין סנכרון למשל בין הממירים.
בסרטון רואים שיש מקלדת מלאה באנגלית,נראה אם הוט תדאג ללקוחותיה למקלדת שכזו ובעברית גם כן.
בהחלט נשמע מעניין וסוף סוף תגובה של הוט להתפתחות הטכנולוגית של יס.
האם יפסיקו את שיווק ההוטבוקס בעקבות כך או יוציאו דגם חדש המיועד רק לאינטרנט(וייפתרו את הבעיה שצצה לאחר העדכון בהוטבוקס?כנראה שרק ימים יגידו... )
אתה בדיוק הטייפ קאסט שאני מדבר עליו ,במקום להגיד וואלה הוט מנסה ללכת קדימה ,AviBiton כתב:![]()
ענק!!!
מת על התגובות שלך moshebi.
אני הכי אוהב את הבדיחות על הנאה בהוט, תכנים לא טובים ביס וטכנולוגיה...
מתי סיבוב הופעות?...
אתה מנסה להתעסק בשירות לקוחות, בתפל ,בנקמנות ,בקיצור בשטויות
, לי כיום יש DD בסרטים ,אני נהנה מכל רגע ,לזה אני מתכוון ,יש לי תכנים בעברית למכביר
יש ערוץ סדרות חדש ב HD שיעלה בקרוב ויש לי 170 ערוצים פתוחים,כמה לך ? .
מחר שיהיה לי את הממיר החדש יהיה לי עשרות אפליקציות שיש לך בסמרראטפון ,מכשיר בלו ריי ,
דפדפן ו 100M והכל במכשיר אחד בלי קומבינות של העברת כבלים כפולים בקיר ושבירת קירות
מה תגיד אז, כמו תקליט שחוק שחזור על עצמו , שירות לקוחות דפוק , מה שאתה לא מבין
שאני מעל זה ,אני לא מתעסק בשירות לקוחות של YES,הבנת , ואני מקווה שאחרים מבינים אותי .
ואני מאחל לך להישאר ב YES ,תהנה כמה שאפשר .
אני מתייחס בתגובות שלי למוצר הזה כמוצר של המחר ונותן פרספקטיבה דומה לעבר ... זה המהות העיקרית .AviBiton כתב:אני מאד נהנה, ולשמחתי אני לא צריך שירות לקוחות, אני צריך מוצר שעובד ובאיכות גבוהה ולצערי אני לא מצאתי את זה בהוט.
אם אתה נהנה ומרוצה בהוט, זה מה שחשוב.
אני נהנה ומרוצה ביס....
אתה מתייחס ושופט את מוצר של אתמול שלדעתך הוא לא מספיק טוב וזה בסדר,אבל זה לא העניין פה
העניין הוא המוצר החדשני .
.
נשמח לקבל פרטים ותמונות של המוצר והתוכנה מחר, כשתקבל אותוmoshebi כתב:מחר שיהיה לי את הממיר החדש יהיה לי עשרות אפליקציות שיש לך בסמרראטפון ,מכשיר בלו ריי ,
דפדפן ו 100M והכל במכשיר אחד בלי קומבינות של העברת כבלים כפולים בקיר ושבירת קירות...
בוא אני אגיד לך איך זה עובד לדעתי .AviBiton כתב:כשיגיענאותו מוצר חדשני, נחווה דעה, לא עכשיו....
כל מי שבאנקר ב YES נשאר בכל מקרה ב YES , יגיד שהמוצר לא מספיק טוב ויחפש קטנות במסגרת שכנוע עצמי .
מי שלא פוסל חזרה להוט ימצא יתרונות .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא הבנתי מה ההגיון בלדחוף את המודם, הראוטר והמתאם שיחות לתוך ממיר... להערכתי רוב המנויים לא שמים את הראוטר במזנון (אם כי להם זה כמובן פתרון מעולה).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
המוצר הזה משווק בצרפת וקוצר הצלחה גדולה .תראה את האתר שלהם .
זו אותה תשתית כמו בישראל .
חכו שהוט יתייצבו מבחינת מערך הטכני והכל יחזור כמו שהיה ואפילו יהיה יותר טוב
עצם זה שמחליפים היום ממירים במרכזי השירות ונותנים התקנות עצמיות זה כבר טוב !!
אפילו הוט מפרסמים איך עושים עדכוני גרסאות התקנה חדשה לממיר .
זה יפה
ב YES תמות לא יגידו לך איך עושים דברים כאלה. .
זו אותה תשתית כמו בישראל .
חכו שהוט יתייצבו מבחינת מערך הטכני והכל יחזור כמו שהיה ואפילו יהיה יותר טוב
עצם זה שמחליפים היום ממירים במרכזי השירות ונותנים התקנות עצמיות זה כבר טוב !!
אפילו הוט מפרסמים איך עושים עדכוני גרסאות התקנה חדשה לממיר .
זה יפה
ב YES תמות לא יגידו לך איך עושים דברים כאלה. .

רפאל מנצור
אני ביס די מאז שהם הוקמו.חוץ מתקופה קצרה שעברתי דירה ואמרתי ניתן צ'אנס להוט.
היו אצלי בבית בסביבות 3 חודשים-מבחינת vod אין ספק,יותר נוח ויותר טוב מיס.מבחינת שאר התוכן-היו לי כל הערוצים וגם שילמתי פחות מביס.אבל ושוב אבל,אין את כל הסדרות המעולות שיש ביס שזוכות בשלל הפרסים בחו"ל.עכשיו נכנס בכלל שידורים של סדרות חדשות בהפרש של שעה מארה"ב-ואו!
והדבר שהכי הפריע בהוט-זה הממירים הנוראיים MAGIC HD,עכשיו ביס אני נהנה עם מולטירום שממש שימושי.
בכל מקרה נראה שהממיר יושק,ואחרכך כבר נשקול לעבור או לא.
היו אצלי בבית בסביבות 3 חודשים-מבחינת vod אין ספק,יותר נוח ויותר טוב מיס.מבחינת שאר התוכן-היו לי כל הערוצים וגם שילמתי פחות מביס.אבל ושוב אבל,אין את כל הסדרות המעולות שיש ביס שזוכות בשלל הפרסים בחו"ל.עכשיו נכנס בכלל שידורים של סדרות חדשות בהפרש של שעה מארה"ב-ואו!
והדבר שהכי הפריע בהוט-זה הממירים הנוראיים MAGIC HD,עכשיו ביס אני נהנה עם מולטירום שממש שימושי.
בכל מקרה נראה שהממיר יושק,ואחרכך כבר נשקול לעבור או לא.