תצוגת ווליום על גבי המסך ב Pioneer LX-75
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
פיוניר ,בדגמים הללו ,לא דגלו ב OSD .GuyDvir כתב:בוקר טוב.
האם יש אופציה לראות תצוגת ווליום על גבי מסך הטלויזיה כאשר מורידים \ מעלים ווליום??
אשמח לעזרה......
בדגמים החדשים יותר הכניסו את הפלא הטכנולוגי הזה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,GuyDvir כתב:בוקר טוב.
מאכזב אותי..
אצלי הרסיבר יושב בתוך מזנון עם דלת כך שלא רואים את מצב הווליום על המכשיר, היה מאוד עוזר לי אם הייתה את האופציה לראות על גבי מסך הטלויזיה....
בלי קשר לתצוגה, לא ממש מומלץ למקם את הרסיבר בצורה כזו.
כידוע מדובר במכשירים שנוטים להתחמם (יש כאלה שיותר וכאלה שפחות), ולכן צריך לאפשר אוורור נאות
מתחמם?bariko כתב:שלום,GuyDvir כתב:בוקר טוב.
מאכזב אותי..
אצלי הרסיבר יושב בתוך מזנון עם דלת כך שלא רואים את מצב הווליום על המכשיר, היה מאוד עוזר לי אם הייתה את האופציה לראות על גבי מסך הטלויזיה....
בלי קשר לתצוגה, לא ממש מומלץ למקם את הרסיבר בצורה כזו.
כידוע מדובר במכשירים שנוטים להתחמם (יש כאלה שיותר וכאלה שפחות), ולכן צריך לאפשר אוורור נאות...
זה פיוניר לא אונקיו
אתה צודק לחלוטיןGuyDvir כתב:בוקר טוב.
מאכזב אותי..
יש לא מעט משתמשים שהrack נמצא פיזית רחוק מהם או שהציוד יושב בתוך ארונית והתצוגת המסך לא מספיקה או לא ניראית...
מה שכן יש לך אפשרות לראות את תצוגת הווליום ועוד פרמטרים בשלט (לפחות זה היה בLX83)...
האם קבלת עינית IR עם הרסיבר
אני מאמין שכן, יש לחברו בגב הרסיבר (ממליץ לפתוח את המניואל ולהעזר)...
זה לא מושלם, אך עדיין פרקטי וניתן כאמור דרך השלט לראות את תצוגת הווליום.
מקווה שעזרתי
בהצלחה
כל רסיבר מתחמם , גם פיוניר או אונקיו , ימהה ואחרים. מומלץ מאוד כפי שנכתב לדאוג לפתח אוורור גדול ויעיל.
אם המכשיר שלך נמצא רחוק או לחלופין מוסתר עם דלת מסכים איתך ש OSD הוא פתרון יעיל.
יכול להיות שעבורך רסיבר אחר היה פתרון טוב יותר לנושא הזה.
בכל מקרה , כיול והגדרות צריך להשקיע בהן בעיקר בשימוש הראשוני עד שמגיעים לתוצאה משביעת רצון.
מה גם שהכיול , הגדרות המרחקים ורוב הכיוונים הידניים החשובים כן מופיעים בפיוניר על המסך ב OSD.
לא רואה סיבה להתעסק עם זה לעתים קרובות.
לסיכום , יש לך רסיבר מצוין , מקווה שתהנה ממנו.

אם המכשיר שלך נמצא רחוק או לחלופין מוסתר עם דלת מסכים איתך ש OSD הוא פתרון יעיל.
בכל מקרה , כיול והגדרות צריך להשקיע בהן בעיקר בשימוש הראשוני עד שמגיעים לתוצאה משביעת רצון.
מה גם שהכיול , הגדרות המרחקים ורוב הכיוונים הידניים החשובים כן מופיעים בפיוניר על המסך ב OSD.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
`LiorShap כתב:כל רסיבר מתחמם , גם פיוניר או אונקיו , ימהה ואחרים. מומלץ מאוד כפי שנכתב לדאוג לפתח אוורור גדול ויעיל.
...
כל מילה בסלע
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שלמה, זה שהיה לך פעם אונקיו שהתחמם לא מגדיר כברירת מחדל את זה שכל המגברים של אונקיו מתחממים... 
אתה מופתע שאונקיו מתחמם? לא יצא לך לקרוא כאן בפורום על אנשים שטוענים שאונקיו שיש להם מתחמם?epony כתב:שלמה, זה שהיה לך פעם אונקיו שהתחמם לא מגדיר כברירת מחדל את זה שכל המגברים של אונקיו מתחממים......
אתה יודע אני נוסע כול יום בכביש 6 מצפון לדרום וחזרה, וכמעט כול יום אני רואה בשולי הכביש סיטרואן ברליגו תקוע מחימום יתר(בדוק), ולפעמים אני אפילו רואה שניים בזמנים שונים. אז זה לא אומר שברליגו זה רכב לא טוב. וכך גם על אונקיו שהוא לא טוב.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
היו לי כמה רסיברים של אונקיו לאורך כעשור. אף אחד מהם לא התחמם יתר על המידה.
מוכרות לי הטענות לגבי טמפרטורת העבודה הגבוהה של אונקיו. למיטב הבנתי מדובר בהגזמות משולבות עם חוסר הבנה של איך עובד מגבר, של המשמעות של טמפרטורת עבודה אופטימלית ושל טופולוגיות שונות לסילוק חום.
בקיצור, אלא אם מישהו ערך פה ניסוי ארוך טווח של כמה שנים עם כמה עשרות רסיברים של אונקיו מדגמים שונים, והשווה את התוצאות לנתונים דומים מניסויים על רסיברים של חברות אחרות, אני לא מקבל אף הכללה על בסיס אנקדוטלי של "פעם שמתי את היד על רסיבר של אונקיו והוא הרגיש לי חם"...
מוכרות לי הטענות לגבי טמפרטורת העבודה הגבוהה של אונקיו. למיטב הבנתי מדובר בהגזמות משולבות עם חוסר הבנה של איך עובד מגבר, של המשמעות של טמפרטורת עבודה אופטימלית ושל טופולוגיות שונות לסילוק חום.
בקיצור, אלא אם מישהו ערך פה ניסוי ארוך טווח של כמה שנים עם כמה עשרות רסיברים של אונקיו מדגמים שונים, והשווה את התוצאות לנתונים דומים מניסויים על רסיברים של חברות אחרות, אני לא מקבל אף הכללה על בסיס אנקדוטלי של "פעם שמתי את היד על רסיבר של אונקיו והוא הרגיש לי חם"...