הזרמת מוזיקה מגלקסי לרסיבר
היי,
ראשית, אני מצטער אם אני שואל כאן שאלה שאולי קצת נפוצה אבל קראתי כאן הרבה בפורום ולא בדיוק הצלחתי להבין אז אני מודה מראש לכל מי שמשיב:
נכון להיום אני שומע את המוזיקה שלי מהאייפון כאשר אני מזרים את המוזיקה באמצעות אפל TV לרסיבר. העניין הוא שאני עומד להחליף למכשיר אנדוראיד (כנראה גלקסי נוט 3) ואני רוצה לדעת איזה מוצר בסיסי מקביל לאפל TV ויעשה את אותה פעולה.
מה שאני רוצה הוא בעיקר לשמוע את השירים שנמצאים בנייד באמצעות הרסיבר ולא הצלחתי להבין אם כל הסטרימרים הנפוצים יעשו את זה עם הגלקסי נוט.
האם למשל המוצר של גוגל Google Chromecast יעשה זאת? מישהו יכול להמליץ על מוצר אחר שיעשה פעולה כזאת (רצוי אחד שלא יקר) או להסביר לי אם אני מפספס כאן משהו....
תודה רבה לכל מי שמשיב ועוזר...
ראשית, אני מצטער אם אני שואל כאן שאלה שאולי קצת נפוצה אבל קראתי כאן הרבה בפורום ולא בדיוק הצלחתי להבין אז אני מודה מראש לכל מי שמשיב:
נכון להיום אני שומע את המוזיקה שלי מהאייפון כאשר אני מזרים את המוזיקה באמצעות אפל TV לרסיבר. העניין הוא שאני עומד להחליף למכשיר אנדוראיד (כנראה גלקסי נוט 3) ואני רוצה לדעת איזה מוצר בסיסי מקביל לאפל TV ויעשה את אותה פעולה.
מה שאני רוצה הוא בעיקר לשמוע את השירים שנמצאים בנייד באמצעות הרסיבר ולא הצלחתי להבין אם כל הסטרימרים הנפוצים יעשו את זה עם הגלקסי נוט.
האם למשל המוצר של גוגל Google Chromecast יעשה זאת? מישהו יכול להמליץ על מוצר אחר שיעשה פעולה כזאת (רצוי אחד שלא יקר) או להסביר לי אם אני מפספס כאן משהו....
תודה רבה לכל מי שמשיב ועוזר...
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איזה רסיבר יש לך?
יש רסיברים שתומכים בBluetooth להזרמת שירים (הרסיבר שלי תומך). אבל אני לא משתמש בשיטה הזאת, יש לי Smart TV Smasung F6400, ואני פשוט מזרים את השירים לטלוויזיה ככה בWireless ואז הטלוויזיה מעבירה את האודיו לרסיבר דרך ARC
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לפי המפרט אפשר באמת להוסיף לו Bluetooth ולהעביר ככה מוזיקה.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
גם אני חשבתי על הפתרון של בלוטוט אבל הבנתי
שהאיכות לא משהו.
כרגע אני עובד עם פתרון של תוכנה כמו flipps
ולמרות שזה לא פתרון מושלם האיכות טובה.
אני מחפש פתרון חומרה שגם יוסיף ערוצים כמו
באפל tv שיתאים גם לישראל.
יש פתרון כזה?