פריצה ל PS3
שלום, יש לי PS3 העבה תאריך ייצור יוני 2008 בגירסא 4.31.
בתחתית המכשיר רשום CECHH01
1)האם ניתן לפרוץ אותו כדי שייקרא צרובים? והאם אפשר לפרוץ לבד?
2)נגיד המכשיר פרוץ - פשוט להוריד משחק, להעביר להארדיסק חיצוני ולחבר לסוני או שזה יותר מורכב?
תודה מראש.
בתחתית המכשיר רשום CECHH01
1)האם ניתן לפרוץ אותו כדי שייקרא צרובים? והאם אפשר לפרוץ לבד?
2)נגיד המכשיר פרוץ - פשוט להוריד משחק, להעביר להארדיסק חיצוני ולחבר לסוני או שזה יותר מורכב?
תודה מראש.
1) במקרה שלך, ניתן יהיה לפרוץ לבד רק אם ברשותך פלאשר כדוגמת progskeet או E3. וגם אז, דרוש ידע רב וניסיון בשימוש בהם. ישנם אנשים המציעים שירותי פריצה כאלו, אבל עד כמה שאני יודע המחירים די מופרזים (בסביבות 500 ש"ח, כאשר ערכה שכזאת עולה לכל היותר 350 ש"ח). כל הפריצות הידועות לי (בעצם custom freeware's) אינן תומכות בצריבת תקליטורי בלוריי. בכולן יש להעביר את המשחק לכונן חיצוני/פנימי (תלוי באפשרות ההפעלה שלו).
2) כל שעליך לעשות הוא להעביר את המשחק לכונן, כמו שתיארתי לעיל, ובאמצעות התקנת תוכנה להרצה (כדוגמת multiMAN הותק והטוב) להריץ כל משחק. לא יותר מזה.
2) כל שעליך לעשות הוא להעביר את המשחק לכונן, כמו שתיארתי לעיל, ובאמצעות התקנת תוכנה להרצה (כדוגמת multiMAN הותק והטוב) להריץ כל משחק. לא יותר מזה.
האם אני יכול לבצע שינמוך לבד?guyezra כתב:לדעתי לא תוכל לפרוץ ישירות
כל הפריצות דורשות גירסה לא גבוהה יותר מ-3.55
אתה צריך לבצע שינמוך
זה אפשרי אבל לא קל
על פרוץ כבר אפשר עם דיסק חיצוני...
והאם אחר כך את הפריצה גם יכול לעשות לבד?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא מומלץ לאנשים שלא מכירים דבר בנושא.SHOCK000 כתב:האם אני יכול לבצע שינמוך לבד?guyezra כתב:לדעתי לא תוכל לפרוץ ישירות
כל הפריצות דורשות גירסה לא גבוהה יותר מ-3.55
אתה צריך לבצע שינמוך
זה אפשרי אבל לא קל
על פרוץ כבר אפשר עם דיסק חיצוני...
והאם אחר כך את הפריצה גם יכול לעשות לבד?...
אם היה לך ידע בסיסי+, אז אולי היה ניתן להמליץ לך לבצע לבד.
אתה לא תחסוך כאן מאות שקלים בתהליך, רכיבים עולים סביב 350, ופריצה אצל מומחה סביב 500.