מפצל עומד dor-40 של א. פתיה בע"מ-תקן?
כשקניתי נאמר לי שאין לו תקן אבל באתר של החברה ושל מכון התקנים החברה קיימת עם המון מוצרים. את המוצר הספציפי הזה לא מצאתי אבל היה כתוב במכון התקנים שלחברה יש אישור למכור ולשווק מוצרי חשמל ..
אז-יש תקן, אין תקן? הבנתי שלמכון התקנים יש משהו נגד מפצלים עומדים. למה? לחבר? לא לחבר? זה ציוד יקר שיחובר לשם ..
תודה
אז-יש תקן, אין תקן? הבנתי שלמכון התקנים יש משהו נגד מפצלים עומדים. למה? לחבר? לא לחבר? זה ציוד יקר שיחובר לשם ..
תודה
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עדיף לא לעבוד עם מפצלי שקע צמודים לקיר עומדים או שוכבים, אלה עם רב שקע על כבל שאפשר להניח אותו או על הרצפה / שידה או להתקינו על קיר בגלל שיכולה להיווצר בעיית מגעים כשבונים כזה "מגדל".
לא מומלץ. בלי קשר לתקן. אני לא מאמין שחברה כמו "פתיה" הייתה מוכרת מוצר ללא תקן.
יואב
יואב
קודם כל, ברור שתקן קובע איכות, לא ב100% אבל אתה יכול לדעת שהמוצר איכותי אם כן.ZiggyMan כתב:לא הבנתי מה רלוונטי עניין התקן לציוד היקר. תקן לא קובע את איכות המוצר. יכול להיות מפצל תקני, אבל לא הייתי מחבר אותו לשקע אפילו בלי לחבר כלום בצד שני - ולהפך....
אז אתה אומר להשתמש או לא?yoavidor כתב:עדיף לא לעבוד עם מפצלי שקע צמודים לקיר עומדים או שוכבים, אלה עם רב שקע על כבל שאפשר להניח אותו או על הרצפה / שידה או להתקינו על קיר בגלל שיכולה להיווצר בעיית מגעים כשבונים כזה "מגדל".
יואב...
וכרגע אני עם אחד ששוכב על השולחן אבל חבל לי על המקום שזה לוקח. אז אתה אומר לקנות את האלה שמבריגים לקיר?
לא הוא לא. התקן בודק אם הפלסטיק באמת מתחיל לבעור רק ב850 מעלות ולא פחות (סתם דוגמה, לא קשור למציאות), ואם המפצל לא מקצר כשאתה מכניס אותו לשקע. לצורך העניין, יתכן שהמפצל בכלל לא יעבוד, ויעבור את בדיקת התקן בהצלחה...tomer1749 כתב:קודם כל, ברור שתקן קובע איכות, לא ב100% אבל אתה יכול לדעת שהמוצר איכותי אם כן.ZiggyMan כתב:לא הבנתי מה רלוונטי עניין התקן לציוד היקר. תקן לא קובע את איכות המוצר. יכול להיות מפצל תקני, אבל לא הייתי מחבר אותו לשקע אפילו בלי לחבר כלום בצד שני - ולהפך.......
..