אני מעוניין לקנות אופני כושר לבית
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
רכשתי לפני 5 שנים אליפטיקל. עכשיו הוא צריך תיקון ואנרג'ים, אלה שקניתי אצלם, אכזבו אותי מאוד בהתנהלות שלהם בתיקון המכשיר ולכן אני לא מעוניין לקנות אצלם.
אני מחפש חנות באיזור המרכז. עדיף עם חניה.
תודה
אני מחפש חנות באיזור המרכז. עדיף עם חניה.
תודה
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
יד 2 ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מומלץ לשים לב שיש מספר סוגים של אופני כושר, ואם רוצים מוצר טוב ולא של חברה סינית אז צריך $$$.
איזה אופניים אתה מחפש? יש דגמי ישיבה רגילים, דגמי ישבה עם משענת, ודגמי ספינינג. בכל אופן, הכי טוב זה לבדוק מותגים שמכוני הכושר משתמשים בהם, אבל שוב, אלו יקרים בהפרש ניכר.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

ישיבה עם משענת בטוח לא. זה לעצלניםHazooM כתב:איזה אופניים אתה מחפש? יש דגמי ישיבה רגילים, דגמי ישבה עם משענת, ודגמי ספינינג. בכל אופן, הכי טוב זה לבדוק מותגים שמכוני הכושר משתמשים בהם, אבל שוב, אלו יקרים בהפרש ניכר....
התקציב סביבות 10000 ש"ח.
השאלה היא איפה לקנות. פחות מה לקנות.
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה מרשים מאוד. הבעיה היא שלא ניתן להגיע לאולם התצוגה שלהם ללא תיאום מראש.BreezeNET כתב:technogym - חברה שלאחרונה נכנסה לארץ, מתמחים גם בציוד ביתי איכותי...
הייתי אומר פלצני משהו, לא? מה, זה סוכנות פרארי?
תבדוק אופניים של Precor (היבואן זה unisport), או של Spirit (היבואן זה Sportal).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

חס וחלילה עובר. מוסיף למגוון הפעילויות האירוביות. כל מדריך כושר הדיוט יגיד לך שלעבוד קבוע על מכשיר אירובי אחד פחות יעיל מלעשות מספר פעילויות אירוביות.ziv_r כתב:kingikra,
אם 5 שנים היית עם אליפטיקל, למה אתה עובר לאופנים?...
אתה שורף הכי הרבה בהתחלה, כשהשרירים הרלוונטים עדיין לא מורגלים לפעולה. אם תחליף כל שבוע או שבועיים בין מכשירים אירובי, תייצר מצב בו שריר מסוים או אפילו הזוית בה השריר עובד על מכשיר אירובי ספציפי תחזור קצת אחורה בכושרה ובכל פעילות תשרוף יותר קלוריות מאשר מצב בו היא רגילה ובכושר לפעילות הספציפית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
זה מיתוס. אם תקרא בנושא, ולא במקומות כמו ynet או להקשיב למדריכים הדיוטים, תגלה את זה גם בעצמך. אתה גם לא תמצא מאמר מבוסס שתומך בטענה שלך.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
בדיוק רכשתי לעצמי אופני ספינינג של Star Trac (היום נקראות Spinner) מבחור שסגר עכשיו מועדון ספינינג, במחיר שהופך אותן למציאה היסטרית. האופניים תוצרת ארה"ב, בנויות כמו טנק (ושוקלות בהתאם ! ) ופעולתן חלקה ושקטה, התנוחה מאד קרובה לאופניים אמיתיות וזה תענוג אמיתי. למיטב ידיעתי עדיין נותרו לו כמה זוגות.