עזרה ברכישת חשבון ב NETFLIX דרך PAYPAL
אהלן חבר'ה
אני מעוניין לרכוש חשבון של NETFLIX דרך PAYPAL
הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלם או להירשם דרך PAYPAL, זה רושם לי שכרגע הם לא ''מתעסקים'' עם ישראל חחח (במילים קצת יותר כבדות)
איך אני יכול להירשם ולרכוש חשבון דרך PAYPAL?
תודה
אני מעוניין לרכוש חשבון של NETFLIX דרך PAYPAL
הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלם או להירשם דרך PAYPAL, זה רושם לי שכרגע הם לא ''מתעסקים'' עם ישראל חחח (במילים קצת יותר כבדות)
איך אני יכול להירשם ולרכוש חשבון דרך PAYPAL?
תודה
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
תיאלץ לרכוש עם כרטיס אשראי.
גם הולו לא נותנים לשלם עם פייפאל ישראלי אבל עם כרטיס אשראי בינלאומי של בנק ישראלי הם כן נותנים.

גם הולו לא נותנים לשלם עם פייפאל ישראלי אבל עם כרטיס אשראי בינלאומי של בנק ישראלי הם כן נותנים.
שני קליקים ו5$ ואתה יכול לראות נטפליקס גם מהירחasaf23 כתב:נטפליקס לא זמינה בישראל....
נטפליקס ב 5$ ???
אני ראיתי שזה יותר קרוב ל - 8$
האם מישהו התנסה בחודש חינם בנטפליקס, וניסה לבטל לאחר מכן את השירות?
קראתי במספר מקומות שלא ניתן היה ליצור קשר ולבטל את הרישום לאחר חודש ניסיון.
כמו כן - מהם הדרכים להוזיל את עלות חבילת נטפליקס? הבנתי שיש משהו שנקרא GIFT CARDS על מה מדובר? האם יש דרכים אחרות?
האם מישהו התנסה בחודש חינם בנטפליקס, וניסה לבטל לאחר מכן את השירות?
קראתי במספר מקומות שלא ניתן היה ליצור קשר ולבטל את הרישום לאחר חודש ניסיון.
כמו כן - מהם הדרכים להוזיל את עלות חבילת נטפליקס? הבנתי שיש משהו שנקרא GIFT CARDS על מה מדובר? האם יש דרכים אחרות?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי DNS.
אתה יכול להגדיר אותו על כל רשת ועל כל מכשיר באופן מקומי (אם אתה רוצה שירות סלקטיבי) והוא לא מצריך ראוטר תומך.
אני עובד עם unblock-us.com
אצלי הוא מוגדר גם בסמארטפון וגם מקומית בלפטופ כך שלא משנה לאיזו רשת אני מחובר אני תמיד עם הDNS של השירות.
אתה יכול להגדיר אותו על כל רשת ועל כל מכשיר באופן מקומי (אם אתה רוצה שירות סלקטיבי) והוא לא מצריך ראוטר תומך.
אני עובד עם unblock-us.com
אצלי הוא מוגדר גם בסמארטפון וגם מקומית בלפטופ כך שלא משנה לאיזו רשת אני מחובר אני תמיד עם הDNS של השירות.