מחפש תוכנה לטיפול ברג'סטרי - מי מכיר ויכול להמליץ ?
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
היי,
אני יודע שיש מלא כאלו אבל אני רוצה לשמוע מי מכיר ויכול להמליץ על תוכנה שבאמת עושה את העבודה.
יש הרבה שרצות ומתקנות וכל פעם מחדש חוזרות על אותם תיקונים מיום האתמול...
מי מכיר ויכול להמליץ ?
אוריה
אני יודע שיש מלא כאלו אבל אני רוצה לשמוע מי מכיר ויכול להמליץ על תוכנה שבאמת עושה את העבודה.
יש הרבה שרצות ומתקנות וכל פעם מחדש חוזרות על אותם תיקונים מיום האתמול...
מי מכיר ויכול להמליץ ?
אוריה
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
האמת שיש לי אותה אבל משום מה שנדמה לי שהיא לא ממש עושה את העבודה...עובדת מהר מידי ולכן נראה לי לא יסודי.
היא מומלצת ?
הנה התקנתי תוכנה בשם RegCurePro - הרצתי אותה וגיליתי שיש מלא בעיות ... אז אם CCLEANER עבדה הבוקר איך יכול להיות שיש כל כך הרבה בעיות ? זה כנראה סתם לנסות לגרום לאנשים לרכוש את התוכנה.
אתה מכיר אותה ? היא מומלצת ?
אוריה
היא מומלצת ?
הנה התקנתי תוכנה בשם RegCurePro - הרצתי אותה וגיליתי שיש מלא בעיות ... אז אם CCLEANER עבדה הבוקר איך יכול להיות שיש כל כך הרבה בעיות ? זה כנראה סתם לנסות לגרום לאנשים לרכוש את התוכנה.
אתה מכיר אותה ? היא מומלצת ?
אוריה
אוריה, הבעיה היא שכמו שציינת - יש יותר מדי תוכנות כאלו. אני בזמנו שמעתי דברים טובים על Registry mechanic ו Registry Doctor, אבל האמת היא שאין לי מושג מי טוב ומי לא...
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
תחזוקה זה נחמד, אבל אין מנוס מפירמוט בריא אחת לשנה-שנתיים.אוריה כתב:שמע המחשב הזה עובר כל כך הרבה התקנות ומחיקות ואני מחפש דרך לתחזק אותו...mp3lll כתב:אין שום סיבה אמיתית לשחק לנקות רגסטרי....
לא לעשות כלום ?
אוריה...