PS3
אני מודע לכך, אני מתכנן את הקנייה כאשר הוא ייצא.
לא נראה לי שאני מעוניין או צריך את ה- PS4, בטח לא בקרוב.
המחיר היום של ה- PS3 הוא ממש בריצפה לעומת ההשקה שלו ובטח יירד עוד יותר אחרי שה-PS4 ייצא.
לגבי ההרד דיסק מישהו יודע?
לא נראה לי שאני מעוניין או צריך את ה- PS4, בטח לא בקרוב.
המחיר היום של ה- PS3 הוא ממש בריצפה לעומת ההשקה שלו ובטח יירד עוד יותר אחרי שה-PS4 ייצא.
לגבי ההרד דיסק מישהו יודע?
שאלה בנושא -gal-cohen כתב:היתרון של HDD פנימי הוא שאתה יכול להתקין את המשחקים עליו, ובכך למנוע מהעינית שחיקה.
אז בסה"כ - זמן טעינה קצר יותר, ופחות שחיקה לעינית....
יש לי אקס בוקס (לא פרוץ) 4 ג'יגה שחיברתי לו כונן חיצוני ,כשהכנסתי את דיסק המשחק -התקנתי את המשחק דרך הדשבורד ב INSTALL , עכשיו בכל פעם שאני מכניס את הדיסק בשביל לשחק הקונסולה יודעת לבד שמשחק זה מותקן ? או שאני צריך ללחוץ על משהו ?
פשוט הילד משחק הרבה מאוד ואני לא רוצה שהעינית תשחק.
תודה רבה ,
לירן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
PS3 - רק כונן ענק. יש היום המון משחקים שאפשר לקנות ישירות מהחנות ו/או דמואים שתופסים לא מעט מקום. מאוד נוח שאפשר להוריד ולהוריד ולהוריד בלי לדאוג. לי יש מכשיר מקורי ענתיקה - שהגיע עם 40GB ואחרי כשנה/שנתיים עברתי ל320GB שגם אותם כבר הצלחתי למלא לא מזמן - ואז פשוט מחקתי דמואים. (יש דמואים שתופסים כמה ג'יגה כל אחד).
אתה מתכנן לקנות אחד חדש או אחד משומש?
אתה מתכנן לקנות אחד חדש או אחד משומש?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מעטים המשחקים ששואלים את המשתמש אם הוא מעוניין להתקין או לא.. זה בדרך כלל החלטה של מפתחת המשחק.
זכור לי למשל שב bayonetta הוציאו פאץ' שמאפשר להתקין את המשחק על ה HDD בגלל זמני טעינה מגוחכים מהדיסק.
PES אם אני לא טועה נותן להתקין את המשחק ואולי עוד כמה שאני כרגע לא זוכר. אבל שורה תחתונה, רוב המשחקים מתקינים או לא בהתאם לדרישה של המשחק ולא משאירים את האופציה למשתמש.
לגבי נפח ה HDD - אני עם 80 גיגה כמה שנים טובות. אין לי שום בעיה של מקום גם אחרי עשרות התקנות של משחקים ודמואים במשך השנים.
נכון, פעם באיזה שנה ומשהו עושים קצת ניקוי אבל זה מתבקש וזה ממש לא סיפור. גם ככה מי יחזור פתאום לשחק במשחק שסיימתי לפני שנתיים?
מקסימום, מתקינים אותו שוב. את השמירות אין צורך למחוק.
זכור לי למשל שב bayonetta הוציאו פאץ' שמאפשר להתקין את המשחק על ה HDD בגלל זמני טעינה מגוחכים מהדיסק.
PES אם אני לא טועה נותן להתקין את המשחק ואולי עוד כמה שאני כרגע לא זוכר. אבל שורה תחתונה, רוב המשחקים מתקינים או לא בהתאם לדרישה של המשחק ולא משאירים את האופציה למשתמש.
לגבי נפח ה HDD - אני עם 80 גיגה כמה שנים טובות. אין לי שום בעיה של מקום גם אחרי עשרות התקנות של משחקים ודמואים במשך השנים.
נכון, פעם באיזה שנה ומשהו עושים קצת ניקוי אבל זה מתבקש וזה ממש לא סיפור. גם ככה מי יחזור פתאום לשחק במשחק שסיימתי לפני שנתיים?
מקסימום, מתקינים אותו שוב. את השמירות אין צורך למחוק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שרק חשוב לדעת - שגם מבחינת האחריות - אין שום בעייה להחליף כונן קשיח.
אז אתה יכול להתחיל עם כונן קטן - ולגדול בהמשך.
אז אתה יכול להתחיל עם כונן קטן - ולגדול בהמשך.