אתרים כמו DX ו- AliExpress
...וגם יצא יותר זול מ- DX - לפחות עבור הפריטים שאני קניתי. רציתי לדעת אם יש עוד אתרים כאלה שאתם מכירים ויש לכם איתם ניסיון טוב, או כאלה שעדיף לשמור מרחק מהם.iakovl כתב:ALI הוא בין האתרים הכי גדולים שקיימים...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
נראה לי בעיקר מכוער
המכוער היחיד באלי שנתקלתי בו עד עכשיו זה שמוכרים לא שולחים את מה שקנית, ואז אחרי X זמן (תלוי מכירה) שהם לא שלחו, מחזירים לך את הכסף אוטומטית.. ואתה כבר חשבת שהמוצר בדרך אליך.
פעם אחת מוצר הגיע לא כמו שהזמנתי, ובדיוק כמו באיביי פתחתי תלונה ואחרי תהליך שהוא קצת יותר ארוך מהתהליך באיביי קיבלתי את הכסף.
עוד חסרון שמשום מה המוכרים לא ממהרים לשלוח את המוצר וזה גם גורם לכך שלמוצרים לוקח יותר זמן להגיע.. אבל המחיר שם בד"כ יותר זול.
פעם אחת מוצר הגיע לא כמו שהזמנתי, ובדיוק כמו באיביי פתחתי תלונה ואחרי תהליך שהוא קצת יותר ארוך מהתהליך באיביי קיבלתי את הכסף.
עוד חסרון שמשום מה המוכרים לא ממהרים לשלוח את המוצר וזה גם גורם לכך שלמוצרים לוקח יותר זמן להגיע.. אבל המחיר שם בד"כ יותר זול.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
הרבה פיזית... כרגע מוגדר כפלטיניוםשלגון כתב:טוב? רע? מכוער?iakovl כתב:נגדיר את זה ככה.... יש לי מספיק ניסיון עם ALI...
......
בעיקר טוב
כמה מקרים קטנים לא טובים אבל החזירו לי את הכסף אז לא נורא