התנתקות מיס,האם זה באמת משתלם ?
שלום, קניתי TVHD.
כאשר קניתי הבנתי מדוע למה אנשים רצים להפוך את הממיר לHD, יס מורידים את האיכות משמעותית בכל הערוצים שיש להם אפשרות HD. הוריי (אני בן 17) בכל זאת, אמרו שאינם מסכימים להוציא כלכך הרבה כסף על ממיר.
אז החלטתי לנסות להעביר את המשפחה להוט לראות איזה הצעה מפתע יש להם להציעה (שמעתי שהם מאוד זולים) והפלא ופלא אכן הם הציעו לי עבור 2 ממירי HD שאחד מהם גם מקליט + 3 ממירים רגילים + VOD ב266שח.
אז מה שאני רוצה לבדוק זה כמה יעלה להתנתק מיס ?
כאשר קניתי הבנתי מדוע למה אנשים רצים להפוך את הממיר לHD, יס מורידים את האיכות משמעותית בכל הערוצים שיש להם אפשרות HD. הוריי (אני בן 17) בכל זאת, אמרו שאינם מסכימים להוציא כלכך הרבה כסף על ממיר.
אז החלטתי לנסות להעביר את המשפחה להוט לראות איזה הצעה מפתע יש להם להציעה (שמעתי שהם מאוד זולים) והפלא ופלא אכן הם הציעו לי עבור 2 ממירי HD שאחד מהם גם מקליט + 3 ממירים רגילים + VOD ב266שח.
אז מה שאני רוצה לבדוק זה כמה יעלה להתנתק מיס ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא אמור לעלות לך שום דבר להתנתק מ- yes. אין יותר התחייבויות ו/או קנסות.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הצלחת נשארת.
תבקש שישדרגו לך את החבילה לעדכנית ומוזלת יותר עם ממיר מקליט טוטאל +ויאודי +סטרימר{נותן לך אפשרות צפיה דרך הממיר בסרטים מהמחשב האישי)+ממיריHD עם מולטירום(נותן אפשרות צפיה בהקלטות מהטוטאל בכל ממירHD+שימוש בסטרימר פחות במחיר מהוט.
תבקש שישדרגו לך את החבילה לעדכנית ומוזלת יותר עם ממיר מקליט טוטאל +ויאודי +סטרימר{נותן לך אפשרות צפיה דרך הממיר בסרטים מהמחשב האישי)+ממיריHD עם מולטירום(נותן אפשרות צפיה בהקלטות מהטוטאל בכל ממירHD+שימוש בסטרימר פחות במחיר מהוט.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
ההורים שלי לא מסכימים שלי יהיה את כל הממיר יס טוטאל ולאחים שלי לא יהיהזורו44 כתב:הצלחת נשארת.
תבקש שישדרגו לך את החבילה לעדכנית ומוזלת יותר עם ממיר מקליט טוטאל +ויאודי +סטרימר{נותן לך אפשרות צפיה דרך הממיר בסרטים מהמחשב האישי)+ממיריHD עם מולטירום(נותן אפשרות צפיה בהקלטות מהטוטאל בכל ממירHD+שימוש בסטרימר פחות במחיר מהוט....
וחוץ מיזה אני לא רוצה את כל השטויות האלה חשוב לי הHD בגלל הכבל HDMI שיתן לי איכות הרבה יותר טובה לעומת הקומפוזיט שיש לי עכשיו.
- זורו44
- חבר מכור קשה

למה אתה קורא שטויות?asaf1319 כתב:ההורים שלי לא מסכימים שלי יהיה את כל הממיר יס טוטאל ולאחים שלי לא יהיהזורו44 כתב:הצלחת נשארת.
תבקש שישדרגו לך את החבילה לעדכנית ומוזלת יותר עם ממיר מקליט טוטאל +ויאודי +סטרימר{נותן לך אפשרות צפיה דרך הממיר בסרטים מהמחשב האישי)+ממיריHD עם מולטירום(נותן אפשרות צפיה בהקלטות מהטוטאל בכל ממירHD+שימוש בסטרימר פחות במחיר מהוט....
וחוץ מיזה אני לא רוצה את כל השטויות האלה חשוב לי הHD בגלל הכבל HDMI שיתן לי איכות הרבה יותר טובה לעומת הקומפוזיט שיש לי עכשיו....
ממיר אחד מקליט יתן לך לצפות בהקלטות ,גם לממיריהHD של האחים של וההורים.
בנוסף יהיה לך ויאודי בכל ממירHD ואפשרות לצפות בסרטים ובתכנים של כל מחשב בבית.
זה יהיה לך במחיר זול יותר מהוט. זה עולם מתקדם טכנולוגי לעומת הוט.
מה אתה שירות לקחות שלהם שמנסה למכור לי ?!זורו44 כתב:למה אתה קורא שטויות?asaf1319 כתב:ההורים שלי לא מסכימים שלי יהיה את כל הממיר יס טוטאל ולאחים שלי לא יהיהזורו44 כתב:הצלחת נשארת.
וחוץ מיזה אני לא רוצה את כל השטויות האלה חשוב לי הHD בגלל הכבל HDMI שיתן לי איכות הרבה יותר טובה לעומת הקומפוזיט שיש לי עכשיו....![]()
זה יהיה לך במחיר זול יותר מהוט. זה עולם מתקדם טכנולוגי לעומת הוט....
אם אתה בא בקטע של להוסיף לי עוד כסף אז לא מעוניין
פניתי לעזרה במטרה להשיג כמה שיותר במחיר הנמוך ביותר
- זורו44
- חבר מכור קשה

אם תמשיך לכתוב בטון שלילי ,לא בטוח שהחברים יעזרו לך ילד בן 16asaf1319 כתב:מה אתה שירות לקחות שלהם שמנסה למכור לי ?!זורו44 כתב:למה אתה קורא שטויות?asaf1319 כתב:ההורים שלי לא מסכימים שלי יהיה את כל הממיר יס טוטאל ולאחים שלי לא יהיהזורו44 כתב:הצלחת נשארת.
וחוץ מיזה אני לא רוצה את כל השטויות האלה חשוב לי הHD בגלל הכבל HDMI שיתן לי איכות הרבה יותר טובה לעומת הקומפוזיט שיש לי עכשיו....![]()
זה יהיה לך במחיר זול יותר מהוט. זה עולם מתקדם טכנולוגי לעומת הוט....
אם אתה בא בקטע של להוסיף לי עוד כסף אז לא מעוניין
פניתי לעזרה במטרה להשיג כמה שיותר במחיר הנמוך ביותר...
אני חושב שהשרשור הזה יותר מתאים ל Fxp שם יעזרו לכה יותר. דבר שני מי אתה שתחליט איזה חברה תיהי להורים שלכה? כנראה ההורים שלכה מעניין יותר יס והם לא ירצו לעבור להוט כך שהדבר היחיד שתוכל לעשות זה רק להתמקח עם שירות הלקוחות ובקש להוריד מחיר.
אני לא מתכוון להתווכח אתה לא יודע את הסיפור ולכן אינך יכול לשפוט אותי בכל צורה שהיא מיוחד ובמיוחד שהיא כתובה עם שגיעות כתיב של ילד בכיתה ג.AbuNazir כתב:אני חושב שהשרשור הזה יותר מתאים ל Fxp שם יעזרו לכה יותר. דבר שני מי אתה שתחליט איזה חברה תיהי להורים שלכה? כנראה ההורים שלכה מעניין יותר יס והם לא ירצו לעבור להוט כך שהדבר היחיד שתוכל לעשות זה רק להתמקח עם שירות הלקוחות ובקש להוריד מחיר....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
asaf1319 קצת הרחקת לכת - פה זה לא מוקד מכירות ולא מוקד שימור לקוחות של חברת יס/הוט
פה זה פורום תמיכה חברתי, אם לא באת לקבל תמיכה אלא הצעת מחיר אתה מוזמן להתקשר לחברת יס ולקבל הצעת מחיר.
מה שנאמר לך ע"י זורו44 הוא נכון בהחלט ואם לא הבנת אז נשמח להבהיר לך.
יותר מזה איידע אותך כי כל עוד אתה ילד מתחת לגיל 18 ואינך בעל המנוי אזי שאתה לא יכול לדרוש ניתוק בשם הורייך המבוגרים ולא איש לא נכנס ל"כיסך".
נ.ב. כנראה אתה לא מכיר את חווית השימוש בממירים של הוט, אם אתה רוצה מחיר זול אתה יכול ללכת להוט אבל הורייך לא יחזיקו מעמד ודי מהר אתה תחזור כמו גדול למתחרים
פה זה פורום תמיכה חברתי, אם לא באת לקבל תמיכה אלא הצעת מחיר אתה מוזמן להתקשר לחברת יס ולקבל הצעת מחיר.
יותר מזה איידע אותך כי כל עוד אתה ילד מתחת לגיל 18 ואינך בעל המנוי אזי שאתה לא יכול לדרוש ניתוק בשם הורייך המבוגרים ולא איש לא נכנס ל"כיסך".
נ.ב. כנראה אתה לא מכיר את חווית השימוש בממירים של הוט, אם אתה רוצה מחיר זול אתה יכול ללכת להוט אבל הורייך לא יחזיקו מעמד ודי מהר אתה תחזור כמו גדול למתחרים
אני עושה את הצעד הזה בנוכחות הוריי ובנוסף לא רציתי שתתינו לי עיסקה ולא ביקשתי שמכם הצעת מחיר. שאלתי כמה אמור לעלות ניתוק מיס.benny123 כתב:asaf1319 קצת הרחקת לכת - פה זה לא מוקד מכירות ולא מוקד שימור לקוחות של חברת יס/הוט
נ.ב. כנראה אתה לא מכיר את חווית השימוש בממירים של הוט, אם אתה רוצה מחיר זול אתה יכול ללכת להוט אבל הורייך לא יחזיקו מעמד ודי מהר אתה תחזור כמו גדול למתחרים...
לא משהו אחר אבל גם לא היתי מתנגד להצעות כאלו או אחרות .