מה יקרה עם אני יקנה סנטר הרבה יותר טוב מכל שאר הסטאפ??
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
שלום
אני עם דנון AVR1713
קדמיים B&W685
סאב DEFINITIVE PRO SUB 8
מצאתי סנטר B&W Nautilus HTM2 ב 700$ יד שנייה מצב טוב(אני חי יופי עם שריטות קלות)
אני מתכנן בעתיד לקנות קדמיים שלB&W יותר רציניים והכיוון הכללי הוא לPM1 או CM10 החדש
השאלה היא מה יקרה עם הסאב הזה בשילוב הזה נכון להיום ונכון להמשך..
תודה
אני עם דנון AVR1713
קדמיים B&W685
סאב DEFINITIVE PRO SUB 8
מצאתי סנטר B&W Nautilus HTM2 ב 700$ יד שנייה מצב טוב(אני חי יופי עם שריטות קלות)
אני מתכנן בעתיד לקנות קדמיים שלB&W יותר רציניים והכיוון הכללי הוא לPM1 או CM10 החדש
השאלה היא מה יקרה עם הסאב הזה בשילוב הזה נכון להיום ונכון להמשך..
תודה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני מהמר שתשמע את הדוברים בסרט בצורה הרבה יותר טובה וברורה. אבל אני באמת לא מבין מספיק בשביל להבטיח לך שזה בסדר (למרות שעל פניו איזו בעיה כבר עלולה לצוץ).
אני דווקא רוצה לאמר משהו אחר. אני לא יודע בדיוק כמה הנחה אתה מקבל אבל זה נראה כמו הנחה די משמעותית בשביל כמה סריטות בלבד על רמקול יד שניה. בגלל שזה בדולרים, נראה שאתה מזמין מחו"ל. אם זה אכן כך, יהיה לך קשה לוודא שיש רק נזק קוסמטי ולא נזק מכני.
עוד משהו שיצא לי לשמוע פעם זה שהמכס יכול להתחכם איתך ולהחליט שהרמקול שווה 2000$ ולגזור מזה מיסים ומע"מ.
סליחה שאני פסימי ואף משבית שמחות אבל אני רק רוצה למנוע ממך לעשות צעד נמהר ואולי לגלות בדיעבד שלא קראת את האותיות הקטנות.
בהצלחה. אני גם הייתי קונה ב700$ את הסנטר הזה, בלי לחשוב פעמים, אם באמת מדובר בסריטות בלבד
אני דווקא רוצה לאמר משהו אחר. אני לא יודע בדיוק כמה הנחה אתה מקבל אבל זה נראה כמו הנחה די משמעותית בשביל כמה סריטות בלבד על רמקול יד שניה. בגלל שזה בדולרים, נראה שאתה מזמין מחו"ל. אם זה אכן כך, יהיה לך קשה לוודא שיש רק נזק קוסמטי ולא נזק מכני.
עוד משהו שיצא לי לשמוע פעם זה שהמכס יכול להתחכם איתך ולהחליט שהרמקול שווה 2000$ ולגזור מזה מיסים ומע"מ.
סליחה שאני פסימי ואף משבית שמחות אבל אני רק רוצה למנוע ממך לעשות צעד נמהר ואולי לגלות בדיעבד שלא קראת את האותיות הקטנות.
בהצלחה. אני גם הייתי קונה ב700$ את הסנטר הזה, בלי לחשוב פעמים, אם באמת מדובר בסריטות בלבד
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

אני קונה בחול וגם גר בחול.. אני אבדוק ליפני הקנייה(יחסית קרוב לבית שלי)
יש לבחור שני סנטרים כאלו והוא כתב שהם עובדים ובתמונות זה נראה שלם..
שלחתי לו מייל, נראה את התגובה
יש לבחור שני סנטרים כאלו והוא כתב שהם עובדים ובתמונות זה נראה שלם..
שלחתי לו מייל, נראה את התגובה
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

זה הסנטר
http://newjersey.craigslist.org/ele/4082259281.html
נראה בסדר גמור לא?
מאיזה שנה זה (בערך) ואיך אני יודע שזה אמיתי(יש בתמונה מספר סידורי אבל הסטיקר מוזר)
נראה בסדר גמור לא?
מאיזה שנה זה (בערך) ואיך אני יודע שזה אמיתי(יש בתמונה מספר סידורי אבל הסטיקר מוזר)
לכשתתעורר(כרגע אתה ישן) רכוש את הרמקול,הסדרה הזו יצרה מהפכה ב-B&W.ngold7 כתב:זה הסנטר
נראה בסדר גמור לא?
מאיזה שנה זה (בערך) ואיך אני יודע שזה אמיתי(יש בתמונה מספר סידורי אבל הסטיקר מוזר)...
היו לי תקופה דיי ארוכה ה-803 שלהם והם היו מעולים.
נסה להמתקח מעט על המחיר.
בהצלחה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
שבת שלום וצהריים טובים
אם נחזור למהות השרשור...
לטעמי ומינסיוני רמקול הסנטר(מרכז) הוא הערוץ החשוב ביותר בכל מק״ב...
תרגיש חופשי ונינוח בהחלט לרכוש סנטר מספיק טוב במערכת הק״ב שלך.
ובעתיד גם הוספת שאתה חפץ בקדמיים טובים ומשובחים יותר של החברה הזו אז מה טוב...
יש לי סייגים עם ״ההצעה״ שקבלת...
700$ ביד 2 לסנטר וותיק (מאוד) שעלה 1000$ בשעתו הטובה ב1999 ניראה לי מוגזם
http://www.hometheaterhifi.com/volume_6 ... 12-99.html
מכר וותיק שהיה פעיל בפורום הזה בעבר רכש את הסנטר המדובר הזה ביד 2 ב2400₪ לפני 6-7 שנים בערך אולי אף יותר...מדובר בסנטר סהכ נחמד מאוד.
לעיתים הסנטר הזה מסתובב לו בלוחות פה בארץ אז שווה להציץ מידי פעם כמו ההודעה הזו...
http://www.hifimusic.co.il/סנטרים-למכיר ... ml#p190601
הסנטר הזה כיום במדינתנו צריך לעלות באיזור ה2000₪
כמו שאמרתי סנטר נחמד ביותר עיצוב יפיפה והמוכר של החברה...
מבחינת ביצועים נתו...
לפני יותר מעשור בחנתי ראש בראש את הHTM1 האח הגדול לHTM2 מול סנטר אחר ובסופו של יום הסנטר שנבחר ע״ידי ומלווה אותי יותר מעשור הוא Avance Signature 9mk2
ראוי לציין שבאותו מבדק/בחינה זו ישבו 4 אנשים מכובדים שכותבים לא מעט בפורומים השונים ובעלי ניסיון עשיר במיוחד וכולנו הגענו לאותם מסקנות...
בזמנו קטעי הרפרנס שלי היו:
קטע הdiva מהאלמנט החמישי, חפש שם צלילות ושקט אבסולוטי בשמיעת רק השירה שלה והדיוק והעושר הטונאלי בקול של אישה/זמרת...
מעיכת הגולגולת בהתחלה של terminator 2 חפש שם תחום תחתון (ללא עזרה של הסאב) נפח ופירוט.
שר הטבעות הראשון יש בהתחלה לפני המסיבה של בילבו סצינות בהם בילבו וגאנדלף מעשנים pipe, חפש שם פירוט וניקיון בצליל...הפתיח כמובן גם מעניין
סצינות מודרניות:
ההתחלה של oblivion הפתיח של תום קרוז ווקליות מצויינת ובעל נוכחות מעולה...
ההתחלה של planet earth כנל
בAmazing spiderman בהתחלה מהרגע שפיטר כילד מועבר לדודיו, יש יופי של ווקליות מפורטת וצלולה...
יש עוד לא חסר קטעים מאוד ספציפיים שאני באופן אישי בוחן.
בכל ופן זה על הכסכס...
כאמור לטעמי 700$ זה ביוקר למוצר יד 2 בן קרוב ל15 שנה...
במיוחד שכחדש עלה 300 יותר...
תתעלם לחלוטין מהמחירים שהסנטר בזה נמכר בארץ הם תלושים מהמציאות ובאים מיובאו שאוהב ״קופונים״ על הלקוחות שלו...
וכמו שאמרתי שווה לך להציץ מידי פעם בלוחות פה ואולי תמצא גם סנטר אולי משובח יותר במחירים נוחים יותר ללא התעסקויות של חול ומיסים למינהם וכאבי ראש...מה עוד שלרכוש בצורה זו מחול הוא לטעמי לפעמים גם חתול בשק...
בהצלחה...
אם נחזור למהות השרשור...
לטעמי ומינסיוני רמקול הסנטר(מרכז) הוא הערוץ החשוב ביותר בכל מק״ב...
תרגיש חופשי ונינוח בהחלט לרכוש סנטר מספיק טוב במערכת הק״ב שלך.
ובעתיד גם הוספת שאתה חפץ בקדמיים טובים ומשובחים יותר של החברה הזו אז מה טוב...
יש לי סייגים עם ״ההצעה״ שקבלת...
700$ ביד 2 לסנטר וותיק (מאוד) שעלה 1000$ בשעתו הטובה ב1999 ניראה לי מוגזם
http://www.hometheaterhifi.com/volume_6 ... 12-99.html
מכר וותיק שהיה פעיל בפורום הזה בעבר רכש את הסנטר המדובר הזה ביד 2 ב2400₪ לפני 6-7 שנים בערך אולי אף יותר...מדובר בסנטר סהכ נחמד מאוד.
לעיתים הסנטר הזה מסתובב לו בלוחות פה בארץ אז שווה להציץ מידי פעם כמו ההודעה הזו...
http://www.hifimusic.co.il/סנטרים-למכיר ... ml#p190601
הסנטר הזה כיום במדינתנו צריך לעלות באיזור ה2000₪
כמו שאמרתי סנטר נחמד ביותר עיצוב יפיפה והמוכר של החברה...
מבחינת ביצועים נתו...
לפני יותר מעשור בחנתי ראש בראש את הHTM1 האח הגדול לHTM2 מול סנטר אחר ובסופו של יום הסנטר שנבחר ע״ידי ומלווה אותי יותר מעשור הוא Avance Signature 9mk2
ראוי לציין שבאותו מבדק/בחינה זו ישבו 4 אנשים מכובדים שכותבים לא מעט בפורומים השונים ובעלי ניסיון עשיר במיוחד וכולנו הגענו לאותם מסקנות...
בזמנו קטעי הרפרנס שלי היו:
קטע הdiva מהאלמנט החמישי, חפש שם צלילות ושקט אבסולוטי בשמיעת רק השירה שלה והדיוק והעושר הטונאלי בקול של אישה/זמרת...
מעיכת הגולגולת בהתחלה של terminator 2 חפש שם תחום תחתון (ללא עזרה של הסאב) נפח ופירוט.
שר הטבעות הראשון יש בהתחלה לפני המסיבה של בילבו סצינות בהם בילבו וגאנדלף מעשנים pipe, חפש שם פירוט וניקיון בצליל...הפתיח כמובן גם מעניין
סצינות מודרניות:
ההתחלה של oblivion הפתיח של תום קרוז ווקליות מצויינת ובעל נוכחות מעולה...
ההתחלה של planet earth כנל
בAmazing spiderman בהתחלה מהרגע שפיטר כילד מועבר לדודיו, יש יופי של ווקליות מפורטת וצלולה...
יש עוד לא חסר קטעים מאוד ספציפיים שאני באופן אישי בוחן.
בכל ופן זה על הכסכס...
כאמור לטעמי 700$ זה ביוקר למוצר יד 2 בן קרוב ל15 שנה...
במיוחד שכחדש עלה 300 יותר...
תתעלם לחלוטין מהמחירים שהסנטר בזה נמכר בארץ הם תלושים מהמציאות ובאים מיובאו שאוהב ״קופונים״ על הלקוחות שלו...
וכמו שאמרתי שווה לך להציץ מידי פעם בלוחות פה ואולי תמצא גם סנטר אולי משובח יותר במחירים נוחים יותר ללא התעסקויות של חול ומיסים למינהם וכאבי ראש...מה עוד שלרכוש בצורה זו מחול הוא לטעמי לפעמים גם חתול בשק...
בהצלחה...
פיני בוקר טובHybrid כתב:לכשתתעורר(כרגע אתה ישן) רכוש את הרמקול,הסדרה הזו יצרה מהפכה ב-B&W.ngold7 כתב:זה הסנטר
נראה בסדר גמור לא?
מאיזה שנה זה (בערך) ואיך אני יודע שזה אמיתי(יש בתמונה מספר סידורי אבל הסטיקר מוזר)...
נסה להמתקח מעט על המחיר.
בהצלחה...
אתה שמעת את הסנטר הזה...?
יש אותו כאמור לידיד משותף של שנינו,שמע אותו שוב ובקטעים שמניתי...אם יתאפשר...
אני שמעתי את הHTM 1 סנטר משובח אבל ״צבעוני ומעט ״גס ומלוכלך״...אם כבר מדברים על סנטרים high end...
הסנטר שלך של avance (בתקופה יותר טובה של החברה) עדיף לדעתי...
אין כאן השוואות,האיש מבקש לרכוש סנטר אשר ישדרג את המצב הקיים.itay123 כתב:פיני בוקר טובHybrid כתב:לכשתתעורר(כרגע אתה ישן) רכוש את הרמקול,הסדרה הזו יצרה מהפכה ב-B&W.ngold7 כתב:זה הסנטר
נראה בסדר גמור לא?
נסה להמתקח מעט על המחיר.
בהצלחה...
אני שמעתי את הHTM 1 סנטר משובח אבל ״צבעוני ומעט ״גס ומלוכלך״...אם כבר מדברים על סנטרים high end...
הסנטר שלך של avance (בתקופה יותר טובה של החברה) עדיף לדעתי......
וכאן אין בכלל ספק שהוא ישודרג.
הוא אינו משווה אותו ל-AVANCE או לחברה אחרת.
מה המצב הקיים?Hybrid כתב:אין כאן השוואות,האיש מבקש לרכוש סנטר אשר ישדרג את המצב הקיים.itay123 כתב:פיני בוקר טובHybrid כתב:לכשתתעורר(כרגע אתה ישן) רכוש את הרמקול,הסדרה הזו יצרה מהפכה ב-B&W.ngold7 כתב:זה הסנטר
נראה בסדר גמור לא?
נסה להמתקח מעט על המחיר.
בהצלחה...
הסנטר שלך של avance (בתקופה יותר טובה של החברה) עדיף לדעתי......
וכאן אין בכלל ספק שהוא ישודרג.
הוא אינו משווה אותו ל-AVANCE או לחברה אחרת....
שני קדמיים מדפיים?
אז כן פה אני מסכים שהוא ישדרג ויתן פוקוס אדיר מקדימה...
הבחור עוד הוסיף ושאל על ניסיון שמיעתי...
את הסנטר הנל שמעתי לא פעם ולא פעמיים עם רסיבר כשלך
והוא גרסה קטנה של אחיו הגדול...
את אחיו הגדול (שגם עולה פי 3 ) כאמור אהבתי פחות (למרות שהוא מרשים) מהסנטר שלי למשל...
בכל אופן רלוונטי לחלוטין לשרשור...
הוא מגורר בארה״ב.harari כתב:אתה יודע כמה תעלה לך כל החבילה? משלוח של משקולת כזו זה לא דבר זול. שלא נדבר על מיסים (אתה שולח לארץ או שאתה גר שם?).
כדאי לבדוק אם זה משתלם....
שם הכל זול יותר,כולל משלוח.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
Hybrid כתב:הוא מגורר בארה״ב.harari כתב:אתה יודע כמה תעלה לך כל החבילה? משלוח של משקולת כזו זה לא דבר זול. שלא נדבר על מיסים (אתה שולח לארץ או שאתה גר שם?).
כדאי לבדוק אם זה משתלם....
שם הכל זול יותר,כולל משלוח....
דיברתי על משלוח לארץ , ברור שמשלוח מקומי יותר זול.
אכן הוא מתגורר בחול - מודה לא קראתי את הפוסט שציין זאתHybrid כתב:בחייאת איתי
מה אתה חושב שהוא ישקיע כרגע סכום נכבד בסנטר אחר?
בסכום שהוא עולה לא ימצא טוב ממנו.
אנחנו סתם מבלבלים את הבחור.
אם יש לך הצעה טובה יותר שם בארה״ב העלה אותה....
על כן הלוחות כאן לא רלוונטיות עבורו...
לגבי אטרקטיביות, וואלה פיני לא יודע לומר לך, עדיין המחיר שהוא נמכר מקומם...
שווה ללכת ולבדוק עוד... למה להתקבע...
אין לי מושג איזה ציוד נמכרים שם...
שילך לכמה חנויות ויביא דגמים ונעזור לו...
אבל אם הוא סגור על עצמו אז למה הוא גם ביקש ומבקש חוות דעת, הרי כל חוות דעת יכולה ״לערער ולבלבל״...
שישווה את הסנטר הזה מול אחרים..
כמו שאנרתי סנטר סהכ טוב מסדרה טובה, עדיף על הרבה צעצועים שיש כיום בשוק אין ספק...
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

אני אלך לשמוע מתי שהוא היום או מחר ונראה מה יהיה
האם יש מה לדאוג מרמקול בן15? אם אני אכנס לפרארי בת 15 זה יהיה בערך כמו מאזדה 3 של היום..
העם ברמקולים ההשווא נכונה?
הרמקול הנ"ל נמכר במקומות שונים כמו איביי ב850+- ככה שנראה לי שהמחיר טוב אבל אני ינסה להוריד קצת.
קראתי פה והבנתי שיש חשיבות גדולה מאוד להתאמה בין הסנטר לקדמיים, אני לא מתכוון לקנות את ה800 למיניהם אלה את סדרת הCM או הPM1 ורציתי לדעת מה לגבי התאמה? אני מתחיל לחשוש שאני קונה סנטר שידרוש ממני רמקולים ורסיבר רציניים ויקרים מאוד, האם זה נכון
האם יש הצעות לסנטרים אחרים במחיר דומה(עד 1000$) שיתנו איכות דומה או טובה יותר?
אני מאוד מאוד אוהב את הצליל של B&W ואחרים כמו POLK JBL או ENERGY אני פחות אוהב(הם נשמעים "יבשים" וחדים מידי)
ולבסוף, לגבי הרסיבר, הוא יסתדר?
האם יש מה לדאוג מרמקול בן15? אם אני אכנס לפרארי בת 15 זה יהיה בערך כמו מאזדה 3 של היום..
הרמקול הנ"ל נמכר במקומות שונים כמו איביי ב850+- ככה שנראה לי שהמחיר טוב אבל אני ינסה להוריד קצת.
קראתי פה והבנתי שיש חשיבות גדולה מאוד להתאמה בין הסנטר לקדמיים, אני לא מתכוון לקנות את ה800 למיניהם אלה את סדרת הCM או הPM1 ורציתי לדעת מה לגבי התאמה? אני מתחיל לחשוש שאני קונה סנטר שידרוש ממני רמקולים ורסיבר רציניים ויקרים מאוד, האם זה נכון
אני מאוד מאוד אוהב את הצליל של B&W ואחרים כמו POLK JBL או ENERGY אני פחות אוהב(הם נשמעים "יבשים" וחדים מידי)
ולבסוף, לגבי הרסיבר, הוא יסתדר?
משום כך כתבתי לך.ngold7 כתב:אני אלך לשמוע מתי שהוא היום או מחר ונראה מה יהיה
ולבסוף, לגבי הרסיבר, הוא יסתדר?...
אם אתה אוהב את ה-B&W,לך בדוק אותו.
כן הוא ישתלב טוב עם ה-CM או ה - PM1.
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לפרוטוקול, גם פרארי בת 45 שנה עדיפה על מאזדה 3 חדשה.