A SURVEY OF SIX HIGH-END HEADPHONES מתוך TAS
-
valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
כתוב די מעורפל אבל בסך אני מוצא דמיון בין היכרות שלי עם חלק מהאוזניות לדברים הכתובים ...
http://www.theabsolutesound.com/article ... es/?page=1
http://www.theabsolutesound.com/article ... es/?page=1
שלום
בסך הכל אומר מה שכבר אמרו אחרים אולם לפי מה שהוא אור כי הבייר לדעתו נשמעים קצת יותר טוב מ800 כאשר
ב800 אומר ,כן הביצועים על המכשירים הם טובים או הכי טובים אולם
אומר גם כי או שאוהבים או לא
וזקוקות למגבר טוב וגדול .
לסיכום הסטקס הכי טובות כנראה .
תקרא למטה בכתבה תגובות אחד אומר שאין לסמוך על מגברי מנורות פרה אפליפייר מנורות מוציא 1000 מילוואט
טוב יותר מכל מגבר מנורות !!!!! או טרנזסטורי יעודי לאוזנייות .
אז מה ההבדל בן יצאת מגבר עם הרבה כוח שהטרנזיסטורים מחוברים במקביל ליציאת אוזנייות
לבין מגבר אוזנייות יעודי חלש ממנו בהרבה
מה זה ואיך משפיע על הסאונד ??
בברכה
בסך הכל אומר מה שכבר אמרו אחרים אולם לפי מה שהוא אור כי הבייר לדעתו נשמעים קצת יותר טוב מ800 כאשר
ב800 אומר ,כן הביצועים על המכשירים הם טובים או הכי טובים אולם
אומר גם כי או שאוהבים או לא
וזקוקות למגבר טוב וגדול .
לסיכום הסטקס הכי טובות כנראה .
תקרא למטה בכתבה תגובות אחד אומר שאין לסמוך על מגברי מנורות פרה אפליפייר מנורות מוציא 1000 מילוואט
טוב יותר מכל מגבר מנורות !!!!! או טרנזסטורי יעודי לאוזנייות .
אז מה ההבדל בן יצאת מגבר עם הרבה כוח שהטרנזיסטורים מחוברים במקביל ליציאת אוזנייות
לבין מגבר אוזנייות יעודי חלש ממנו בהרבה
מה זה ואיך משפיע על הסאונד ??
בברכה
-
valer_valer
- חבר ותיק

שלושת הראשונים .. למה ?
-
valer_valer
- חבר ותיק

אחד המגברים הפשוטים של AMB נדמה לי, רוב מגאבי ה - DIY שלא נעשו עם הקפדה בבחירת/התאמת רכיבים וספק טוב הם הרי נשמעים אתה יודע ...
מה שזכור לי זה קצת חוסר באס ואימגינג קצת מוזר לי אז, ובמה קידמית. אם לא היו אומרים לי שזה אוזניות של 1.5K הייתי חושב שזה משהו לעבודה שלא יגנבו. אני לא רוצה אבל סתם להשמיץ, לא שבחנתי אותם בצורה רצינית.
עכשיו לגבי הציטוט - אם אני מפרק אותו לגורמים הוא לא אומר כלום. מה זה well balanced ? באלאנסד ביחס למה ?
evocative ? מה זה בכלל ?
incredibly engaging ? זה אפשר להגיד על כל דבר. לא ברור מה זה אומר.
dynamically alive
יש פה משפטים שלא מחייבים לכלום.
מה שזכור לי זה קצת חוסר באס ואימגינג קצת מוזר לי אז, ובמה קידמית. אם לא היו אומרים לי שזה אוזניות של 1.5K הייתי חושב שזה משהו לעבודה שלא יגנבו. אני לא רוצה אבל סתם להשמיץ, לא שבחנתי אותם בצורה רצינית.
עכשיו לגבי הציטוט - אם אני מפרק אותו לגורמים הוא לא אומר כלום. מה זה well balanced ? באלאנסד ביחס למה ?
evocative ? מה זה בכלל ?
incredibly engaging ? זה אפשר להגיד על כל דבר. לא ברור מה זה אומר.
dynamically alive
ברור אי אפשר לקחת תובנות מעמיקות ממה שכתוב, אמרת באצמך שזה די מעורפל אבל שאתה מוצא דמיון בין מה שנכתב לבין נסיונך. אז אני מבין שבמקרה של הPS1000 לפחות זה לא כך, למרות שיש לי הרגשה שאם היית שומע עם המע' רפרנס שלך אולי היית יותר חיובי ברושם הכללי.
במדד השופוני הן בהחלט בראש הרשימה, מייד אחרי האולטרסון ED8 Ruthenium או אחת מהגירסאות בלינג האחרות שלהן.
מה? PS1000 זו ממש *לא* אחת מהאוזניות שאינן מושכות מבט שני, או שלישי...valer_valer כתב:אם לא היו אומרים לי שזה אוזניות של 1.5K הייתי חושב שזה משהו לעבודה שלא יגנבו....
במדד השופוני הן בהחלט בראש הרשימה, מייד אחרי האולטרסון ED8 Ruthenium או אחת מהגירסאות בלינג האחרות שלהן.
-
valer_valer
- חבר ותיק

מצד שני, אם לא הייתי שומע מוזיקה קלסית, גם ל - 800 לא הייתי מתקרב. הבעיה שלי שזה % 50 מהאזנות ...
שלום אילן
ראיתי את המוד של אוזניות האלו מה בידיוק זה עושה מנסיון עוד לפני שראיתי את זה
רציתי טיפה לעבות . את הרפידות מבפנים עו שיכבה של ספוג ובטח יעשה את זה .
את הרפידות של ה800 שלי קצת דקות לטעמי .
אגב הזמנתי מגבר לימן יגיע תוך שבועיים כנראה
שאלו אולי אם זה הדגם המשופר ?
אז לא
המשופר עולה כפול ולמחיר כזה כפול כנראה ההיתי הולך על הגרייז 903 או משהו אחר מעל 10K הגבלתי את עצמי גג 5.5K שח.
מחיר SE של לימן 1250 פאונד או יורו אינני זוכר
כרגע אניח שומע עם מגבר זהה בתיכנון ללימן עם חלקים כמעט זהים שאני חייב לומר כי די הפתיעה אותי לטובה
ה800 יש להם תכונה לחשוץ דברים שלא שמעטי כמעט עד היום עם 600
שלא נדבר על רחשי רקע וכו מה שמפריע זה שב800 אני שמע את ההילה של הרעש הדיגטלי או פיקשושים או עריכה בהקלטה מקורית מה שקודם שמעתי אך עבר ב800 זה ברור וחושף הכל מכל ללא שום דרך לכסות לעגל כלום מה נכנס יוצא
לפעמים רעש שנקראה אינטמודלישון כלומר רעש שנוסף לגל המקורי של הסאונד הדיגטלי ויוצא בהילה סביב המוסיקה בעיבוד לאנלוג שאנו שומעים זה לא קיים בתקליטים .
ככה שמעתי שנים עם רמקול הימהה 1000 חשף הכל לטובה טובה ולרעה
בברכה
ראיתי את המוד של אוזניות האלו מה בידיוק זה עושה מנסיון עוד לפני שראיתי את זה
רציתי טיפה לעבות . את הרפידות מבפנים עו שיכבה של ספוג ובטח יעשה את זה .
את הרפידות של ה800 שלי קצת דקות לטעמי .
אגב הזמנתי מגבר לימן יגיע תוך שבועיים כנראה
שאלו אולי אם זה הדגם המשופר ?
אז לא
מחיר SE של לימן 1250 פאונד או יורו אינני זוכר
כרגע אניח שומע עם מגבר זהה בתיכנון ללימן עם חלקים כמעט זהים שאני חייב לומר כי די הפתיעה אותי לטובה
ה800 יש להם תכונה לחשוץ דברים שלא שמעטי כמעט עד היום עם 600
שלא נדבר על רחשי רקע וכו מה שמפריע זה שב800 אני שמע את ההילה של הרעש הדיגטלי או פיקשושים או עריכה בהקלטה מקורית מה שקודם שמעתי אך עבר ב800 זה ברור וחושף הכל מכל ללא שום דרך לכסות לעגל כלום מה נכנס יוצא
לפעמים רעש שנקראה אינטמודלישון כלומר רעש שנוסף לגל המקורי של הסאונד הדיגטלי ויוצא בהילה סביב המוסיקה בעיבוד לאנלוג שאנו שומעים זה לא קיים בתקליטים .
ככה שמעתי שנים עם רמקול הימהה 1000 חשף הכל לטובה טובה ולרעה
בברכה
-
valer_valer
- חבר ותיק

לבחור בשם Purrin שמוזכר שם היה לו בעבר סטאפ די דומה לשלי (היום הוא כבר החליף גם המגבר וגם האוזניות אני חושב).Ilyan כתב:אם כך, אולי הגיע הזמן למלאכת כפיים קטנה? Tyll אומר כי טוב....
אני מכיר את הטוויק. אני די חושש שזה יכול גם יהרוס לי את החוויה במקום לשפר, זה הסיבה שלא ביצעתי את זה. גם האמת שלגעת באוזניות בעלויות כאלה זה קצת לא לעניין, אם מגיעים למצב כזה, בוחרים פשוט להחליף אותם.
-
valer_valer
- חבר ותיק

התשובה שלי היא משהו אינדיבידואלי שנראה לי. אני לא רוצה להתעסק בשיפורי אוזניות הדגל של החברה אולי המנוסה והמוצלחת ביותר בתחום הזה.
אולי זה כן יישמע יותר טוב, אני לא יודע. פשוט לי זה לא נראה ההתעסקות עצמה.
אולי זה כן יישמע יותר טוב, אני לא יודע. פשוט לי זה לא נראה ההתעסקות עצמה.
אני דחפתי חתיכת בלו-טאק לSR-007A לאחר זמן קצר שקיבלתי אותן ואני לא מתחרט מאז כלל...
אוקיי זה מוצר סטייטמנט, אבל עדיין לא מושלם מה לעשות, shit happens.
EQ מגיע בכל מיני דרכים שונות ומשונות, בין אם חומרתית, תוכנתית, מנורתית או יצירתית.
SONYES, לא מכיר אין דרך לעבות את הפדים. ב800 אין לך עם מה לעבוד, ובנוסף כל הbaffle שקוף אקוסטית כך שחסימה של חלק ממנו בהכרח תוביל לשינוי בסאונד עוד לפני שלוקחים את הפאדים בחשבון.
אוקיי זה מוצר סטייטמנט, אבל עדיין לא מושלם מה לעשות, shit happens.
EQ מגיע בכל מיני דרכים שונות ומשונות, בין אם חומרתית, תוכנתית, מנורתית או יצירתית.
SONYES, לא מכיר אין דרך לעבות את הפדים. ב800 אין לך עם מה לעבוד, ובנוסף כל הbaffle שקוף אקוסטית כך שחסימה של חלק ממנו בהכרח תוביל לשינוי בסאונד עוד לפני שלוקחים את הפאדים בחשבון.