אכזבה והתעללות מחברת YES, אשמח לעזרה ועצות..

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
eyal8a פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים
שמי אייל ואני לקוח של חברת יס ב 5 שנים האחרונות.עד כה הייתי מרוצה מהשירות (אני מצלצל רק שיש תקלה שלא ניתנת לפתירה על ידי, אני לא מתווכח יותר מידיי על המחירים ובסה"כ מהלקוחות השקטים) אבל כל הריצוי פסק לפני שלושה וחצי חודשים.

נערך..

ב 30/6/13 אישתי קפצה לדואר להחליף שני שלטים תקולים, לצערי אחד מהם הוחלף בשלט תקול. עקב המגבלות יצא לאישתי להגיע לאותו דואר על מנת להחליף את השלט במסגרת האחריות שלו רק לאחר חודש. בדואר סירבו להחליף וטענו שניתן להחליף עד שבועיים מיום ההחלפה המקורי.

במקביל שני בממירים שלי (מהראשונים של היס מקס טוטאל) התקלקלו בהפרש של שבועיים, פניתי ליס שיעזרו לי בנושא השלט וביקשתי כאשר טכנאי יגיע להחליף את הממיר שיביא עימו שלט חדש להחליף את התקול וציינתי גם שאציג את הקבלה מהדואר לצורך אישור אחריות. לצערי הטכנאי שכח ואמר שיקפיץ לי בימים הקרובים שלאחר מכן, כפי שניחשתם לא קפץ ולא נעליים. בין טיפול לטיפול שוב צלצלתי ליס הפעם לגביי הממיר שני שהתקלקל (בהפרש של שבועיים) וביקשתי שוב, שמגיע טכנאי נא לשלוח עימו שלט להחלפה במסגרת האחריות.

לצערי ,הפעם לא רק שהטכנאי שוב שכח, הוא גם הביא ממיר שגוי ולכן חיכיתי עוד שלושה ימים לטכנאי עם ממיר ושלט.
גם הטכנאי השלישי שכח להביא שלט ופתח קריאה שצריך להביא לי שלט.

אציין שוב שבכל הזמן הזה אני נמצא בשיקום ואישפוזים שונים שלצערי משכיחים ממני את ההתעסקות היומית ביס, ולכן פנייה נוספת נעשתה רק בחודש ספטמבר לקראת סוף האחריות.
סיפרתי לנציגת יס את השתלשלות האירועים וזו אמרה שלפנים משורת הדין היא שולחת לי שלט חדש ללא עלות והוא יגיע תוך 3 ימי עסקים, לצערי שוב לא הגיע השלט ושצלצלתי לפשר הדבר ,נאמר לי שנעשתה טעות בהזמנה ועכשיו תוך 3 ימי עסקים יגיע השלט, שלצערי שוב לא הגיע.
בפעם השלישת שוב אותה מנגינה והובטח שהשלט יגיע עד היום(11.10.13). כשראיתי שעד כה לא הגיע השליח צילצלתי ליס ועכשיו נוספה בעיה נוספת (n)

השלט הגיע לדואר ומעכשיו זה באחריות הדואר ולפי מה שהיא יודעת זה עוד 5 ימי עסקים עד שיגיע אליי השלט
כשהסברתי לנציגת קשרי הלקוחות היום שכל הסאגה נמשכת כבר שלושה וחצי חודשים וזה הגיע למצב בלתי נסבל כבר ורציתי להראות לה כמה פעמים חייבו וזיכו אותי על הפעולה גיליתי גניבה חדשה !!

אני מזמין את ערוץ ספורט 1 HD בכדי לראות את מכבי ת"א בימי שבת כאשר אין המשחק משודר בערוץ 511
אני מזמין ביום שבת ב 17:00 ומתקשר לבטל יום למחרת.
בשיחה שהייתה לי מוקדנית נאמר לי שההזמנה הינה ל 24 שעות ומאז (רק פעמיים בסה"כ) אני מזמין בשבת ומצלצל לנתק לפני תום 24 השעות. לתומי גיליתי שעקב כך אני מחויב על יומיים (22 שח במקום 11) ולא רק עבור יום אחד.
כשציינתי זאת היום בנוסף נאמר לי שאין מה לעשות וזו טעות שלי, שוב הסברתי לנציגה שפעלתי לפי מידע של המוקדנית ואין בכך להאשים אותי בכך.

לסיכום שריאתי שאני נופל על אוזניים ערלות וכבר הגיעו מים עד נפש, ביקשתי שינתקו אותי מהשירות במיידי, לא איימתי בהתנתקות אלא ביקשתי לנתק ושתקבע לי תאריך לאיסוף הסחורה של יס, הנציגה בשלב זה כבר החלה להרים את הקול וטענה שלפי החוק !!! אסור לקבוע ניתוק אלא נציג של יס יחזור אליי לתיאום, הסברתי לה שהיות ואנחנו כבר מדברים עם המחלקה הקשורה (היא נציגת קשרי לקוחות) אז היא יכולה לעשות את הפעולה, היא גמגמה קצת ושוב אמרה שאסור לה ונציג יחזור אליי.

אני מאמין שהייתי יותר מסבלני בכל המקרה הזה ולצערי אין ביכולתי גם להתעסק עם זה יותר מידיי זמן
אני חושב שהתעללות כזו בלקוח ובכלל זה פשוט משהו שלא מתקבל על הדעת.

האם מישהו שמע על החוק הזה שחייבים לחכות יומיים ???

האם במסגרת החוק ניתן לפנות לגורם שיכול לעזור ולתקן את המקרה הזה ספציפי ובכלל להבא בעתיד עבור כולם ?
(מלבד מוקד פניות הציבור).

אשמח לעזרה כי באמת בכזה דבר לא נתקלתי
בברכה
אייל
נערך לאחרונה על ידי eyal8a ב 13/10/2013 21:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

עושה רושם שנפלת על נציגי שירות גרועים שלא יודעים מה זה גם לעקוב כדי לוודא שמה שהבטיחו בוצע.
לי באופן אישי יש ניסיון טוב יותר עם יס, כנראה בגלל שהצלחתי להגיע לנציגי שירות מוצלחים יותר שעזרו לי. אצלי השלטים הוחלפו ללא עלות כשטכנאי YES אף הביא לי אותם הביתה...

בכל מקרה, אם החלטת להתנתק - שלח להם הודעה בפקס. תוך 2 ימי עסקים יתקשרו וינסו לשמר אותך. מתאים לך - סבבה. לא מתאים לך - תנותק.

ולעניין מצבך - אני מאחל לך שתצליח להשתקם. רק בריאות. זה הכי חשוב!
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

דבר ראשון רק בריאות, דבר שני לא מפתיע (n)
אני חושב שמתוך בחירה מושכלת בחרו ב YES כמו גם ב HOT להשקיע יותר בגיוס לקוחות מאשר בשימור וריצוי הקיימים.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #4 

בשנה האחרונה יוצא לי לזמן טכנאי פעם בחודשיים.
בדרך כלל עקב ממיר תקול. לפני חודשיים התקינו לי חדש מהניילון והוא החזיר נשמתו לבורא לפני מס' ימים.
הלך הדיסק....כמובן שאין vod והלכו כל ההקלטות :@
שלחו ילד בן 20 שהשאיר ליכלוך ובלאגן נוראי ולא עשה הרבה מעבר.
הביא איתו ממיר מחודש ולא חדש עם מדבקה צהובה ולא כתומה כמו הקודם.
מסר שאין יותר ממירים חדשים ב yes רק מחודשים. והמדבקה הצהובה זה דיסק 1 טרה בדיוק כמו בכתומה.
אני ממש לוקח אותו בערבון מוגבל. הוא סרב להראות לי בתפריט טכנאים את גודל הדיסק.
מישהו יודע איך בודקים את זה?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

אין אפשרות לדעת גודל הדיסק מלבד להציץ פנימה.
דרך אגב זה מכה עם הדיסק הקשיח של ווסטירן דיגטאל של 1 טרה ,הוא מחזיק מעמד חודשים ספורים.
כל זה נובע מהצונאמי ביפן והמחסור בעקבות כך של קשיחים בשוק העולמי.
במקס הישן שלי האפור יש דיסק של טושיבה ,שעד היום עובד כמו שעון שוויצרי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #6 

כל זה נובע מהצונאמי ביפן והמחסור בעקבות כך של קשיחים בשוק העולמי.
...
אנחנו הרבה אחרי זה, ואת הדיסקים מייצרים בתילאנד.

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #7 

נישמע כמו מזל רע עם כל הפעמים שביקשתי להחליף שלט אף פעם לא ניתקלתי בדבר כזה ואפילו התכנאים לא נפלתי על כמו שסיפרת כנראה היצר הרע היחלית לבקר אותך :twisted:

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #8 

קודם כל, שיהיה לך רק בריאות והחלמה מהירה.

לגבי החלפת שלט תקול בדואר: יש מדבקה שעליה רשום עד מתי האחריות בתא הסוללות של השלט (מצורפת תמונה) (יש לשמור את הקבלה שניתנת בדואר על החלפת השלט כחלק מהאחריות).
לא ברור לי איזה שטויות נאמר לאשתך בדואר לגבי החלפת השלט תוך שבועיים - זה תירוץ עלוב שבעקבותיו טורטרתם אתה ואשתך לחינם.

עדיף היה, דרך אגב, במקום ש- yes ישלחו לך שלט, שאשתך תשלם על שלט נוסף (שאני מאמין שבגלל שהייתה לשלט אחריות היא לא הייתה צריכה לעשות זאת), תפקססו ל- yes את הקבלה ושהם יזכו אתכם בחשבונית על עלות החלפת השלט.

לגבי טעויות כספיות, הייתי ממליץ לך (אם טרם ניסית) לפנות במוקד לטיפול בנושאי חשבון ולא שירות לקוחות כללי (שעוסק במכירות). הם לרוב יותר מנוסים ויותר קשובים (היו לי כמה פעמים שנדרשתי לטיפול בטעויות בחשבון והן תמיד נפתרו לשביעות רצוני בשיחה אחת) - מה שחשוב זה שזה לא היה דרך שירות לקוחות רגיל אלא טיפול בנושאי חשבון.
מדבקת אחריות על שלט של yes שהוחלף בדואר
 מדבקת אחריות על שלט של yes שהוחלף בדואר

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 573 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #9 

eyal8a דבר ראשון רק בריאות ורפואה שלמה.
כמה דברים ברשותך
נושא האחריות על השלט הוא כזה
שנה אחריות מרגע הצטרפותך לחברה ולאחר מכן אם השלט מתקלקל אתה יכול להחליף אותו מול סניף דואר בעלות של 48.52 ₪ וכנגד לקבל אחריות של 3 חודשים מטעם יס (השלט לווא דווקא חדש ויש בהחלט סבירות שהוא מחודש).
לאחר קבלת השלט בכל טוענה לגבי השלט ומימוש האחריות אתה יכול לפנות לתמיכה/שירות ולקבל מענה ובאם צריך להחליף אזי לגשת שוב לסניף דואר ובלי להתווכח אתה פשוט מציג להם את הקבלה/המדבקה היכן שהסוללות מה שמעיד שהשלט הינו באחריות ומחליפים לך - במידה ואתה נתקל בהתנגדות אז כפי שהוצע משלם על עוד שלט ומקבל זיכוי מטעם יס... במקרה פה נפלת על סניף דואר שניפנף אותך בעדינות ויס שניסו לפי הבנתי לבוא כמה שאפשר לקראתך ותאמין לי שבעבור סכום כה פעוט לא יאבדו אותך כלקוח הזיזו הרים כדי לשלח לך את השלט אבל פה ושם זה לא קרה בפועל לצערי... אם הובטח לך שילוח דרך דואר זה בכלל רמה גבוהה יותר כי ניסו לשלח לך דיוור עד לבית וגם זה להבנתי לא קרה בגלל טעות כזו או אחרת ולווא דווקא באשמת יס כי השילוח נעשה דרך דואר ישראל...
בקשר להזמנת ערוצים.. צריך לשים לב טוב טוב, המידע מוצג במעמד הזמנה דרך ערוץ 100/מענה קולי *2086/או דרך נציג שירות שעד לשעה 12 באותו יום חלה עלייך החובה לסגור את הערוץ אחרת יהיה חיוב נוסף - באם נאמר לך אחרת בשיחה אז דהי נוח לדרוש שיבדקו את הקלטת השיחה מול אותה נציגה ולאחר שיאתרו את הטעות יזכו אותך על אותו סכום... כן זה קיים ועובד נהדר.
עכשיו כל מה שאתה מתאר פה זו חתיכת דרך ונפלת על נציגים לא הכי סימפטיים, לפני שאתה ממהר להתנתק שקול לשלוח לפניות הציבור את השתלשלות הדברים או אפילו לעלות את הנושא לעמוד הפייסבוק של החברה ואני סמוך ובטוח שיעשו הכל בכדי לשנות את החוויה הזו.
מעבר להוט לצערי לא יתן לך יותר נחת ואין זו האלטרנטיבה למשהו טוב שאתה נהנה ממנו שנים וזורק אותו בעבור שלט תקול וחיוב של 20 שקלים...
אבל זו החלטתך, שיהיה המון בהצלחה ושוב רפואה שלמה! (Y)

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #10 

אני עם יס ובזק למדתי שברגע שאני מפרסם בפייסבוק השירות עולה פלאים ובדר"כ אני יוצא שבע רצון.
שווה לנסות.

eyal8a פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

ראשית תודה לכולם
אולי לא הובנתי בהתחלה אך השלטים שאישתי החליפה בדואר היו בעלות, שילמנו עליהם 100.60שח
לצערי כנראה אחד היה מחודש והגיע אליי במצב תקול, לצערי רוב היום שלנו מתנהל סביב השיקום ולא לרדוף אחר שלט תקול. משכאשר קיבלנו סירוב להחליף בחזרה את השלט שקיבלנו תקול ושילמנו עליו מחיר מלא של 48 שח הנושא חייב להיות תחת שירות של יס.
לא יכול להיות שלוקח לחברה אחראית כמו יס יותר משלושה חודשים ו6-7 נציגים בשביל לשלוח שלט חדש ללקוח.
לגביי החיוב של ערוצי הספורט אכן פעלתי לפי מוקדנ/ית ששוחחתי עימם וביקשתי שיבדקו את ההקלטות.
להוט אני לא אעבור בחיים וגם אם אקבל מהוט כסף בכדי להשתמש בשירותיהם
בזכות הפרוייקט שלך בני ובכלל שאני מוריד את כל הסדרות הרבה לפני שהם מגיעים ליס
לא חסר מה לראות. ביקשתי להתנתק כי מבחינתי זו כבר הייתה התעללות.

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #12 

קודם כל רפואה שלמה

כמו שאמרו באמת לגבי השלט להחליף רק אחרי שבועיים מקסימום זאת חרטא של הדואר. מגיע לך שנה מרגע שהצטרפת/הוספת ממיר (על אותו השלט של הממיר) או 3 חודשים מאז שהחלפת/רכשת שלט
וגם כל עוד הנציג פתח את הבקשה אז משלוח השלט באחריות דואר ישראל

פשוט נשמע שהיית תחת סאגת מצערת של צירופי מקרים לא נעימים..
בכל מקרה לגבי הניתוק כן זה החוק, מרגע בקשת לקוח לניתוק יש עד 3 ימי עסקים לנתק אותך בפועל

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

אייל בהמשך לתגובתי אם תבחר להתנתק אז אתה מוזמן לעשות זאת באמצעות האתר הבא:
https://netek.co.il/

האמת כמו שאמרתי פעמים רבות - למי שיש HTPC או כל פלטפורמה אחרת המריצה XBMC, החבילה שאני בניתי תתאים לו ככפפה.
לא מבין למה לשלם הרבה עבור כה מעט פה בארץ? אם אין לך ילדים קטנים ואם אתה ואשתך מבינים אנגלית אז תשקיע כמה שקלים בסטיק אנדרואיד, תתקין XBMC ותריץ את העסק בחינם...

גם ככה רוב התחנות המבוקשות שיש ביס והן מחו"ל נמצאות אצלי ומעבר (Y)

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 99
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #14 

היי eyal8a,
קודם כל מצטרפת לאיחוליי הגולשים להחלמה מהירה ורק בריאות.
לגבי השלט, כמו שהסביר benny123 האחריות לאחר החלפה בסניף הדואר היא לתקופה של שלושה חודשים ואכן ניתן להחליף שלט שהתקלקל במסגרת תקופה זו ישירות מול סניף הדואר, ללא צורך בהתקשרות עם yes. במידה ובכל זאת בחרת לפנות ל-yes ותואם לך שירות דואר שליחים לשליחת שלט yes, אנו מבצעים זאת באמצעות שירות דואר ישראל, בהתאם לנהלים שלהם.
לעניין הזמנת ערוצי ספורט, אנחנו מאפשרים תמחור יומי לערוצים כאשר "יום" הוא יום קלנדרי ולא 24 שעות ולכן במידה ולקוח הזמין את אחד הערוצים בשעה 20:00 בערב והסיר אותו למחרת בשעה 7:00 מדובר בחיוב של שני ימים.
אני אשמח לבדוק את ההתנהלות במנוי וגם לבדוק את סטטוס שליחת השלט, אתה מוזמן לפנות אלי למייל [email protected] עם פרטי המנוי.
שיהיה שבוע טוב :)
גלית
פניות הציבור
yes

eyal8a פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

גלית_yes כתב:היי eyal8a,
קודם כל מצטרפת לאיחוליי הגולשים להחלמה מהירה ורק בריאות.
לגבי השלט, כמו שהסביר benny123 האחריות לאחר החלפה בסניף הדואר היא לתקופה של שלושה חודשים ואכן ניתן להחליף שלט שהתקלקל במסגרת תקופה זו ישירות מול סניף הדואר, ללא צורך בהתקשרות עם yes. במידה ובכל זאת בחרת לפנות ל-yes ותואם לך שירות דואר שליחים לשליחת שלט yes, אנו מבצעים זאת באמצעות שירות דואר ישראל, בהתאם לנהלים שלהם.
לעניין הזמנת ערוצי ספורט, אנחנו מאפשרים תמחור יומי לערוצים כאשר "יום" הוא יום קלנדרי ולא 24 שעות ולכן במידה ולקוח הזמין את אחד הערוצים בשעה 20:00 בערב והסיר אותו למחרת בשעה 7:00 מדובר בחיוב של שני ימים.
אני אשמח לבדוק את ההתנהלות במנוי וגם לבדוק את סטטוס שליחת השלט, אתה מוזמן לפנות אלי למייל [email protected] עם פרטי המנוי.
שיהיה שבוע טוב :)
...
ראשית תודה על ההתייחסות
לגבי מה שבני כתב זה לא מדויק והסברתי זו, ואסביר שוב:
1.היה בידי שלט תקול של יס--> 2. אשתי החליפה את השלט בעלות של 48 שח --> 3. השלט שקיבלנו לאחר ההחלפה היה תקול --> 4. אשתי הגיעה לדואר על מנת להחליפו (חודש אחד מיום החלפת השלט בפעם הראשונה) -->
5.בדואר מסרבים להחליף וטוענים כי מותר להחליף רק עד שבועיים מיום ההחלפה המקורי -->5.היות ואני מנוי ביס ולא בדואר ישראל פניתי ליס על מנת שיפתרו לי את הבעיה--> 6.במשך 3.5 חודשים טכנאים, מוקדנים ושירות לקוחות שוכחים לשלוח לי שלט תקין.

7.לגביי ערוצי הספורט פעלתי לפי מה שהבנתי מנציג שירות של יס, ניתן לבדוק שתמיד הייתי מבטל לפני תום 24 השעות של ההזמנה. ביקשתי שיבדקו גם בהקלטות. אם היה מוסבר לי טלפונית אחרת הייתי מבטל תמיד בסיום המשחק. הכעס הוא לא על חיוב יתר של 20 שח אלא על העיקרון. לא יכול להיות שנציג יאמר A ובפועל קורה B

דבר נוסף אם הייתי בשיחה עם מוקד קשרי לקוחות וביקשתי להתנתק מדוע הנציגה לא יכלה לתאם ניתוק ? מדוע צריך לחכות יומיים לנציג שיצלצל מאותו מוקד בדיוק ??

גלית
מקווה שאת תצליחי לפתור את הסאגה

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #16 

שלח לי את הכתובת שלך בפרטי,2 שלטים כסופים (במצב חדש)בדרך אליך.
רפואה שלמה.

eyal8a פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

ראשית תודה רבה לכולם
חזרו אליי היום 3 נציגים שונים של יס, ובאופן מפתיע גם הגיעו 2 שלטים במקום 1 בסביבות 18:30
הנציגה האחרונה שעימה שוחחתי הייתה מקצועית מאד וחבל שרק לאחר שדברים מתפרסמים ברשתות החברתיות , דברים נפתרים מהר יותר.
ברשותכם אני עורך את ההודעה שלי לגבי מה שאני סובל ממנו כי זה לא נעים כל כך, ולעולם לא הייתי מפרסם זאת בנסיבות אחרות.
בימים הקרובים מקווה שאוכל לחתום את הפוסט הזה בחיוך ולהגיד שלבסוף הכל הסתדר לטובה
שיהיה לכולם יום יהלום ושבוע נפלא.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

תתחדש והנה דברים מתחילים להסתדר, אמרתי לך שקשה לי להאמין שבגלל שלט יאבדו לקוח כמוך ובכלל כל לקוח - פשוט נפלת בין הכיסאות.
בקשר לשלטים אל תשכח שאתה יכול ללמדם את הטלוויזיה ובכך לחסוך שימוש בשלט נוסף, יש לך באתר יס את כל הקודים לכל הטלוויזיות
אם ומדובר בשלט כסוף אז הוא יכול רק לקבל קודים וקצת מוגבל לטעמי, אם קיבלת שלטים שחורים אז אתה יכול במידה ולא תמצא קוד תואם אז לבוא וללמד שלט מול שלט ולעקוף את העניין.

תתחדש ורק נחת מכאן והלאה (Y) (Y)
כל הכבוד לגלית על ההתערבות (f)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”