שמי אייל ואני לקוח של חברת יס ב 5 שנים האחרונות.עד כה הייתי מרוצה מהשירות (אני מצלצל רק שיש תקלה שלא ניתנת לפתירה על ידי, אני לא מתווכח יותר מידיי על המחירים ובסה"כ מהלקוחות השקטים) אבל כל הריצוי פסק לפני שלושה וחצי חודשים.
נערך..
ב 30/6/13 אישתי קפצה לדואר להחליף שני שלטים תקולים, לצערי אחד מהם הוחלף בשלט תקול. עקב המגבלות יצא לאישתי להגיע לאותו דואר על מנת להחליף את השלט במסגרת האחריות שלו רק לאחר חודש. בדואר סירבו להחליף וטענו שניתן להחליף עד שבועיים מיום ההחלפה המקורי.
במקביל שני בממירים שלי (מהראשונים של היס מקס טוטאל) התקלקלו בהפרש של שבועיים, פניתי ליס שיעזרו לי בנושא השלט וביקשתי כאשר טכנאי יגיע להחליף את הממיר שיביא עימו שלט חדש להחליף את התקול וציינתי גם שאציג את הקבלה מהדואר לצורך אישור אחריות. לצערי הטכנאי שכח ואמר שיקפיץ לי בימים הקרובים שלאחר מכן, כפי שניחשתם לא קפץ ולא נעליים. בין טיפול לטיפול שוב צלצלתי ליס הפעם לגביי הממיר שני שהתקלקל (בהפרש של שבועיים) וביקשתי שוב, שמגיע טכנאי נא לשלוח עימו שלט להחלפה במסגרת האחריות.
לצערי ,הפעם לא רק שהטכנאי שוב שכח, הוא גם הביא ממיר שגוי ולכן חיכיתי עוד שלושה ימים לטכנאי עם ממיר ושלט.
גם הטכנאי השלישי שכח להביא שלט ופתח קריאה שצריך להביא לי שלט.
אציין שוב שבכל הזמן הזה אני נמצא בשיקום ואישפוזים שונים שלצערי משכיחים ממני את ההתעסקות היומית ביס, ולכן פנייה נוספת נעשתה רק בחודש ספטמבר לקראת סוף האחריות.
סיפרתי לנציגת יס את השתלשלות האירועים וזו אמרה שלפנים משורת הדין היא שולחת לי שלט חדש ללא עלות והוא יגיע תוך 3 ימי עסקים, לצערי שוב לא הגיע השלט ושצלצלתי לפשר הדבר ,נאמר לי שנעשתה טעות בהזמנה ועכשיו תוך 3 ימי עסקים יגיע השלט, שלצערי שוב לא הגיע.
בפעם השלישת שוב אותה מנגינה והובטח שהשלט יגיע עד היום(11.10.13). כשראיתי שעד כה לא הגיע השליח צילצלתי ליס ועכשיו נוספה בעיה נוספת
השלט הגיע לדואר ומעכשיו זה באחריות הדואר ולפי מה שהיא יודעת זה עוד 5 ימי עסקים עד שיגיע אליי השלט
כשהסברתי לנציגת קשרי הלקוחות היום שכל הסאגה נמשכת כבר שלושה וחצי חודשים וזה הגיע למצב בלתי נסבל כבר ורציתי להראות לה כמה פעמים חייבו וזיכו אותי על הפעולה גיליתי גניבה חדשה !!
אני מזמין את ערוץ ספורט 1 HD בכדי לראות את מכבי ת"א בימי שבת כאשר אין המשחק משודר בערוץ 511
אני מזמין ביום שבת ב 17:00 ומתקשר לבטל יום למחרת.
בשיחה שהייתה לי מוקדנית נאמר לי שההזמנה הינה ל 24 שעות ומאז (רק פעמיים בסה"כ) אני מזמין בשבת ומצלצל לנתק לפני תום 24 השעות. לתומי גיליתי שעקב כך אני מחויב על יומיים (22 שח במקום 11) ולא רק עבור יום אחד.
כשציינתי זאת היום בנוסף נאמר לי שאין מה לעשות וזו טעות שלי, שוב הסברתי לנציגה שפעלתי לפי מידע של המוקדנית ואין בכך להאשים אותי בכך.
לסיכום שריאתי שאני נופל על אוזניים ערלות וכבר הגיעו מים עד נפש, ביקשתי שינתקו אותי מהשירות במיידי, לא איימתי בהתנתקות אלא ביקשתי לנתק ושתקבע לי תאריך לאיסוף הסחורה של יס, הנציגה בשלב זה כבר החלה להרים את הקול וטענה שלפי החוק !!! אסור לקבוע ניתוק אלא נציג של יס יחזור אליי לתיאום, הסברתי לה שהיות ואנחנו כבר מדברים עם המחלקה הקשורה (היא נציגת קשרי לקוחות) אז היא יכולה לעשות את הפעולה, היא גמגמה קצת ושוב אמרה שאסור לה ונציג יחזור אליי.
אני מאמין שהייתי יותר מסבלני בכל המקרה הזה ולצערי אין ביכולתי גם להתעסק עם זה יותר מידיי זמן
אני חושב שהתעללות כזו בלקוח ובכלל זה פשוט משהו שלא מתקבל על הדעת.
האם מישהו שמע על החוק הזה שחייבים לחכות יומיים ???
האם במסגרת החוק ניתן לפנות לגורם שיכול לעזור ולתקן את המקרה הזה ספציפי ובכלל להבא בעתיד עבור כולם ?
(מלבד מוקד פניות הציבור).
אשמח לעזרה כי באמת בכזה דבר לא נתקלתי
בברכה
אייל