כמה שאלות בקשר לUA46F6400
פאנל TS01, זה פאנל מתוצרת סמסונג?
בטלויזיה יש את האפליקציה של יוטיוב, היא עובדת מאוד לאט במעבר בין הסרטונים וגם בתפריט של האפליקציה (כול שניה מופיע עיגול מסתובב שמסמל טעינה), זה אמור להיות ככה?
איך אפשר להוסיף אפליקציות, למשל YNET?
הדפדפן עובד די לאט ומסורבל, לא מתקרב לדפדפן שמותקן במחשב, זה אמור להיות ככה?
אני רוצה להוסיף שהטלויזיה מחוברת עם כבל ומהירות האינטרנט 15 מגה.
בטלויזיה יש את האפליקציה של יוטיוב, היא עובדת מאוד לאט במעבר בין הסרטונים וגם בתפריט של האפליקציה (כול שניה מופיע עיגול מסתובב שמסמל טעינה), זה אמור להיות ככה?
איך אפשר להוסיף אפליקציות, למשל YNET?
הדפדפן עובד די לאט ומסורבל, לא מתקרב לדפדפן שמותקן במחשב, זה אמור להיות ככה?
אני רוצה להוסיף שהטלויזיה מחוברת עם כבל ומהירות האינטרנט 15 מגה.
יש לי את אותו דגם בדיוק, תתחדש! כן זה פאנל של סמסונג.
גם אצלי האפליקציה של יוטיוב עובדת מאוד לאט.
ברקעים בהירים אתה רואה בפינות המסך אזורים טיפה חשוכים יותר לעומת שאר המסך?
כי אצלי זה ככה , אם תוכל לבדוק את זה אני אשמח . לדוגמה, המעברון של נשיונל גאוגרפיק שיש שם רקע לבן ל-2 שניות, ו רקע שמיים כחולים בהירים V
כי אצלי זה ככה , אם תוכל לבדוק את זה אני אשמח . לדוגמה, המעברון של נשיונל גאוגרפיק שיש שם רקע לבן ל-2 שניות, ו רקע שמיים כחולים בהירים V
בדקתי עכשיו, אני לא רואה אזורים חשוכים בפינות, אבל יחסית לטלוויזיה הקודמת שהייתה לי C6200 התמונה ב F6400 פחות טובה. הצבעים פחות אמיתיים ויפים...roee7777 כתב:יש לי את אותו דגם בדיוק, תתחדש! כן זה פאנל של סמסונג.
כי אצלי זה ככה , אם תוכל לבדוק את זה אני אשמח . לדוגמה, המעברון של נשיונל גאוגרפיק שיש שם רקע לבן ל-2 שניות, ו רקע שמיים כחולים בהירים V...
אצלך גם הדפדפן טוען כול דף לאט (יחסית למחשב)?
אצלי כול דף נטען בערך 5 שניות
אתה שינית את ההגדרות של התמונה?roee7777 כתב:תודה, וגם אצלי הדפדפן איטי, כל העניין הזה של הסמארט לא כל כך מוצלח....
אני ראיתי באינטנרט שמומלץ להגדיל את התאורה האחורית ל17 ואת הניגודיות הדינמית לבטל, זה קצת שיפר את התמונה.