הטלוויזה לא קולטת את הכתוביות
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לפי מה שקראתי, המסכים של סוני (לפחות סדרת בראוויה) לא תומכים בניגון כתוביות חיצוניות
http://forum.conceiva.com/showthread.ph ... ray-player
http://forum.conceiva.com/showthread.ph ... ray-player
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
יש תמיכה מלאה בכתוביות SRT או SUB
תנסה קודם לוודא שהסיומת היא SRT או SUB
ותנסה להתאים בין השמות
אם לסרט קוראים AVATAR.MKV
אז לכתוביות אותו דבר AVATAR.SRT
מעבר לזה
יש לך כפתור OPTIONS בשלט מצד ימין באמצע
הוא יפתח לך תוך כדי נגינה של הסרט תפריט בצד ימין
שם יש הגדרה יעודית לכתוביות
אתה יכול לבחור שפה וכדומה
אם אני זוכר נכון אפילו לחיצה על הכפתור הירוק בשלט מעבירה אותך בין קבצי הכתוביות והשפה שהמסך מזהה
ואם זה לא עוזר
אז תמיד אתה יכול ללכת למדריך האינטראקטיבי במסך - יש חוברת הוראות מובנית שם יש לך את כל האופציות שימוש והסברים מדוייקים לגבי תפעול
ותנסה להתאים בין השמות
מעבר לזה
אם אני זוכר נכון אפילו לחיצה על הכפתור הירוק בשלט מעבירה אותך בין קבצי הכתוביות והשפה שהמסך מזהה
ואם זה לא עוזר
אז תמיד אתה יכול ללכת למדריך האינטראקטיבי במסך - יש חוברת הוראות מובנית שם יש לך את כל האופציות שימוש והסברים מדוייקים לגבי תפעול
עשיתי כל מה שכתבת .. אבל עדיין אין לי שום אפשרות להשים את הכתוביות ..Crossover-Shop כתב:יש תמיכה מלאה בכתוביות SRT או SUB
ותנסה להתאים בין השמות
מעבר לזה
ואם זה לא עוזר
אז תמיד אתה יכול ללכת למדריך האינטראקטיבי במסך - יש חוברת הוראות מובנית שם יש לך את כל האופציות שימוש והסברים מדוייקים לגבי תפעול...
שאני פותח את התיקיה שבא נמצא הסרט .. אז באותו תיקייה יש לי את הכתוביות (שאותם אני רואה רק במחשב ובטלוויזיה אני לא מצליח לראות)
אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי את הכל
אמנם יש לי דגם אחר של סוני וגם אני בזבזתי זמן רב עד שמצאתי את הפתרון הבא:
בשלט יש לחצן עם ציור של מסך ונקודות בתוכו (אצלי בשלט נמצא מתחת לכפתור 9), או שיש כפתור שנקרא Subtitles.
מתוך הנחה שהגדרת את השם של הכתוביות נכון, כאשר אתה מנגן את הסרט, לחיצה על הכפתור הנ"ל תפעיל או תפסיק את הכתוביות, או תאפשר לך לבחור את הקידוד של השפה המתאימה. לעברית צריך לבחור CP1255.
אצלי גם לחיצה על הכפתור הירוק מבצעת את אותה פעולה.
בשלט יש לחצן עם ציור של מסך ונקודות בתוכו (אצלי בשלט נמצא מתחת לכפתור 9), או שיש כפתור שנקרא Subtitles.
מתוך הנחה שהגדרת את השם של הכתוביות נכון, כאשר אתה מנגן את הסרט, לחיצה על הכפתור הנ"ל תפעיל או תפסיק את הכתוביות, או תאפשר לך לבחור את הקידוד של השפה המתאימה. לעברית צריך לבחור CP1255.
אצלי גם לחיצה על הכפתור הירוק מבצעת את אותה פעולה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אולי תנסה עם כתוביות SRT
מה זאת אומרת התיקיה של ה-SUBS? הקובץ של הסרט והקובץ של הכתוביות צריכים להיות באותה תיקיה וחייבים להיות באותו שם בדיוק עם הסיומת המתאימה. כך שלמעשה יש לך תיקיה לכל סרט כשבכל תיקיה קובץ של הסרט וקובץ של הכתוביותrotem213 כתב:ניסיתי את מה שאמרת לי אבל זה גם לא עובד זה כותב לי אין טקסט זמין ..
מה שאני חושב שהבעיה היא שאני נכנס לקבצים של ה USB אז שם בתוך התיקייה של ה SUBS זה כותב לי שאין לי שם שום קובץ .. אבל במחשב זה מראה לי שם את הקובץ ..
...
כאשר השם לא תואם ולוחצים על הלחצן של הכתוביות או הלחצן הירוק מקבלים את ההודעה כתוביות לא זמינות.