שאלה בקשר לצלילי מיד - ATP3 vs Microlab fc530U
ערב טוב..
(בבקשה כל מי שמבין שיענה לי כי אולי עוד תהיה לי אפשרות להחליף ת'רמקולים)
קניתי את הרמקולים FC 530U של Microlab.
הרמקולים באמת איכותיים וטובים..
אבלל
משם מה כאילו צלילי המיד לא מספיק חזקים..במוסיקה מאוד חשוב לי לשמוע טוב את הקול האנושי,ושישמעו אותו באיכות המרבית,וברמקולים האלה כאילו הקול נשמע חלש יחסית..
יש מצב ש ATP3 יותר טובים בצלילי מיד מאשר של ה FC530U ?
*יש לי מערכת סטיראו קטנה של סוני,וברמקולים שלהם אולי אין באסים חזקים וכו' אבל יש להם צליל עבה כזה,חם.. עוטף וחזק בשמיעת קול אנושי ובכלל..
אולי אם אחרוש קצת על הרמקולים אז צלילי המיד ישתפרו.?.סוג של הרצה כזו.. או אולי האוזניים שלי צריכות להתרגל לסאונד החדש?? או אולי אני עובד על עצמי כדי לא להתמודד עם העובדה שעשיתי קניה לא טובה?
(בבקשה כל מי שמבין שיענה לי כי אולי עוד תהיה לי אפשרות להחליף ת'רמקולים)
קניתי את הרמקולים FC 530U של Microlab.
הרמקולים באמת איכותיים וטובים..
אבלל
משם מה כאילו צלילי המיד לא מספיק חזקים..במוסיקה מאוד חשוב לי לשמוע טוב את הקול האנושי,ושישמעו אותו באיכות המרבית,וברמקולים האלה כאילו הקול נשמע חלש יחסית..
יש מצב ש ATP3 יותר טובים בצלילי מיד מאשר של ה FC530U ?
*יש לי מערכת סטיראו קטנה של סוני,וברמקולים שלהם אולי אין באסים חזקים וכו' אבל יש להם צליל עבה כזה,חם.. עוטף וחזק בשמיעת קול אנושי ובכלל..
אולי אם אחרוש קצת על הרמקולים אז צלילי המיד ישתפרו.?.סוג של הרצה כזו.. או אולי האוזניים שלי צריכות להתרגל לסאונד החדש?? או אולי אני עובד על עצמי כדי לא להתמודד עם העובדה שעשיתי קניה לא טובה?
נערך לאחרונה על ידי dm86 ב 09/10/2013 20:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדוק שאם אחזיר ואחליף לאלו שציינת אני אהיה מרוצה? יש באס נכון? לא חייב באס מפוצץ ,אבל שיהיה רמת בס נחמדה..
הרמקולים יקרים ב 300 ש"ח יותר. יש מצב שיחליפו לי בגלל שאוסיף כסף?
ביטול הזמנות והחזרת מוצרים:
5. לא ניתן להחזיר מוצרים אשר נעשה בהם שימוש, פורקו והורכבו , הוצאו מאריזתם או שבוצעה אקטיבציה אלא לאחר שהספק נתן את הסכמתו מראש .
מה דעתכם עפ"י ניסיון עם חנויות כאלה?
"וולקום טכנולוגיות בעיימ."
הרמקולים יקרים ב 300 ש"ח יותר. יש מצב שיחליפו לי בגלל שאוסיף כסף?
ביטול הזמנות והחזרת מוצרים:
5. לא ניתן להחזיר מוצרים אשר נעשה בהם שימוש, פורקו והורכבו , הוצאו מאריזתם או שבוצעה אקטיבציה אלא לאחר שהספק נתן את הסכמתו מראש .
מה דעתכם עפ"י ניסיון עם חנויות כאלה?
"וולקום טכנולוגיות בעיימ."
אה נכון הגיוני,אף פעם לא חשבתי על זה..
החדר שלי:
רוחב: 2.70 מטר
אורך: 3 מטר...
לא קטן מידי בשביל ה solo 6? וכשאני על המחשב האוזניים שלי יהיו במרחק של כ 80 ס"מ מהרמקולים.
האם זה עדיין בסדר או כדאי לי לרכוש קטנים יותר?
החדר שלי:
רוחב: 2.70 מטר
אורך: 3 מטר...
לא קטן מידי בשביל ה solo 6? וכשאני על המחשב האוזניים שלי יהיו במרחק של כ 80 ס"מ מהרמקולים.
האם זה עדיין בסדר או כדאי לי לרכוש קטנים יותר?