סיפור עצוב/מצחיק של תיקון סנכרון לאקסטרימר בבאג
בשעתו פרסמתי כאן שרשור התיעצות על בעיית סינכרון אודיו וידאו שיש לי באקסטרימר פרו.
לאחר מכן בדקתי את כל האפשרויות לתיקון על ידי כל הכיוונים האפשריים , ללא הצלחה.
עשיתי אינספור בדיקות , גם בעצת התמיכה של באג (הזרמה ברשת, ניגון מזיכרון חיצוני המחובר ישירות לסטרימר, המון סוגי קבצים ועוד- בכל המקרים שהקובץ עבר דרך הסטרימר, הייתה בעיית סנכרון, כשזה היה לא דרך הסטרימר, באותו קובץ, זה היה בסדר).
זאת לרבות התיעצות בפורום הטכני של אקסטרימר (לא כדאי שתשמעו את דעתי על המקצועיות שם..).
לאחר שנואשתי מכל הבדיקות מסרתי את הסטרימר לתיקון בבאג (זה כבר לא באחראיות).
לקח להם קרוב לחודש! עד שקיבלתי את המכשיר חזרה.
הם נאלצו להחליף שם לוח = 350 שח'.
קבלתי היום את המכשיר חזרה מהם, נהיה לי חושך בעינים (ובאוזניים) - אותו סיפור, כאילו ולא עשו כלום!
ממש חבורה של מטומ...
עוד בקשתי מהאחראי במעבדה שלהם שיבדוק את זה ביסודיות שהכל בסדר,
כמובן ענו לי כן, כן, אל תדאג. ממש כך...
היום השירות והמעבדה כבר סגורים. בחנות דרכה מסרתי אמרו לי לדבר אתם מחר.
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות עם החבורה הזאת.
מה, הם לא יודעים לבדוק סינכרון ???
אני שם אותו קובץ סרט בזיכרון חיצוני ישירות לטלויזיה, הכל עובד בסדר.
מחבר אותו לסטרימר, בעיית סנכרון . רואים את זה כל כך ברור !
אני תוהה מה הם יעשו עכשיו. יחליפו לי מכשיר ? כבר לא מייצרים את הדגם הזה ואני לא רוצה דגם אחר.
להוסיף על העניין, אני נוסע בשבוע הבא לחו"ל ל3+ שבועות.
למישהו רעיון מה לדרוש מהם?
עריכה:
כשאני חושב על זה שוב, אם לוח חדש לא פותר את זה (בהנחה שאכן החליפו) אז מה זה ?
לאחר מכן בדקתי את כל האפשרויות לתיקון על ידי כל הכיוונים האפשריים , ללא הצלחה.
עשיתי אינספור בדיקות , גם בעצת התמיכה של באג (הזרמה ברשת, ניגון מזיכרון חיצוני המחובר ישירות לסטרימר, המון סוגי קבצים ועוד- בכל המקרים שהקובץ עבר דרך הסטרימר, הייתה בעיית סנכרון, כשזה היה לא דרך הסטרימר, באותו קובץ, זה היה בסדר).
זאת לרבות התיעצות בפורום הטכני של אקסטרימר (לא כדאי שתשמעו את דעתי על המקצועיות שם..).
לאחר שנואשתי מכל הבדיקות מסרתי את הסטרימר לתיקון בבאג (זה כבר לא באחראיות).
לקח להם קרוב לחודש! עד שקיבלתי את המכשיר חזרה.
הם נאלצו להחליף שם לוח = 350 שח'.
קבלתי היום את המכשיר חזרה מהם, נהיה לי חושך בעינים (ובאוזניים) - אותו סיפור, כאילו ולא עשו כלום!
ממש חבורה של מטומ...
עוד בקשתי מהאחראי במעבדה שלהם שיבדוק את זה ביסודיות שהכל בסדר,
כמובן ענו לי כן, כן, אל תדאג. ממש כך...
היום השירות והמעבדה כבר סגורים. בחנות דרכה מסרתי אמרו לי לדבר אתם מחר.
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות עם החבורה הזאת.
מה, הם לא יודעים לבדוק סינכרון ???
אני שם אותו קובץ סרט בזיכרון חיצוני ישירות לטלויזיה, הכל עובד בסדר.
מחבר אותו לסטרימר, בעיית סנכרון . רואים את זה כל כך ברור !
אני תוהה מה הם יעשו עכשיו. יחליפו לי מכשיר ? כבר לא מייצרים את הדגם הזה ואני לא רוצה דגם אחר.
להוסיף על העניין, אני נוסע בשבוע הבא לחו"ל ל3+ שבועות.
למישהו רעיון מה לדרוש מהם?
עריכה:
כשאני חושב על זה שוב, אם לוח חדש לא פותר את זה (בהנחה שאכן החליפו) אז מה זה ?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
stive אין כאן הרבה אפשרויות
היה לך אחריות מלאה לשנה - זו הייתה הבמה שלך להציף במעמד אחריות ולשלח את המוצר כבר מלכתחילה לבדיקת מעבדה במידה ויש תקלה.
לא ברור לי איך שנה שלמה.. 365 ימים אתה נשארת עם סטרימר שלא מתפקד כלשונך כסטרימר.
האקסטרימר פרו מניסיון אישי הוא אחד הסטרימרים המוצלחים... לי אישית יש את הסייד ווינדר כבר איזה 3 שנים... אין שום בעיות סנכרון.
להערכתי אתה מריץ קבצי X264 שידוע שאיתם יש בעיות תאימות כי מדובר בדחיסה כפולה מ-H264 (למרות שלזכרוני בעדכוני התוכנה האחרונים הבעיה הזו גם הסתדרה).
יותר מהחלפת לוח אין מה לעשות... אני מציע שתבדוק סדרה של קבצים ממגוון הפורמטים הנתמכים
בקבצים הבעייתים הרץ מדיה אינפו במחשב ותראה באיזה מפענח/רזולוציה יש שימוש כך תבין את מקור הבעיה.
נ.ב. פה אני מחזק גם את עמדת היבואן, הם טיפלו במוצר שלך בשיא הרצינות והכל בכדי לפתור את התקלה שאתה חווה גם אם זה להחליף לוח וכנראה להזמינו מהיצרן מה שמסביר את הפרק זמן של הטיפול, יותר מכך אם נאמר לך שהסטרימר נבדק ונמצא כתקין לאחר התיקון אזי שהמעבדה הריצה בדיקות עם קבצים נתמכים ולא סתם זרקה לך תשובה זו...
מאחל לך בהצלחה בהמשך,
תעדכן אותנו במידה ויהיו התפתחויות.
היה לך אחריות מלאה לשנה - זו הייתה הבמה שלך להציף במעמד אחריות ולשלח את המוצר כבר מלכתחילה לבדיקת מעבדה במידה ויש תקלה.
לא ברור לי איך שנה שלמה.. 365 ימים אתה נשארת עם סטרימר שלא מתפקד כלשונך כסטרימר.
האקסטרימר פרו מניסיון אישי הוא אחד הסטרימרים המוצלחים... לי אישית יש את הסייד ווינדר כבר איזה 3 שנים... אין שום בעיות סנכרון.
להערכתי אתה מריץ קבצי X264 שידוע שאיתם יש בעיות תאימות כי מדובר בדחיסה כפולה מ-H264 (למרות שלזכרוני בעדכוני התוכנה האחרונים הבעיה הזו גם הסתדרה).
יותר מהחלפת לוח אין מה לעשות... אני מציע שתבדוק סדרה של קבצים ממגוון הפורמטים הנתמכים
בקבצים הבעייתים הרץ מדיה אינפו במחשב ותראה באיזה מפענח/רזולוציה יש שימוש כך תבין את מקור הבעיה.
נ.ב. פה אני מחזק גם את עמדת היבואן, הם טיפלו במוצר שלך בשיא הרצינות והכל בכדי לפתור את התקלה שאתה חווה גם אם זה להחליף לוח וכנראה להזמינו מהיצרן מה שמסביר את הפרק זמן של הטיפול, יותר מכך אם נאמר לך שהסטרימר נבדק ונמצא כתקין לאחר התיקון אזי שהמעבדה הריצה בדיקות עם קבצים נתמכים ולא סתם זרקה לך תשובה זו...
מאחל לך בהצלחה בהמשך,
תעדכן אותנו במידה ויהיו התפתחויות.
מעדכן בנוגע לטיפול מאכזב ביותר שקבלתי מ- באג.
העבירו אותי בשלב מסוים למנהל השירות.
הוא הציע שאגש לסניף של באג שיבדקו את הנושא, אם אכן יש בעיית סנכרון.
היות ולא מדובר כאן בהפרשים של 'שניות', אלא אולי עשיריות/מאיות שנייה, אבל מעצבנות, נציג החנות בדק את זה וכמובן שבתנאים של חנות, עם רעש מסביב הם לא סביבה אידיאלית לבדיקה כזו והוא קבע שזה נראה לו מסונכרן.
בקשתי שיפעיל את הקובץ ישירות מהזיכרון החיצוני, שלא דרך הסטרימר, להשוואה, אך לא היו לו אמצעים לכך בחנות.
הוא העלה אפשרויות שאצלי בבית אולי הכבל hdmi לא תקין (בדקתי בשני כבלים, אחד חדש, איכותי מאוד) ונתן לי בהשאלה את הכבל אתו הוא בדק.
כמו כן העלה את האפשרות שהטלויזיה אולי לא תומכת (פלזמה חדשה יחסית ) .
בדקתי שוב בבית, עם כל הכבלים, עם 3 אמצעי תצוגה- פלזמה, מחשב, מקרן.
אותו הסיפור, יש בעיית סנכרון.
כשאני מריץ את הסרט שלא דרך הסטרימר, בכל המצבים, זה ממש מסונכרן פיקס.
דברתי שוב עם מנהל השירות.
דבריו היו מאכזבים ביותר.
הוא אמר שאם נציג באג בדק ואמר שזה בסדר, אין לו מה להציע לי יותר.
אפשרויות שהוא הציע הן שאמסור שוב לבדיקת מעבדה (בתשלום נוסף!) או שאסע למעבדה (לא ממש קרוב) אך גם שם לא יסכימו לבדוק בהשוואה מול קובץ שלא דרך הסטרימר, אלא רק יראו באופן כללי אם זה בסדר.
בשלב זה אני פונה אליהם במכתב רשמי, לקבל תשובה רשמית בכתב.
אין לי כוונה לוותר על הנושא, כמה שלא ייקח.
באם תשובתם אלי תהיה כמו הקיימת בכוונתי לתבוע אותם בתביעות קטנות, אך לצורך כך אצטרך חוות דעת רשמית של איש מקצוע בתחום לבית המשפט.
מישהו יודע למי ניתן לפנות לצורך כך ?
לדעתי פעולה מסוג זה תתרום כאן לכולנו בהמשך.
אני כבר מיואש מחברת אקסטירמר ואלי מסטרימר בכלל.
העבירו אותי בשלב מסוים למנהל השירות.
הוא הציע שאגש לסניף של באג שיבדקו את הנושא, אם אכן יש בעיית סנכרון.
היות ולא מדובר כאן בהפרשים של 'שניות', אלא אולי עשיריות/מאיות שנייה, אבל מעצבנות, נציג החנות בדק את זה וכמובן שבתנאים של חנות, עם רעש מסביב הם לא סביבה אידיאלית לבדיקה כזו והוא קבע שזה נראה לו מסונכרן.
בקשתי שיפעיל את הקובץ ישירות מהזיכרון החיצוני, שלא דרך הסטרימר, להשוואה, אך לא היו לו אמצעים לכך בחנות.
הוא העלה אפשרויות שאצלי בבית אולי הכבל hdmi לא תקין (בדקתי בשני כבלים, אחד חדש, איכותי מאוד) ונתן לי בהשאלה את הכבל אתו הוא בדק.
כמו כן העלה את האפשרות שהטלויזיה אולי לא תומכת (פלזמה חדשה יחסית ) .
בדקתי שוב בבית, עם כל הכבלים, עם 3 אמצעי תצוגה- פלזמה, מחשב, מקרן.
אותו הסיפור, יש בעיית סנכרון.
כשאני מריץ את הסרט שלא דרך הסטרימר, בכל המצבים, זה ממש מסונכרן פיקס.
דברתי שוב עם מנהל השירות.
דבריו היו מאכזבים ביותר.
הוא אמר שאם נציג באג בדק ואמר שזה בסדר, אין לו מה להציע לי יותר.
אפשרויות שהוא הציע הן שאמסור שוב לבדיקת מעבדה (בתשלום נוסף!) או שאסע למעבדה (לא ממש קרוב) אך גם שם לא יסכימו לבדוק בהשוואה מול קובץ שלא דרך הסטרימר, אלא רק יראו באופן כללי אם זה בסדר.
בשלב זה אני פונה אליהם במכתב רשמי, לקבל תשובה רשמית בכתב.
אין לי כוונה לוותר על הנושא, כמה שלא ייקח.
באם תשובתם אלי תהיה כמו הקיימת בכוונתי לתבוע אותם בתביעות קטנות, אך לצורך כך אצטרך חוות דעת רשמית של איש מקצוע בתחום לבית המשפט.
מישהו יודע למי ניתן לפנות לצורך כך ?
לדעתי פעולה מסוג זה תתרום כאן לכולנו בהמשך.
אני כבר מיואש מחברת אקסטירמר ואלי מסטרימר בכלל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אתה סתם מבזבז את זמנך ונלחם בתחנות רוח.
מבחינת חוק האחריות למוצר היא לשנה מלאה אחת וזה כתוב לך באחריות - אם ניצלת או לא ניצלת במעמד האחריות זה עניינך.
כל דרישה מעבר לתוקף אחריות על תפקוד המוצר לא תתפוס - הטוענה היחידה/בקשה זה לשלח את המוצר לבדיקה חוזרת ללא עלות באם ימצאו תקלה חוזרת בגלל הלוח.. זה הכל.
באג היא היבואן של היצרן פה בארץ - אתה מערער על היבואן? שלח את המוצר על חשבונך ליצרן ותבקש בדיקה מקיפה.. לא רק שתגיע לסכום גבוה יותר מהסטרימר (יחד עם הלוח שכבר החלפת) אלא גם תאבד זמן נוסף ואף אחד לא מבטיח שהתשובה תעמוד באותו קנה מידה עם דרישתך.
שוב, האקסטרימר פרו נסקר פה ע"י צוות האתר, ומניסיון אני אומר לך הוא אחלה סטרימר ומעולם לא שמעתי על תקלה מוזרה כשלך יחד עם זאת אני לא שולל אותה אבל כשהיבואן בדק את המוצר במעבדה, החליף לך לוח אם שזה כולל הכל מהכל (מעבד, כרטיס גרפי, ראם ויציאות), בדק גם בחנות פעם נוספת ועדיין לא מוצאים את התקלה שלך.. תעשה חושבים ידידי.
מבחינת חוק האחריות למוצר היא לשנה מלאה אחת וזה כתוב לך באחריות - אם ניצלת או לא ניצלת במעמד האחריות זה עניינך.
כל דרישה מעבר לתוקף אחריות על תפקוד המוצר לא תתפוס - הטוענה היחידה/בקשה זה לשלח את המוצר לבדיקה חוזרת ללא עלות באם ימצאו תקלה חוזרת בגלל הלוח.. זה הכל.
באג היא היבואן של היצרן פה בארץ - אתה מערער על היבואן? שלח את המוצר על חשבונך ליצרן ותבקש בדיקה מקיפה.. לא רק שתגיע לסכום גבוה יותר מהסטרימר (יחד עם הלוח שכבר החלפת) אלא גם תאבד זמן נוסף ואף אחד לא מבטיח שהתשובה תעמוד באותו קנה מידה עם דרישתך.
שוב, האקסטרימר פרו נסקר פה ע"י צוות האתר, ומניסיון אני אומר לך הוא אחלה סטרימר ומעולם לא שמעתי על תקלה מוזרה כשלך יחד עם זאת אני לא שולל אותה אבל כשהיבואן בדק את המוצר במעבדה, החליף לך לוח אם שזה כולל הכל מהכל (מעבד, כרטיס גרפי, ראם ויציאות), בדק גם בחנות פעם נוספת ועדיין לא מוצאים את התקלה שלך.. תעשה חושבים ידידי.
ראשית תודה על התגובה והרצן לסייע.
אבל לצערי כנראה שלא עיינת ביסודיות במה שרשמתי.
מה הקשר לאחראיות שאתה מעלה כל הזמן? ומה הקשר לחוק האחראיות?
כתבתי שהבדיקה והתיקון נעשו בתשלום, ללא קשר לשום אחראיות.
אני לא זכאי לקבל מוצר תקין לאחר ששילמתי את מלוא הכסף על תיקון בעיה שלצערי נותרה בעינה לאחר התיקון?
מה הקשר "התאמצו והביאו לוח מח"ול"? ( אם כי אני מסופק שזה כך משום שיום לאחר שהודיעו לי שיש להחליף לוח, הוא כבר הוחלף, אז בבקשה, בוא לא נזרוק סתם השערות- אני לא תוקף אותך ואני מבין שאתה כן רוצה את טובתי) עוד מעט אזיל דמעה עליהם.
הרצתי את כל סוגי הקבצים האפשריים, בכולם אותה בעיה, לא רק על דעתי, אלא אנשים נוספים שראו את זה.
מה זה "אמרו לך שהמכשיר נבדק ונמצא תקין" , בוא תראה את זה במו עיניך.
בתי הקטנה חשה בזה...
מה זה " אתה מערער על היבואן ?" , אז אם הם היבואן אני צריך להגיד אמן , גם אם לדעתי ולדעת נוספים זה אינו תקין, לאורך כל הדרך, בכל הקבצים?
"הריצו בדיקות ". אני מעריך מאוד את המאמץ שלהם (אם הם אכן עשו את זה) , אבל לצערי זה עדיין לא תקין.
הדבר הפרקטי שאתה יכול כן לסייע לי הוא :
א.איך עושים את זה:
"בקבצים הבעייתים הרץ מדיה אינפו במחשב ותראה באיזה מפענח/רזולוציה יש שימוש כך תבין את מקור הבעיה".
אם כי כאמור אין אצלי "קבצים בעייתיים" כי זה לכל הקבצים.
ב. והחשוב לי יותר( כי אני מסופק אם זה יפתר בנ"ל)- למי ניתן לפנות לקבלת חוות דעת מקצועית רשמית על תקינות/אי תקינות העניין בסטרימר.
כפי שאמרתי, בכוונתי לבחון את הנושא בבית המשפט.
לא יזיק ( גם לך כצרכן) שמישהו יעשה פעם את העבודה הזו .
אבל לצערי כנראה שלא עיינת ביסודיות במה שרשמתי.
מה הקשר לאחראיות שאתה מעלה כל הזמן? ומה הקשר לחוק האחראיות?
כתבתי שהבדיקה והתיקון נעשו בתשלום, ללא קשר לשום אחראיות.
אני לא זכאי לקבל מוצר תקין לאחר ששילמתי את מלוא הכסף על תיקון בעיה שלצערי נותרה בעינה לאחר התיקון?
מה הקשר "התאמצו והביאו לוח מח"ול"? ( אם כי אני מסופק שזה כך משום שיום לאחר שהודיעו לי שיש להחליף לוח, הוא כבר הוחלף, אז בבקשה, בוא לא נזרוק סתם השערות- אני לא תוקף אותך ואני מבין שאתה כן רוצה את טובתי) עוד מעט אזיל דמעה עליהם.
הרצתי את כל סוגי הקבצים האפשריים, בכולם אותה בעיה, לא רק על דעתי, אלא אנשים נוספים שראו את זה.
מה זה "אמרו לך שהמכשיר נבדק ונמצא תקין" , בוא תראה את זה במו עיניך.
בתי הקטנה חשה בזה...
מה זה " אתה מערער על היבואן ?" , אז אם הם היבואן אני צריך להגיד אמן , גם אם לדעתי ולדעת נוספים זה אינו תקין, לאורך כל הדרך, בכל הקבצים?
"הריצו בדיקות ". אני מעריך מאוד את המאמץ שלהם (אם הם אכן עשו את זה) , אבל לצערי זה עדיין לא תקין.
הדבר הפרקטי שאתה יכול כן לסייע לי הוא :
א.איך עושים את זה:
"בקבצים הבעייתים הרץ מדיה אינפו במחשב ותראה באיזה מפענח/רזולוציה יש שימוש כך תבין את מקור הבעיה".
אם כי כאמור אין אצלי "קבצים בעייתיים" כי זה לכל הקבצים.
ב. והחשוב לי יותר( כי אני מסופק אם זה יפתר בנ"ל)- למי ניתן לפנות לקבלת חוות דעת מקצועית רשמית על תקינות/אי תקינות העניין בסטרימר.
כפי שאמרתי, בכוונתי לבחון את הנושא בבית המשפט.
לא יזיק ( גם לך כצרכן) שמישהו יעשה פעם את העבודה הזו .
stive,
שילמת כסף על תיקון. לא תקנו את הבעיה... שיחזירו לך את הכסף ואם החליפו לוח כדבריהם, שיחזירו לך את הלוח שלך ואת המוצר שלך
באותו מצב כמו שנמסר להם לתיקון.
אתה לא צריך לשלם 350 ש"ח בשביל להיות באותה תקלה
קח את ה 350 ש"ח ש"ח, ותתקדם למוצר אחר ועדכני יותר.
יש מבחר ענק יותר היום.
שילמת כסף על תיקון. לא תקנו את הבעיה... שיחזירו לך את הכסף ואם החליפו לוח כדבריהם, שיחזירו לך את הלוח שלך ואת המוצר שלך
באותו מצב כמו שנמסר להם לתיקון.
אתה לא צריך לשלם 350 ש"ח בשביל להיות באותה תקלה
קח את ה 350 ש"ח ש"ח, ותתקדם למוצר אחר ועדכני יותר.
יש מבחר ענק יותר היום.
אתך אני מסכים לגמרי.
בשעתו אכן התלבטתי אם לתקן, או לקנות חדש ולצערי החלטתי החלטה לא נכונה.
אני נמצא כבר במצב של להתיאש מסטרימר בכלל.
בזמן שהמכשיר היה בתיקון עבדתי אם המחשב לניגון סרטים- הכל עבד מבחינה זו פיקס.
יחד עם זאת יש נוחיות מסוימת בסטרימר ובדגם הזה יש גם סנכרון כתבויות על השלט, מה שאני משתמש בו לא מעט.
למה שהצעת, זו בעיה , כי הם לא מכירים בזה שמכשיר לא תקין.
קראת מה הם מוכנים לעשות.
לכן נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לפנות לבית המשפט ואעשה זאת!
לצורך כך אני צריך, כאמור, חוות דעת מקצועית רשמית שהמכשיר לא מסנוכרן .
יש הצעה למי ניתן לפנות בנושא ?
נ.ב
מנהל השירות שלהם עוד אומר לי (לבקשתי לבדוק את הסנכרון בהשוואה עם וללא האקסטרימר) - אנחנו לא בודקים בהשוואה, אלא רק את הסטרימר לבד אם נראה לנו תקין.
לצערי כשבודקים עם ובלי, רואים בבירור כמה ששזה לא מסונכרן.
לא קניתי מכשיר לקבל 'בערך' מסונכרן.
למרות מה שכתב "בני" , ונכון, זה יכול להיות מקרה חריג/בודד, אבל אחרי שנכווים, אני אחשוש מאוד להתקרב שוב ל"אקסטירמר" ולבאג.
בשעתו אכן התלבטתי אם לתקן, או לקנות חדש ולצערי החלטתי החלטה לא נכונה.
אני נמצא כבר במצב של להתיאש מסטרימר בכלל.
בזמן שהמכשיר היה בתיקון עבדתי אם המחשב לניגון סרטים- הכל עבד מבחינה זו פיקס.
יחד עם זאת יש נוחיות מסוימת בסטרימר ובדגם הזה יש גם סנכרון כתבויות על השלט, מה שאני משתמש בו לא מעט.
למה שהצעת, זו בעיה , כי הם לא מכירים בזה שמכשיר לא תקין.
קראת מה הם מוכנים לעשות.
לכן נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לפנות לבית המשפט ואעשה זאת!
לצורך כך אני צריך, כאמור, חוות דעת מקצועית רשמית שהמכשיר לא מסנוכרן .
יש הצעה למי ניתן לפנות בנושא ?
נ.ב
מנהל השירות שלהם עוד אומר לי (לבקשתי לבדוק את הסנכרון בהשוואה עם וללא האקסטרימר) - אנחנו לא בודקים בהשוואה, אלא רק את הסטרימר לבד אם נראה לנו תקין.
לצערי כשבודקים עם ובלי, רואים בבירור כמה ששזה לא מסונכרן.
לא קניתי מכשיר לקבל 'בערך' מסונכרן.
למרות מה שכתב "בני" , ונכון, זה יכול להיות מקרה חריג/בודד, אבל אחרי שנכווים, אני אחשוש מאוד להתקרב שוב ל"אקסטירמר" ולבאג.
בדקתי שוב ושוב, גם דרך מקרן וגם דרך טלויזיה.
ממש לא מסונכרן.
לא רק, אלא שזה ממש כמו שהיה לפני התיקון. מרגיש שזרקתי סתם כסף.
מה שעוד שמתי לב הוא שכשאני מנגן את אותו הסרט על ידי חיבור מאחסון חיצוני ישירות לטלויזיה, התמונה חדה ועשירה יותר בצבעים, בהשוואה לסטרימר, דבר שאני לא זוכר שהיה קודם לכן.
יכול להיות שזה עניין של כיוונים, למרות שכל הכיוונים האלו בסטרימר, גם קודם וגם כעת הם בדיפולד.
אבל בבדיקה נוספת שמתי לב שהתמונה גם עם יותר פרטים, גם כשאני מנגן מהמחשב.
אני יודע שזה לא אותם משתנים, כמו כרטיס גרפי, תוכנות וכדו', אבל אין לי כבר מושג מה הם עשו לי בסטרימר.
כנראה שזה לא נכון לתת דברים כאלו לתיקון.
בא לי להעיף את הסטרימר הזה ואולי בכלל לעבור לניגון ממחשב כלשהו.
מבלי לסתור את הנ"ל, אף אחד לא יודע להציע גורם מקצועי שאוכל לקבל ממנו חוות דעת רשמית שתאפשר לי להיאבק מול באג?
ממש לא מסונכרן.
לא רק, אלא שזה ממש כמו שהיה לפני התיקון. מרגיש שזרקתי סתם כסף.
מה שעוד שמתי לב הוא שכשאני מנגן את אותו הסרט על ידי חיבור מאחסון חיצוני ישירות לטלויזיה, התמונה חדה ועשירה יותר בצבעים, בהשוואה לסטרימר, דבר שאני לא זוכר שהיה קודם לכן.
יכול להיות שזה עניין של כיוונים, למרות שכל הכיוונים האלו בסטרימר, גם קודם וגם כעת הם בדיפולד.
אבל בבדיקה נוספת שמתי לב שהתמונה גם עם יותר פרטים, גם כשאני מנגן מהמחשב.
אני יודע שזה לא אותם משתנים, כמו כרטיס גרפי, תוכנות וכדו', אבל אין לי כבר מושג מה הם עשו לי בסטרימר.
כנראה שזה לא נכון לתת דברים כאלו לתיקון.
בא לי להעיף את הסטרימר הזה ואולי בכלל לעבור לניגון ממחשב כלשהו.
מבלי לסתור את הנ"ל, אף אחד לא יודע להציע גורם מקצועי שאוכל לקבל ממנו חוות דעת רשמית שתאפשר לי להיאבק מול באג?
פשוט מאד תוותר ואל תקנה יותר בבאג או כל מוצר שבאחריותם.
מניסיוני האישי הגעתי למסכנה שאחרי שאתה משלם להם הם לא מכירים אותך יותר
ולא משנה אם יש לך אחריות או לא.
הטכנאים שלהם לא מקצועיים מספיק לתקן מכשירים.
ככה גם קרה לי עם סטרימר של בוקסי בוקס שרכשתי דרכם.
אחרי חודש וחצי של תיקונים ואני מדגיש תיקונים סירבתי לצאת מהחנות שלהם בסינמה סיטי ראשון לציון. לא הייתה להם ברירה והם התקשרו לבעל החנות . בסוף החליפו לי את המכשיר במכשיר מהתצוגה.
המסקנה הם ... של חנות.
מניסיוני האישי הגעתי למסכנה שאחרי שאתה משלם להם הם לא מכירים אותך יותר
ולא משנה אם יש לך אחריות או לא.
הטכנאים שלהם לא מקצועיים מספיק לתקן מכשירים.
ככה גם קרה לי עם סטרימר של בוקסי בוקס שרכשתי דרכם.
אחרי חודש וחצי של תיקונים ואני מדגיש תיקונים סירבתי לצאת מהחנות שלהם בסינמה סיטי ראשון לציון. לא הייתה להם ברירה והם התקשרו לבעל החנות . בסוף החליפו לי את המכשיר במכשיר מהתצוגה.
המסקנה הם ... של חנות.
חד משמעית זה גם הרושם שלי. טכנאי שלא יודע לבדוק אם המוצר מסונכרן, שאחרי שיחה אתם בה הסברתי לפני ה"תיקון" שזה 'קרוב' למסונכרן, אבל לא ממש מסונכרן וששילמתי בדיוק על מנת לקבל את התיקון הזה, אותו לצערי הם לא עשו.moshes כתב: הטכנאים שלהם לא מקצועיים מספיק לתקן מכשירים.
....
"ואל תקנה יותר בבאג או כל מוצר שבאחריותם" - זה בוודאות.
"פשוט מאד תוותר " -זה ממש לא.
גם אם אחליט לקנות מכשיר אחר, או לעבוד בינתים עם המחשב (דבר שעשיתי בכל החודש האחרון שזהסטרימר היה אצלם והכל עבד פיקס) אמשיך במאבק הזה.
אני לא עו"ד אך יש לי מעט ניסיון בתחום.
לא סביר מצב שאם אני מציג לשופט את הממצאים, כולל חוות דעת מקצועית שהמכשיר אינו תקין, כולל עדות במקום, שהוא לא יתיחס לזה .
זה לא סיפור כל כך מורכב תביעות קטנות.
כרגע שלחתי להם מכתב רשמי ובקשתי תשובה בכתב. נראה מה יענו.
אגב מה הכוונה בזה?- "והם התקשרו לבעל החנות" - מה זה אומר בעל החנות? הכוונה למנהל החנות?
מה שמטריד אותי יותר הוא שאני כבר לא בטוח אם זו בעיה של הסטרימר שלי, או שזו בעיה כללית עם סטרימרים, שנותנים סנכרון 'כמעט' מדויק.
כשאני מריץ את הקובץ מהמחשב, או ישירות לטלויזיה, רואים את ההבדל.
מעדכן התפתחות.
לאחר ששלחתי אתמול מכתבים לכל מיני יעדים באגיים, בהם פירטתי את הבעיה ובקשתי תשובה בכתב, חזר אלי היום מנהל השירות שלהם והציע שאגיע עם המכשיר למעבדה לבדיקה והשוואה.
זה כמובן בזבוז זמן ( אני מעט בלחץ כי נוסע בימים הקרובים לחו"ל) וגם קצת עלויות , אבל אעשה זאת.( יהיה כנראה ביום א' הקרוב).
אשמח לקבל עצה לדרך ביצוע הבדיקה.
אני רוצה להציג את זה בהשוואה לניגון ישיר שלא דרך הסטרימר, או ניגון ממחשב, כי כפי שאמרתי הסטיות הן קלות( אבל מעצבנות ולא צריכות להיות) ובהשוואה מהסוג הנ"ל רואים היטב את ההבדל.
מעט חושש שנציג המעבדה יגיד ללא ההשוואה הנ"ל, כמו ההוא בחנות באג, שלו זה נראה בסדר.
אחת ההצעות שהציע מנהל השירות היא להשוות מול סטרימר אחר.
מקווה שזה ייתן את התוצאה .( יש לי כבר טראומה וחשש מדיוק של סטרימרים בנושא).
לאחר ששלחתי אתמול מכתבים לכל מיני יעדים באגיים, בהם פירטתי את הבעיה ובקשתי תשובה בכתב, חזר אלי היום מנהל השירות שלהם והציע שאגיע עם המכשיר למעבדה לבדיקה והשוואה.
זה כמובן בזבוז זמן ( אני מעט בלחץ כי נוסע בימים הקרובים לחו"ל) וגם קצת עלויות , אבל אעשה זאת.( יהיה כנראה ביום א' הקרוב).
אשמח לקבל עצה לדרך ביצוע הבדיקה.
אני רוצה להציג את זה בהשוואה לניגון ישיר שלא דרך הסטרימר, או ניגון ממחשב, כי כפי שאמרתי הסטיות הן קלות( אבל מעצבנות ולא צריכות להיות) ובהשוואה מהסוג הנ"ל רואים היטב את ההבדל.
מעט חושש שנציג המעבדה יגיד ללא ההשוואה הנ"ל, כמו ההוא בחנות באג, שלו זה נראה בסדר.
אחת ההצעות שהציע מנהל השירות היא להשוות מול סטרימר אחר.
מקווה שזה ייתן את התוצאה .( יש לי כבר טראומה וחשש מדיוק של סטרימרים בנושא).
גם לי יש את הבעיה הזו עם סיידווינדר - לחיצה על כפתור TV-OUT בשלט פותרת את זה לפעמים
צריך להחליף בין 1080p / 1080i , שמתי לב שזה תלוי בסוג הטלוויזיה \ סוג הקובץ המנוגן
אני מחובר בכבל אופטי לרסיבר , וכבל HDMI לטלוויזיה של סמסונג E550 .
זה בעיקר קורה עם קבצי AVI \ MP4 אצלי . אך גם ב MKV זה קרה כמה פעמים .
בהצלחה , לי זה עזר .
צריך להחליף בין 1080p / 1080i , שמתי לב שזה תלוי בסוג הטלוויזיה \ סוג הקובץ המנוגן
אני מחובר בכבל אופטי לרסיבר , וכבל HDMI לטלוויזיה של סמסונג E550 .
זה בעיקר קורה עם קבצי AVI \ MP4 אצלי . אך גם ב MKV זה קרה כמה פעמים .
בהצלחה , לי זה עזר .
הי, תודה.
בינתיים הנושא גלש איכשהו גם לכאן.
ורשמתי שם שעם הטלויזיה ( גם לי יש e550) זה פתר את הבעיה, בדיוק כפי שרשמת בהעברה ל- 1080i .
אצלי הבעיה היא בכל הקבצים.
מה הכוונה ללחוץ על tv out בשלו של הסטירמר או הטלויזיה ?
הבעיה אצלי נשארה בעבודה של הסטירמר עם המקרן, אתו אני רואה כמעט את כל הסרטים שלי.
שם זה מחובר אודיו אנלוגי ווידאו דיגיטלי ואני בודק עדיין אם זו הסיבה או לא.
בינתיים הנושא גלש איכשהו גם לכאן.
ורשמתי שם שעם הטלויזיה ( גם לי יש e550) זה פתר את הבעיה, בדיוק כפי שרשמת בהעברה ל- 1080i .
אצלי הבעיה היא בכל הקבצים.
מה הכוונה ללחוץ על tv out בשלו של הסטירמר או הטלויזיה ?
הבעיה אצלי נשארה בעבודה של הסטירמר עם המקרן, אתו אני רואה כמעט את כל הסרטים שלי.
שם זה מחובר אודיו אנלוגי ווידאו דיגיטלי ואני בודק עדיין אם זו הסיבה או לא.
תשמע ,
אני מתכוון לכפתור הזה , אבל לאחר שקראתי את כל השירשורים שלך
הבנתי שכבר ניסית את הפתרון הזה , וזה סידר בטלוויזיה אבל לא במקרן .
אז ככל הנראה הבעיה היא שידור תמונה דיגיטלי בשילוב עם סאונד אנלוגי
נסה לשדר גם תמונה אנלוגית (כבל RCA צהוב) + אדום ולבן לסאונד
רק לצורך הבדיקה כדי לראות אם אנלוגי מלא פותר לך את הבעיה .
אני מתכוון לכפתור הזה , אבל לאחר שקראתי את כל השירשורים שלך
הבנתי שכבר ניסית את הפתרון הזה , וזה סידר בטלוויזיה אבל לא במקרן .
אז ככל הנראה הבעיה היא שידור תמונה דיגיטלי בשילוב עם סאונד אנלוגי
נסה לשדר גם תמונה אנלוגית (כבל RCA צהוב) + אדום ולבן לסאונד
רק לצורך הבדיקה כדי לראות אם אנלוגי מלא פותר לך את הבעיה .
-
- כפתור TV-OUT לשינוי התדר תוך כדי ניגון
נדמה לי שבששעתו בדקתי גם את כתפור ה- tv out, אבל אבדוק שוב.
לגבי עניין הדיגטלי/אנלוגי, יש מצב שזו הסיבה.
בשעתו בדקתי אנלוגי מלא , אבל זה לא סידר.
אתמול (די מאוחר והייתי עייף..) בדקתי שוב (כזכור, זה אחרי שהחליפו לי את לוח הסטירמר בבאג- אגב לפני החלפת הלוח, גם שינוי הרזולוציה בטלויזה לא עזר- אז יכול להיות שנפלתי על שרשרת של סיבות) בהתחלה היה נדמה לי שזה עובד מושלם, אבל אחר כך נדמה לי שזה 'ברח' מעט שוב מסנכרון, אבדוק היום שוב.
מה שכן דיווחתי בפורום אחר ( בו התענייתי ברכישת מכשיר לתיקון ליפסינק- בייאושי אני כבר בודק כל מיני אפשרויות- לא רוצה לחיות עם הבעיה הזו) על בדיקה מכיוון אחר שעשיתי לבודד את עניין האנלוגי/דיגטלי.
"כשניסיתי לבודד האם הבעיה נובעת מכך שהוידאו אצלי בבית מועבר דיגיטלית והאודיו אנלוגית, בדקתי את מזרים המדיה אצל חבר , שיש לו רסיבר קולנוע ייעודי, על ידי חיבור הוידאו מהסטירמר למקרן (זהה לשלי) עם כבל hdmi ויציאת האודיו מהמזרים לרסיבר, עם כבל אופטי ( זה רסיבר ללא כניסת hdmi).
נתקלנו במשהו מוזר.
כאשר המזרים עמד בסטינג על אודיו 2.1, בעיית הסנכרון נותרה בעינה (למרות שהכל עבר דיגיטלית) , כשהעברנו של המזרים למצב 5.1 ( הרסיבר היה מחובר באותה עת ל- 5.1 רמקולים) זה הסתדר.
כאילו והסטרימר לא יודע לסנכרן במצב סטריאו, גם כשכל האותות מועברים דיגיטלית ?"
לגבי עניין הדיגטלי/אנלוגי, יש מצב שזו הסיבה.
בשעתו בדקתי אנלוגי מלא , אבל זה לא סידר.
אתמול (די מאוחר והייתי עייף..) בדקתי שוב (כזכור, זה אחרי שהחליפו לי את לוח הסטירמר בבאג- אגב לפני החלפת הלוח, גם שינוי הרזולוציה בטלויזה לא עזר- אז יכול להיות שנפלתי על שרשרת של סיבות) בהתחלה היה נדמה לי שזה עובד מושלם, אבל אחר כך נדמה לי שזה 'ברח' מעט שוב מסנכרון, אבדוק היום שוב.
מה שכן דיווחתי בפורום אחר ( בו התענייתי ברכישת מכשיר לתיקון ליפסינק- בייאושי אני כבר בודק כל מיני אפשרויות- לא רוצה לחיות עם הבעיה הזו) על בדיקה מכיוון אחר שעשיתי לבודד את עניין האנלוגי/דיגטלי.
"כשניסיתי לבודד האם הבעיה נובעת מכך שהוידאו אצלי בבית מועבר דיגיטלית והאודיו אנלוגית, בדקתי את מזרים המדיה אצל חבר , שיש לו רסיבר קולנוע ייעודי, על ידי חיבור הוידאו מהסטירמר למקרן (זהה לשלי) עם כבל hdmi ויציאת האודיו מהמזרים לרסיבר, עם כבל אופטי ( זה רסיבר ללא כניסת hdmi).
נתקלנו במשהו מוזר.
כאשר המזרים עמד בסטינג על אודיו 2.1, בעיית הסנכרון נותרה בעינה (למרות שהכל עבר דיגיטלית) , כשהעברנו של המזרים למצב 5.1 ( הרסיבר היה מחובר באותה עת ל- 5.1 רמקולים) זה הסתדר.
כאילו והסטרימר לא יודע לסנכרן במצב סטריאו, גם כשכל האותות מועברים דיגיטלית ?"
בדקתי עכשיו יסודית , כשהכל עובר אנלוגית- עדיין אותה בעיה.
אמנם הסטיה היא קלה , אבל מעצבנת.
אגב, גם בהזרמת רשת לטלויזיה זה מסונכרן פיקס.
טוב, אצטרך להחליט מה לעשות.
האפשרויות:
- להחליף סטרימר ולהתנות בבדיקה שלו עם המקרן במצב שאני עובד אתו.
- לעבור לסוג של htpc ( בכל הניסיונות שלי מהמחשב למקרן- זה עבד פיקס- ללא כל פינוק ...).
- לעבוד עם רסיבר קולנוע , מה שכנראה יתקן את הנושא אבל ייקח אצלי קצת יותר זמן מהסיבה הזו שרשמתי במקום אחר :
"לא אעבוד עם מכשיר אודיו שהסאונד שלו יהיה נחות ממגבר הסטריאו שלי היום, אם אמצא כזה...
איכות הסאונד, גם בקולנוע, היא מרכיב מהותי אצלי.
אגב, בדקתי לאחרונה אצלי רסיבר קולנוע לא זול, אלא אחד הנחשבים מבחינת סאונד, עם על הפיצ'רים שתעלה על הדעת, לא אהבתי את הסאונד שלו, נקודה."
אמנם הסטיה היא קלה , אבל מעצבנת.
אגב, גם בהזרמת רשת לטלויזיה זה מסונכרן פיקס.
טוב, אצטרך להחליט מה לעשות.
האפשרויות:
- להחליף סטרימר ולהתנות בבדיקה שלו עם המקרן במצב שאני עובד אתו.
- לעבור לסוג של htpc ( בכל הניסיונות שלי מהמחשב למקרן- זה עבד פיקס- ללא כל פינוק ...).
- לעבוד עם רסיבר קולנוע , מה שכנראה יתקן את הנושא אבל ייקח אצלי קצת יותר זמן מהסיבה הזו שרשמתי במקום אחר :
"לא אעבוד עם מכשיר אודיו שהסאונד שלו יהיה נחות ממגבר הסטריאו שלי היום, אם אמצא כזה...
איכות הסאונד, גם בקולנוע, היא מרכיב מהותי אצלי.
אגב, בדקתי לאחרונה אצלי רסיבר קולנוע לא זול, אלא אחד הנחשבים מבחינת סאונד, עם על הפיצ'רים שתעלה על הדעת, לא אהבתי את הסאונד שלו, נקודה."
מעדכן למקרה שלמישהו תהיה בעיה דומה.
לאחר התעסקות לא מעטה שכללה בין היתר נסיעה למעבדה של באג להוכיח להם שהמזרים עובד לא מסונכרן בנושא סאונד/וידאו וניסיון נוסף שלהם לתקן את הנושא, הם הרימו ידיים והציעו לי להחליף לדגם אחר של סטרימר, בהפרש כספי .
בחרתי להחליף לסיידויינדר 3 .
איך שחיברתי את המכשיר החדש- עובד מסונכרן פיקס מיד, גם לטלויזיה וגם למקרן.
כל זה במצב סאונד של 2.1 , אתו אני עובד כרגע.
המסקנה מכל הסיפור הזה היא שה- PRO פשוט לא יודע להמיר קובץ סאונד 5.1 למצב 2.1.
זה די ברור לי שהעניין לא רק במכשיר הספציפי שהיה לי, מהסיבה שהחליפו לי בו לוח חדש, וגם, כי קראתי כאן על בעיה דומה אצל אנשים נוספים.
הוכחה נוספת לכך היא שכאשר בדקתי אצל חבר, בחיבור לרסיבר , במצב סאונד 5.1 , זה עבד בסדר.
אך,כפי שהסברתי לעיל, אני כרגע בחרתי לעבוד במצב סטיראו ומזרים תקין אמור לאפשר סנכרון גם במצב הזה.
יאללה, מאחורינו (מקווה לפחות...).
לאחר התעסקות לא מעטה שכללה בין היתר נסיעה למעבדה של באג להוכיח להם שהמזרים עובד לא מסונכרן בנושא סאונד/וידאו וניסיון נוסף שלהם לתקן את הנושא, הם הרימו ידיים והציעו לי להחליף לדגם אחר של סטרימר, בהפרש כספי .
בחרתי להחליף לסיידויינדר 3 .
איך שחיברתי את המכשיר החדש- עובד מסונכרן פיקס מיד, גם לטלויזיה וגם למקרן.
כל זה במצב סאונד של 2.1 , אתו אני עובד כרגע.
המסקנה מכל הסיפור הזה היא שה- PRO פשוט לא יודע להמיר קובץ סאונד 5.1 למצב 2.1.
זה די ברור לי שהעניין לא רק במכשיר הספציפי שהיה לי, מהסיבה שהחליפו לי בו לוח חדש, וגם, כי קראתי כאן על בעיה דומה אצל אנשים נוספים.
הוכחה נוספת לכך היא שכאשר בדקתי אצל חבר, בחיבור לרסיבר , במצב סאונד 5.1 , זה עבד בסדר.
אך,כפי שהסברתי לעיל, אני כרגע בחרתי לעבוד במצב סטיראו ומזרים תקין אמור לאפשר סנכרון גם במצב הזה.
יאללה, מאחורינו (מקווה לפחות...).
זה בעצם מורכב משני שלבים של תוספת.
בשלב הראשון שלמתי 350 שח על החלפת לוח ב- pro שהיה לי.
לאחר מכן, על ההחלפה לסיידויינדר, הם בקשו תוס' של עוד 100 שח'.
סך הכל 450, אבל לא נשכח שמסרתי להם גם את הסטרימר שלי, שהיה במצב די חדש.
אם נתייחס למחיר שציינת, אז בעצם הם נתנו לי על ה- פרו שלי 129 שח...
נוסיף לזה את הנסיעות שהיו לי, התעסקויות, עצבים וכדו'.
בסדר, במצב שכבר נוצר, אחרי שכבר הוצאתי כסף על התיקון, זה היה לי כדאי.
אני עם סטרימר חדיש יותר ומה שחשוב - עובד מסונכרן.
בשלב הראשון שלמתי 350 שח על החלפת לוח ב- pro שהיה לי.
לאחר מכן, על ההחלפה לסיידויינדר, הם בקשו תוס' של עוד 100 שח'.
סך הכל 450, אבל לא נשכח שמסרתי להם גם את הסטרימר שלי, שהיה במצב די חדש.
אם נתייחס למחיר שציינת, אז בעצם הם נתנו לי על ה- פרו שלי 129 שח...
נוסיף לזה את הנסיעות שהיו לי, התעסקויות, עצבים וכדו'.
בסדר, במצב שכבר נוצר, אחרי שכבר הוצאתי כסף על התיקון, זה היה לי כדאי.
אני עם סטרימר חדיש יותר ומה שחשוב - עובד מסונכרן.