רוצה לשמוע את דעתכם:Sony Xperia Z1 vs LG G2 vs Nexus 4/5
שלום חברים,
לאחר יאוש מהשדרוג האחרון של האיפון למערכת IOS 7 אשר לא ניתן לחזור אחורה החלטתי לעבור צד ולנסות את האנרויד בתקווה להיות מרוצה.
אז ככה, יש כמה שחקנים במשחק:
1. sony xperia z1
2. LG G2
3. Nexus 4 or 5
אני לא ממש מבין במערכות ההפעלה של כל אחד מהם אבל הבנתי שיש מכשירים שניתן לשדרג בקלות ויש כאלה שצריך לשנות את ה-ROM בכדי לעשות שינויים (כגון גלקסי 4S ) שזה קצת יותר מסובך.
מבחינת טלפונים ראיתי את הנקסוס 4 שהוא חמוד, ה-LG G2 עם מסך ענק אבל הכפתורים מאחור שקצת מעצבנים וראיתי את ה-sony xperia z שנראה מדהים ועם יכולת נגד מים ומסך מדהים אך רק בגודל 5'
אגב, בחול אני יכול לקנות אותו במחיר מעולה, האם תיהיה לי בעיה עם נושא עברית במערכת ההפעלה, שווה לקחת סיכון ולהביא אותו מחו"ל ? (חסכון של 1000 ש"ח)
הכיוון יותר ל-sony xperia z1 שמבחינת איכות בניה נראה יותר איכותי, יפה יותר ועושה עבודה נפלאה.
אבל בארץ הוא פחות נפוץ ואין לי מושג איך זה משפיע.
טוב אשמח לשמוע את דעתכם ואם תוכלו לעשות לי קצת סדר אשמח מאד.
תודה רבה.
לאחר יאוש מהשדרוג האחרון של האיפון למערכת IOS 7 אשר לא ניתן לחזור אחורה החלטתי לעבור צד ולנסות את האנרויד בתקווה להיות מרוצה.
אז ככה, יש כמה שחקנים במשחק:
1. sony xperia z1
2. LG G2
3. Nexus 4 or 5
אני לא ממש מבין במערכות ההפעלה של כל אחד מהם אבל הבנתי שיש מכשירים שניתן לשדרג בקלות ויש כאלה שצריך לשנות את ה-ROM בכדי לעשות שינויים (כגון גלקסי 4S ) שזה קצת יותר מסובך.
מבחינת טלפונים ראיתי את הנקסוס 4 שהוא חמוד, ה-LG G2 עם מסך ענק אבל הכפתורים מאחור שקצת מעצבנים וראיתי את ה-sony xperia z שנראה מדהים ועם יכולת נגד מים ומסך מדהים אך רק בגודל 5'
אגב, בחול אני יכול לקנות אותו במחיר מעולה, האם תיהיה לי בעיה עם נושא עברית במערכת ההפעלה, שווה לקחת סיכון ולהביא אותו מחו"ל ? (חסכון של 1000 ש"ח)
הכיוון יותר ל-sony xperia z1 שמבחינת איכות בניה נראה יותר איכותי, יפה יותר ועושה עבודה נפלאה.
אבל בארץ הוא פחות נפוץ ואין לי מושג איך זה משפיע.
טוב אשמח לשמוע את דעתכם ואם תוכלו לעשות לי קצת סדר אשמח מאד.
תודה רבה.
sony xperia Z1 ללא ספק זו המלצה שלי. אני מתעניין בתחום, קראתי מלא ביקורות על כל הטלפונים. החיסרון היחיד של הזי1 זה שהמסך שלו פחות טוב אם אתה מסתכל מהצד, נגיד מראה תמונה לכמה חברים, אבל זה זניח להרבה אנשים. בהסתכלות רגילה מול המסך הוא אחד הטובים. העיצוב מדהים ויוקרתי, זה כמו תכשיט. חסינות למים ואבק וחסינות להתנפצות של הזכוכית בגלל המגן שמודבק גם מקדימה וגם מאחור - למרות שרצוי קייס בכל אופן כמו עם כל טלפון. גירסה מאוד מהירה ובסיסית (וטוב שכך) של סוני לאנדרויד, בלי כל מיני חארטות שאל ג'י הכניסו בג'י2. מה עוד, חומרה מפלצתית - סנאפדרגון 800 - אתה יכול להריץ את המשחקים הכי עתירי גרפיקה בלי להתאמץ. מצלמה בין 3 המצלמות הכי טובות בשוק. ועוד. הנקסוס 4 ואקספריה זי נחותים מאוד מבחינת חומרה, במצלמה, מעבד, וכו'. אז לא הייתי חושב עליהם בכלל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני הייתי נמנע מסמסונג בגלל מדיניות הנעילות שלהם וחוסר האמינות של המכשירים האחרונים שלהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
HTC ONE 
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תלוי מה חשוב לך...
אם הגודל, אז לך על ה-NOTE3.
אם המצלמה, אז הסוני.
אם אתה רוצה מ"ה אנדרואיד נקייה, להחליף רומים בקלות, אז זה הנקסוס.
אם אתה מחפש יותר "כח סוס" אז ה-G2.
ד"א, הזכרת את הנקסוס 5, אז מבחינת חומרה הוא אמור להיות (כך לפי הדלפות) כמו ה-G2.
לכולם ביצועים טובים, גם לנקסוס 4 (שנחשב ליותר חלש) יש מעבד 4 ליבות חזק והוא עושה את העבודה בצורה מצויינת.
אם הגודל, אז לך על ה-NOTE3.
אם המצלמה, אז הסוני.
אם אתה רוצה מ"ה אנדרואיד נקייה, להחליף רומים בקלות, אז זה הנקסוס.
אם אתה מחפש יותר "כח סוס" אז ה-G2.
ד"א, הזכרת את הנקסוס 5, אז מבחינת חומרה הוא אמור להיות (כך לפי הדלפות) כמו ה-G2.
לכולם ביצועים טובים, גם לנקסוס 4 (שנחשב ליותר חלש) יש מעבד 4 ליבות חזק והוא עושה את העבודה בצורה מצויינת.
החיסרון של הנוט 3 מבחינתי זה מסך האולד - אישית לא אוהב, העיצוב הזול, השימוש בסטיילוס - אם אתה לא הולך להשתמש בסטיילוס אז המכשיר די מיותר ומאבד מכל הקסם שלו, והמחיר שיקר ב 1000 ש"ח יותר משאר המכשירים, מיותר לדעתי. אם אתה ממש רוצה מסך גדול (פאבלט) אז הייתי מחכה ל htc one max ו xperia z ultra - מכשירים עדיפים לדעתי.
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
xperia z1
אני עם המכשיר כמה ימים ומאוד מרוצה.
שיקולי הבחירה היו:
1. עיצוב - לטעמי הכי יפה בשוק
2. חומרה עצבנית
3. עמיד למים - פיצ'ר נחמד כי אני מכיר מספיק טלפונים שנפלו למיים, לא תמיד למיים "נקיים",וגם אפשר לצלם עד 1.5 מטר מתחת
התרשמות: יפה, מעט כבד, טס כמו טיל, סאונד של הרמקול סביר למכשיר שעמיד למיים (חששתי מהנקודה הזאת)
כיסיתי אותו בקייס שאף משפר את מראהו לטעמי והוא מומלץ.
מציק לי שהעברית שלו מוסתרת (נקנה בגרמניה) וmorelocale2 צריך הרשאה מהמחשב כדי לשלוף אותה, פרסמתי פוסט בנושא וקריאה לעזרה כאן אך אף אחד לא מגיב...
כמובן שעברית לכתיבה וכו' אין בעיה למצוא למקלדת (אישית אוהב את סוויפט קי)
לפני זה הייתי עם HTC ONE שגם אהבתי...
סמסונג משום מה תמיד נראה לי פלסטיקי מידי, ונקסוס 5, אין לי דיעה עליו כי אני לא מכיר אישית...מבחינת מערכת הפעלה ,הנקסוסים תמיד יהיו הכי מתקדמים, למרות שאני אישית אוהב את מה שסוני עושים עם העיצוב גם של מערכת ההפעלה.
שיקולי הבחירה היו:
1. עיצוב - לטעמי הכי יפה בשוק
2. חומרה עצבנית
3. עמיד למים - פיצ'ר נחמד כי אני מכיר מספיק טלפונים שנפלו למיים, לא תמיד למיים "נקיים",וגם אפשר לצלם עד 1.5 מטר מתחת
התרשמות: יפה, מעט כבד, טס כמו טיל, סאונד של הרמקול סביר למכשיר שעמיד למיים (חששתי מהנקודה הזאת)
כיסיתי אותו בקייס שאף משפר את מראהו לטעמי והוא מומלץ.
מציק לי שהעברית שלו מוסתרת (נקנה בגרמניה) וmorelocale2 צריך הרשאה מהמחשב כדי לשלוף אותה, פרסמתי פוסט בנושא וקריאה לעזרה כאן אך אף אחד לא מגיב...
כמובן שעברית לכתיבה וכו' אין בעיה למצוא למקלדת (אישית אוהב את סוויפט קי)
לפני זה הייתי עם HTC ONE שגם אהבתי...
סמסונג משום מה תמיד נראה לי פלסטיקי מידי, ונקסוס 5, אין לי דיעה עליו כי אני לא מכיר אישית...מבחינת מערכת הפעלה ,הנקסוסים תמיד יהיו הכי מתקדמים, למרות שאני אישית אוהב את מה שסוני עושים עם העיצוב גם של מערכת ההפעלה.