מחפש שרות טוב וזול לגיבוי תמונות וסרטים אישיים
היי
מחפש שרות טוב וזול ( לא יותר מ 5 דולר לחודש ) לגיבוי תמונות וסרטים של המשפחה ( חתונה וארועים ) רוב הסרטים הם לא בנפח ענקי. התמונות עמם מקסימום בגודל של כמה מגות
יש שרות אמין במחיר הזה ?
אשמח גם למשהו יותר זול , במידה ואני נכנס לזה זאת תהיה השקעה כספית גדולה לאורך השנים
מחפש שרות טוב וזול ( לא יותר מ 5 דולר לחודש ) לגיבוי תמונות וסרטים של המשפחה ( חתונה וארועים ) רוב הסרטים הם לא בנפח ענקי. התמונות עמם מקסימום בגודל של כמה מגות
יש שרות אמין במחיר הזה ?
אשמח גם למשהו יותר זול , במידה ואני נכנס לזה זאת תהיה השקעה כספית גדולה לאורך השנים
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אני חושב שמי שעומד במגבלות המחיר הם:
1. Cubby
2. Google Drive
אני משתמש ב Dropbox, חבילת אחסון של 100G, תמורת 10$ לחודש (יש גם שנתי ב 99$), אבל זה חורג מהתקציב.
1. Cubby
2. Google Drive
אני משתמש ב Dropbox, חבילת אחסון של 100G, תמורת 10$ לחודש (יש גם שנתי ב 99$), אבל זה חורג מהתקציב.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
יש גם את Crashplan. אם אתה מתחייב לשנה מראש זה יוצא 5 דולר לחודש עם נפח בלתי מוגבל.
בכל מקרה, אנחנו נמצאים במרחק של חודש בערך מה Black Friday בארה"ב ובשנה שעברה היו דילים מאוד משתלמים. אולי שווה לחכות קצת לפני שמתחייבים.
בכל מקרה, אנחנו נמצאים במרחק של חודש בערך מה Black Friday בארה"ב ובשנה שעברה היו דילים מאוד משתלמים. אולי שווה לחכות קצת לפני שמתחייבים.
קצב אצלי בבית הוא 12mb.
מה שחשוב לי זה היכולת לשמור על התכנים להמון שנים , כמות התמונות שיש לי כרגע היא לא ענקית אבל היא גדלה באופן קבוע ואני מפחד שזה ייפגע/יימחק
בדקתי google drive אבל יש הגבלה לגודל של תמונה/סרט. מעדיף בלי הגבלות
נכון להיום יש לי משהו כמו 15GB של תוכן ( תמונות וסרטים ) אולי קצת יותר , לא מאמין שיותר מ 20GB אבל זה גדל ואני רוצה לשמר את זה לאורך זמן
מה שחשוב לי זה היכולת לשמור על התכנים להמון שנים , כמות התמונות שיש לי כרגע היא לא ענקית אבל היא גדלה באופן קבוע ואני מפחד שזה ייפגע/יימחק
בדקתי google drive אבל יש הגבלה לגודל של תמונה/סרט. מעדיף בלי הגבלות
נכון להיום יש לי משהו כמו 15GB של תוכן ( תמונות וסרטים ) אולי קצת יותר , לא מאמין שיותר מ 20GB אבל זה גדל ואני רוצה לשמר את זה לאורך זמן
mp3lll :
12 הורדה : צודק , לא שמתי לב שהשאלה על ה UPLOAD
ידוע שקיים NAS ולמרות זאת אני מעוניין להשתמש בשרות חיצוני , לפי דעתי אמין יותר. לא צריך להיות אחראי לתחזוקה שלו וכמובן ... לא צריך לקנות את זה כרגע. בעתיד אולי אפשר יהיה לדבר על זה. נכון לעכשיו לא מעוניין להשקיע ב NAS ובדיסקים קשיחים ל NAS התקציב לא מאפשר
בסה"כ מדובר על 15 - 20 ג'יגה של תוכן, כמה זה כבר יכול לקחת. אני לא מדבר על TBs של מידע אלא על מספר קטן יחסית. ייקח לזה שבוע אז שייקח לזה שבוע ואם שבועיים אז שבועיים.
דרך אגב... יש דרכים לבצע upload גם בקצבים הרבה יותר מהירים כמו להביא את התמונות/סרטים לעבודה ולבצע משם את ה UPLOAD המהירות היא הרבה יותר מהירה ( של ה upload ).
מה שחשוב לי זה נוחות ומחיר , אמשח לקבל מידע על השרותים שרשומים .. מי משתמש במה וכמה הוא משלם והאם היה להם downtown שהם לא היו פעילים וכמובן לכמה זמן
12 הורדה : צודק , לא שמתי לב שהשאלה על ה UPLOAD
ידוע שקיים NAS ולמרות זאת אני מעוניין להשתמש בשרות חיצוני , לפי דעתי אמין יותר. לא צריך להיות אחראי לתחזוקה שלו וכמובן ... לא צריך לקנות את זה כרגע. בעתיד אולי אפשר יהיה לדבר על זה. נכון לעכשיו לא מעוניין להשקיע ב NAS ובדיסקים קשיחים ל NAS התקציב לא מאפשר
בסה"כ מדובר על 15 - 20 ג'יגה של תוכן, כמה זה כבר יכול לקחת. אני לא מדבר על TBs של מידע אלא על מספר קטן יחסית. ייקח לזה שבוע אז שייקח לזה שבוע ואם שבועיים אז שבועיים.
דרך אגב... יש דרכים לבצע upload גם בקצבים הרבה יותר מהירים כמו להביא את התמונות/סרטים לעבודה ולבצע משם את ה UPLOAD המהירות היא הרבה יותר מהירה ( של ה upload ).
מה שחשוב לי זה נוחות ומחיר , אמשח לקבל מידע על השרותים שרשומים .. מי משתמש במה וכמה הוא משלם והאם היה להם downtown שהם לא היו פעילים וכמובן לכמה זמן
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
היי, גם אני חיפשתי שירות אמין וזול לאחסון קבצים רק שבמקרה שלי מדובר ב-4TB גיבוי [התחלתי לעלות הכל לפני כמה ימים אני כרגע ב-135GB
)
אחרי קריאה רחבה ברשת וסיקורים שונים שעלו בגוגל אף אחד לא הצליח לעמוד בדרישות שלי, עד שנזכרתי בשירות שנרשמתי אליו בעבר של ZOOLZ, שנתנו 100GB חינם לכל המשתמשים ובסך הכל התוכנה שלהם במחשב מאוד פשוטה וטובה.
המחיר שלהם נע בין 2 ל-3 דולר בחודש, בהתאם לחבילה שאתה רוכש [שנה, שנתיים או חמש שנים]
אני בחרתי במסלול של שנתיים ונעזרתי בלינק הבא:
http://cloudstoragebuzz.com/genie-9/zoo ... unlimited/
שנתן לי 10 אחוזי הנחה נוספים.
בסך הכל יצא הכל 197 ש"ח [סכום מצוין לשנתיים]
חשוב להבין שהם עובדים בשיטה שבה הקבצים שלך לא זמינים במיידי ובמידה ותצטרך לשחזר אתה מסמן דרך התוכנה או דרך האתר מה שאתה צריך ותוך 3 שעות אתה מקבל לינק למייל שלך עם החומר שביקשת.
אתה יכול להכנס ליוזר שלך באתר ולראות את כל התיקיות שמגובות וזמינות ולבחור להוריד רק חלק או הכל.
מבחינת הנפח או התעבורה הכל ללא הגבלה. בלי כוכביות קטנות.
אם יש לך או למישהו אחר שאלות נוספות בנוגע לשירות אשמח לענות.
בהצלחה!
אחרי קריאה רחבה ברשת וסיקורים שונים שעלו בגוגל אף אחד לא הצליח לעמוד בדרישות שלי, עד שנזכרתי בשירות שנרשמתי אליו בעבר של ZOOLZ, שנתנו 100GB חינם לכל המשתמשים ובסך הכל התוכנה שלהם במחשב מאוד פשוטה וטובה.
המחיר שלהם נע בין 2 ל-3 דולר בחודש, בהתאם לחבילה שאתה רוכש [שנה, שנתיים או חמש שנים]
אני בחרתי במסלול של שנתיים ונעזרתי בלינק הבא:
http://cloudstoragebuzz.com/genie-9/zoo ... unlimited/
שנתן לי 10 אחוזי הנחה נוספים.
בסך הכל יצא הכל 197 ש"ח [סכום מצוין לשנתיים]
חשוב להבין שהם עובדים בשיטה שבה הקבצים שלך לא זמינים במיידי ובמידה ותצטרך לשחזר אתה מסמן דרך התוכנה או דרך האתר מה שאתה צריך ותוך 3 שעות אתה מקבל לינק למייל שלך עם החומר שביקשת.
אתה יכול להכנס ליוזר שלך באתר ולראות את כל התיקיות שמגובות וזמינות ולבחור להוריד רק חלק או הכל.
מבחינת הנפח או התעבורה הכל ללא הגבלה. בלי כוכביות קטנות.
אם יש לך או למישהו אחר שאלות נוספות בנוגע לשירות אשמח לענות.
בהצלחה!
- vivi
- חבר מביא חבר

בהמשך להודעה הקודמת שלי, מאחר והתוכן שאתה מחפש לגבות הוא 20 ג'יגה אני ממליץ לך להיכנס לאתר שלהם ולבדוק מה תהיה העלות [הם לא נותנים יותר יוזרים של 100ג'יגה בחינם]בסה"כ מדובר על 15 - 20 ג'יגה של תוכן, כמה זה כבר יכול לקחת. אני לא מדבר על TBs של מידע אלא על מספר קטן יחסית. ייקח לזה שבוע אז שייקח לזה שבוע ואם שבועיים אז שבועיים....
אני מבין שיש להם תכניות שונות לנפחים קטנים יותר.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
זה גיבוי, לא שירות סנכרון קבצים, משירות כזה לא הייתי מצפה ודורש שיתן אפשרות להוריד את כל החומר מיידית אך כן שחזור מיידי של קבצים ספציפיים וגרסה מסויימת (מתאריך כלשהו) של קובץ דרך קליינט הגיבוי.mp3lll כתב:שלוש שעות גישה לקבצים, מעט מוזר לא?...
רק במקרה של תקלה חמורה בה אבד כל החומר רוצים להוריד את כל ארכיב הגיבוי וגם במקרה כזה כבר עדיף לבקש שישלח כונן קשיח עם כל החומר עליו (כמובן מוצפן עם המפתח שמשמש לגיבוי).
- vivi
- חבר מביא חבר

הם קוראים לטכנולוגיה: Cold Storage
אם זה מעניין אותך אתה יכול לקרוא כאן
http://wiki.zoolz.com/index.php/category/cold-storage/
בכל מקרה זה שירות אמין שמשתמש בשרתים של AMAZON.
לא מדובר בשירות של ענן שמסנכרן בין המכשירים את המידע ונותן גישה מיידית, אלא כגיבוי נטו.
במידה וכל מה שאתה צריך זה רק לגבות החומר למקרה ש.... במחיר נמוך... אז זה השירות בשבילך אם תוכל להמתין 3 שעות במקרה שכל המידע שלך יאבד.
אם זה מעניין אותך אתה יכול לקרוא כאן
http://wiki.zoolz.com/index.php/category/cold-storage/
בכל מקרה זה שירות אמין שמשתמש בשרתים של AMAZON.
לא מדובר בשירות של ענן שמסנכרן בין המכשירים את המידע ונותן גישה מיידית, אלא כגיבוי נטו.
במידה וכל מה שאתה צריך זה רק לגבות החומר למקרה ש.... במחיר נמוך... אז זה השירות בשבילך אם תוכל להמתין 3 שעות במקרה שכל המידע שלך יאבד.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.crashplan.com/consumer/crashplan-plus.html
שווה לך בעיקרון לחכות לבלקפריידיי - אז הם מציעים במחירים מגוחכים באמת.
אפשר גם לגבות למחשבים של חברים, ועוד אפשרויות.
שווה לך בעיקרון לחכות לבלקפריידיי - אז הם מציעים במחירים מגוחכים באמת.
אפשר גם לגבות למחשבים של חברים, ועוד אפשרויות.
לפי הבנתי הכוונה שהחבילה הזולה ביותר היא 4$ ואתה יכול לגבות רק מחשב אחד.dkv כתב:בדקתי את המחיר ב crashplan ורשום לדוגמא:
* AS Low as 4$
* 1 Computer
מה זה אומר 1 computer ?
מה הקוונה ב As low as 4$ ? מה המחיר תכלס ?...
בכל מקרה אני משתמש בפליקר שנותנים לך בחינם 1000 ג'יגה, כן 1000 ג'יגה.(1 טרה)
שווה לנסות אם אני זוכר נכון ישנה אופציה להעלות קבצי וידאו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש להם פשוט גם חבילה של 10 מחשבים. ואז אתה יכול לגבות 10 מחשבים לענן.
ד"א - יש שם גם אפשרות פשוטה של גיבוי בין מחשבים חינם. כלומר אם יש לך צורך לגבות רק כ-20 גיגה נניח - אפשר לגבות אותם נניח למחשב של אמא, ואמא יכולה לתפוס אצלך קצת מקום וכד'.
ד"א - יש שם גם אפשרות פשוטה של גיבוי בין מחשבים חינם. כלומר אם יש לך צורך לגבות רק כ-20 גיגה נניח - אפשר לגבות אותם נניח למחשב של אמא, ואמא יכולה לתפוס אצלך קצת מקום וכד'.