מכירים חנות שאפשר לראות בה תצוגה של מסך Dell U2412M
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
למה לא את ה U23? אומרים שהוא טוב יותר.
לי יש אותו, וקניתי אותו לאחר קריאת ביקורות עליו ועל אחיו הגדול (U24). כולם ציינו שה 23 טוב יותר, למרות השיפור הקטן ברזולוציה לטובה ה 24.
חייב לציין שלא בחנתי את המסכים אחד מול השני, זה רק מקריאת ביקורות. אבל, במבחן הפרדת הצבעים שהביאו פה לא מזמן אני הצלחתי ב 100%, ואני לא תופס מעצמי בעל יכולות כאלה, אז נשאר להאשים רק את המסך המצויין
לי יש אותו, וקניתי אותו לאחר קריאת ביקורות עליו ועל אחיו הגדול (U24). כולם ציינו שה 23 טוב יותר, למרות השיפור הקטן ברזולוציה לטובה ה 24.
חייב לציין שלא בחנתי את המסכים אחד מול השני, זה רק מקריאת ביקורות. אבל, במבחן הפרדת הצבעים שהביאו פה לא מזמן אני הצלחתי ב 100%, ואני לא תופס מעצמי בעל יכולות כאלה, אז נשאר להאשים רק את המסך המצויין
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אם כך, ה 23 באמת לא רלוונטי.
אמנם אני לא מכיר חנות שמציגה את ה 24, אבל אם אתה באיזור הצפון, אתה מוזמן לבוא לראות את ה 23
אמנם אני לא מכיר חנות שמציגה את ה 24, אבל אם אתה באיזור הצפון, אתה מוזמן לבוא לראות את ה 23
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מסכי 16:10 זה חוויה אחרת ..כמובן טובה בהרבה .. מדהים מה ש120 שורות פקסלים עושים למסך .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
גם אני חושב ככה. לא רק למשחקים, גם לעבודה זה הרבה יותר נוח. המסך פשוט מרגיש גדול יותר.IamEzio כתב:מסכי 16:10 זה חוויה אחרת ..כמובן טובה בהרבה .. מדהים מה ש120 שורות פקסלים עושים למסך ....
אני, אישית, לא חוזר ל16:9.
אני קצת חושש מתשובות לשאלות ברמה כזו, לגבי הכול חלק ולא רואים רשת אבל אולי אתה רגיש לפרטים בצורה שונה ממני ואתה כן תראהesaly כתב:ואיך הPIXEL DOT? רואים את הרשת או שהכל חלק?...
אני מניח שבכול זאת כדי לך לראות את המסך לפני רכישה
ירון