תחליף Latitude או find my friends?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היום ניסיתי להשתמש ב-latitude כי הבת שלי (עם אנדרואיד) יוצאת לטיול ועניין אותי לראות איפה היא נמצאית.
אז התברר לי שלפני חודשיים בערך גוגל הוציאו את latitude לפנסיה (איזה כיף שגוגל מעלימים שירותים כל כך חיוניים ושימושיים - מה השירות הבא שהם מעיפים, ג'ימייל?!)...
latitude, למי שלא זוכר, גרם להרבה באלגן בזמנו כשאפל לא אישרה אותו במהלך חודשים ארוכים ל-app Store אבל גם לא אמרה שהוא לא קביל והשאירה אותו מוקפא ללא סטטוס לכל התקופה. בסופו של דבר גוגל פיתחו גרסאת webapp של התוכנה...
עכשיו שאין את זה, אבל באפל התרגלתי להשתמש ב-find my friends, האם יש תחליף בכלל (עדיף פיתרון cross platform, אבל מבחינתי גם פיתרון אנדרואיד סביל).
אז התברר לי שלפני חודשיים בערך גוגל הוציאו את latitude לפנסיה (איזה כיף שגוגל מעלימים שירותים כל כך חיוניים ושימושיים - מה השירות הבא שהם מעיפים, ג'ימייל?!)...
latitude, למי שלא זוכר, גרם להרבה באלגן בזמנו כשאפל לא אישרה אותו במהלך חודשים ארוכים ל-app Store אבל גם לא אמרה שהוא לא קביל והשאירה אותו מוקפא ללא סטטוס לכל התקופה. בסופו של דבר גוגל פיתחו גרסאת webapp של התוכנה...
עכשיו שאין את זה, אבל באפל התרגלתי להשתמש ב-find my friends, האם יש תחליף בכלל (עדיף פיתרון cross platform, אבל מבחינתי גם פיתרון אנדרואיד סביל).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
שירות Latitude באמת הפסיק להיות פעיל, אבל Google הטמיעה חלק גדול מהיכולות של Latitude ב- +Google.
עוד מידע על הפעלת אופצית שיתוף המקום: https://support.google.com/plus/answer/ ... ation&rd=1
עוד מידע על הפעלת אופצית שיתוף המקום: https://support.google.com/plus/answer/ ... ation&rd=1
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ושוב אני ממליץ - http://airdroid.comoferlaor כתב:חפרתי וזה אכן אפשרי אם כי מנוון משמעותית מהשירות המקורי.
איכס....
כל מה ש-Find My iPhone מציע (כולל מחיקה מרחוק), והרבה הרבה יותר...
ללא ספק אחת התוכנות המדהימות שיש לאנדרואיד.
Batnun
.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
התקנתי את האפליקציה - אכן מדהימה!
(לא רק בשביל לאתר את המכשיר אלא באופן כללי לניהול המכשיר מרחוק)
שאלה להורים המודאגים: אני מניח שבשביל להשתמש בפיצ'ר של 'אתר את המכשיר' יש צורך שה GPS יפעל כל הזמן שזה מן הסתם שותה את חבילת הדאטה של הילד (שבמקרה שלי היא קטנה כי אין לו צורך במשהו גדול)
השאלה אם אתם באופן קבוע מנטרים את המכשירים של הילד או רק כשהם יוצאים מהמסגרת הקבועה כמו טיולים וכדומה?
שאלה להורים המודאגים: אני מניח שבשביל להשתמש בפיצ'ר של 'אתר את המכשיר' יש צורך שה GPS יפעל כל הזמן שזה מן הסתם שותה את חבילת הדאטה של הילד (שבמקרה שלי היא קטנה כי אין לו צורך במשהו גדול)
השאלה אם אתם באופן קבוע מנטרים את המכשירים של הילד או רק כשהם יוצאים מהמסגרת הקבועה כמו טיולים וכדומה?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

מה לגבי השאלה שלי על צריכת רשת כל זמן שה gps פועל? אתם משאירים אותו דולק קבוע?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
באופן כללי אין קשר בין צריכת דאטה לגי פי אס. דאטה נצרך כשיש תקשורת נתונים במכשיר.oris74 כתב:מה לגבי השאלה שלי על צריכת רשת כל זמן שה gps פועל? אתם משאירים אותו דולק קבוע?...
כשהמכשיר צריך לשלוח פרטים ברשת, אז נצרך הדאטה
אלי חבוש
אתה מדבר על AIRDROID?oris74 כתב:התקנתי את האפליקציה - אכן מדהימה!(לא רק בשביל לאתר את המכשיר אלא באופן כללי לניהול המכשיר מרחוק)
השאלה אם אתם באופן קבוע מנטרים את המכשירים של הילד או רק כשהם יוצאים מהמסגרת הקבועה כמו טיולים וכדומה?...
אם אני רוצה לעקוב אחרי הטלפון של הבת שלי מהנייד שלי, אני צריך להתקין אותה על שניהם? ולבת שלי לא תהיה אפשרות לנעול את הטלפון שלי?
- oris74
- חבר במועדון HT

dmitrys
תלוי בת כמה הבת שלך כי כדי להתחבר מרחוק לטלפון תצטרך להשתמש בחשבון עם סיסמא (הבן שלי עדיין מרשה לי לגעת במכשיר שלו..)
בעקרון אתה מתקין את התוכנה על המכשיר שלה ומקנפג אותו (אל תשכח להפעיל GPS) ואז מכל מחשב אתה נכנס לאתר שלהם ומשם אתה מתחבר לטלפון ושולט עליו
תלוי בת כמה הבת שלך כי כדי להתחבר מרחוק לטלפון תצטרך להשתמש בחשבון עם סיסמא (הבן שלי עדיין מרשה לי לגעת במכשיר שלו..)
בעקרון אתה מתקין את התוכנה על המכשיר שלה ומקנפג אותו (אל תשכח להפעיל GPS) ואז מכל מחשב אתה נכנס לאתר שלהם ומשם אתה מתחבר לטלפון ושולט עליו
זה בדיוק מה שאני עושה היום עם DEVICE MANAGER.
הבעיה שהוא עובד ממש גרוע, רוב הזמן הוא לא מוצא את המכשיר. כנראה כשאין קליטת GPS, הוא לא עובד.
אני מחפש משהו שיעבוד גם כשהמכשיר מחובר בוייפיי וגם ב 3G.
הילדה בת 9, אז אין לי בעיה להתקין מה שאני רוצה.
הבעיה שהוא עובד ממש גרוע, רוב הזמן הוא לא מוצא את המכשיר. כנראה כשאין קליטת GPS, הוא לא עובד.
אני מחפש משהו שיעבוד גם כשהמכשיר מחובר בוייפיי וגם ב 3G.
הילדה בת 9, אז אין לי בעיה להתקין מה שאני רוצה.