מגבר מתאים לרמקולים MA-RX6
יש לי זוג נהדר של Monitor Audio Rx6 (ובנוסף מאחור - MA-HD90 וסאב BK-Gemini).
לא שומעים משהו אצלי עקב מגבר קולנוע ביתי שלא מפיק את המקסימום מהקדמיים, בטח לא במוסיקת סטיראו.
אני מחפש מגבר שייתן את המקסימום מרמקולים אלו, ספציפית משני הקדמיים למוסיקה. אנא רשמו הצעות , אבל בבקשה רק מאנשים ששמעו (לא קראו) פיזית וספציפית מגברים עם RX6 והתרשמו.
תודה ....
לא שומעים משהו אצלי עקב מגבר קולנוע ביתי שלא מפיק את המקסימום מהקדמיים, בטח לא במוסיקת סטיראו.
אני מחפש מגבר שייתן את המקסימום מרמקולים אלו, ספציפית משני הקדמיים למוסיקה. אנא רשמו הצעות , אבל בבקשה רק מאנשים ששמעו (לא קראו) פיזית וספציפית מגברים עם RX6 והתרשמו.
תודה ....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איזה מגבר ק"ב יש לך?
על איזה תקציב מדובר?
על איזה תקציב מדובר?
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני מכיר את הדגם הקודם טוב. שמעתי איתו מגברים מעל 10K$, והיו כאלה ששיפרו את האיכות משמעותית.rleitman כתב:יש לי זוג נהדר של Monitor Audio Rx6 ..
אני מחפש מגבר שייתן את המקסימום מרמקולים אלו,
תודה .......
אין סוף לזה, יש חסם אחד - התקציב. לפעמים זה עוד גודל החדר, אבל זה גם פתיר אם יש תקציב לחדר גדול יותר ...
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
יכול להיות שעשית אודיסי והוא קצת "חירבש" לך את ההגדרות?
סך הכל יש לך רסיבר טוב, כמובן שתמיד יש לאן לעלות אבל מכאן להצהרה שלא שומעים טוב..
אצלי בבית RX6 + דנון 2113 וואלה שומעים מצויין אחרי ששיחקתי עם הכיוונים באופן ידני כולל ה-EQ
סך הכל יש לך רסיבר טוב, כמובן שתמיד יש לאן לעלות אבל מכאן להצהרה שלא שומעים טוב..
אצלי בבית RX6 + דנון 2113 וואלה שומעים מצויין אחרי ששיחקתי עם הכיוונים באופן ידני כולל ה-EQ