חברים יקרים.
האם ניתן לחבר מחשב ל-lcd באמצעות כבל vga-hdmi ?
או שהמצאתי משהו חדש ובלתי אפשרי?
ואם לא , אז אני אשמח לקבל עצה איך הכי טוב לחבר את המחשב למסך (philips 9631) פשוט אין לי יציאת vga במסך. יש לי כרטיס מסך במחשב- geforce fx 5200 ובטלוויזיה כל היציאות מלבד vga . מה עושים??
תודה רבה!!
:כותרת: האם ניתן לחבר מחשב ל-lcd באמצעות כבל vga-hdmi ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
אין כזה דבר.
יש VGA-DVI, אבל הרעיון הוא שדרך הכבל הדיגיטלי הזה מעבירים גם סיגנלים אנלוגיים.
נראה לי שהפתרון הזול ביותר מבחינתך זה לרכוש כרטיס מסך חדש בעל חיבור HDMI או DVI...
אגב, למה שעשית קוראים גניבת שרשור, במקרה שיש לך שאלה "בערך דומה אבל לא ממש" צריך לפתוח שרשור נפרד...
יש VGA-DVI, אבל הרעיון הוא שדרך הכבל הדיגיטלי הזה מעבירים גם סיגנלים אנלוגיים.
נראה לי שהפתרון הזול ביותר מבחינתך זה לרכוש כרטיס מסך חדש בעל חיבור HDMI או DVI...
אגב, למה שעשית קוראים גניבת שרשור, במקרה שיש לך שאלה "בערך דומה אבל לא ממש" צריך לפתוח שרשור נפרד...
תודה רבה !!
וסליחה על הגניבת שירשור .. חיפשתי נושא דומה לשלי ,פשוט לא הבנתי עדיין איך פותחים שירשור חדש.
דרך אגב את הכבל שכביכול המצאתי (vga-hdmi) לא יאמן אבל זה מה שאמרו לי לקנות בשירות של הטלוויזיה
(לא יודע אם מותר להזכיר מי)
איזה מזל שיש אתכם!!
אז אם הבנתי נכון עופר, אני צריך כרטיס מסך עם יציאות dvi או hdmi לחבר ל-hdmi בטלוויזיה ואני מסודר?
שוב תודה מראש.
וסליחה על הגניבת שירשור .. חיפשתי נושא דומה לשלי ,פשוט לא הבנתי עדיין איך פותחים שירשור חדש.
דרך אגב את הכבל שכביכול המצאתי (vga-hdmi) לא יאמן אבל זה מה שאמרו לי לקנות בשירות של הטלוויזיה
(לא יודע אם מותר להזכיר מי)
איזה מזל שיש אתכם!!
אז אם הבנתי נכון עופר, אני צריך כרטיס מסך עם יציאות dvi או hdmi לחבר ל-hdmi בטלוויזיה ואני מסודר?
שוב תודה מראש.