היום יש לי 'פתרון' פשוט של a/v sender - משדר אלחוטי (2.4Ghz) שמעביר קומפוזיט וידאו וסטריאו (שלושה rca).
זה לא ממש פתרון לכלום ואני גם לא ממש משתמש בזה (בעיקר בגלל האיכות הנמוכה אבל אני גם מעוניין בהרבה מעבר לזה).
אני רוצה להעביר את האודיו ובעיקר את הוידאו בצורה דיגיטלית, כך שאני אנצל את המסך שלי בצורה מיטבית (nec vr5). תוספת נחמדה זה אם אפשר גם לחבר ממש עכבר/מקלדת אבל לא חובה כי לפחות אפשר להתקין שלט ir בשביל שליטה בסיסית.
בקיצור, אני רוצה terminal בסלון
סתם להעביר כבלים זאת לא אופציה ריאלית אבל אין לי בעיה לפרוס לשם כבל רשת אם יש פתרון שכזה.
אם אין פתרון טוב אז אני אעבור לאופציה של media streamer. החסרונות של פתרון כזה הם חוסר הגמישות בפורמטים חדשים או בהגדרות שונות, והעובדה שאפשר רק לצפות בסרטים ולא ממש לגלוש/לעבוד על המחשב.
למעשה מה שהייתי רוצה זה כנראה htpc... אני רוצה להנות מכל היתרונות של htpc בלי להחזיק פיזית מחשב בסלון.
אולי בסוף אני אשבר אבל כרגע אני די נגד מחשב בסלון. אין לי משהו כללי נגד מחשבים (למעשה ההיפך המוחלט: זה המקצוע והתחביב שלי) אבל לא בסלון.
גם הפתרון שאני מחפש זה עבור המחשב כמקור משני בלבד ולא כתחליף למערכת הקיימת.
אשמח לשמוע דעות/הצעות/הערות/הארות.
תודה,
ניר
אגב, אני מעוניין גם ב-pvr (עם או בלי epg, לא קריטי) וזה יכול להשתלב עם media streamer מסויימים או שאני אקנה את זה בנפרד.
ושוב, אני מניח שהדרישות שלי צועקות ממש "HTPC!!!"