שלום לכולם
אני מעוניין לרכוש אוזניות IN EAR בתקציב של 200$,ואם יהיה צורך של ממש אפשר למתוח ל250$.
המקור שלי הוא סנסה קליפ פלוס+FLAC.
כרגע אני מאזין מGR06,ואני מרוצה מהם,ולכן סביר להניח שטבעי יהיה להמשיך לGR07.
אני שומע הרבה סוגי מוזיקה שונים..
חשבתי על GR07,אבל אני פתוח לכל הצעות.
תודה לעוזרים
GR07 BE היא כמו GR07 אבל עם יותר באס. כלומר יותר "כיפית"... ואם אתה רגיש לבאס (כמוני)- אז היא לא בשבילך.
הויסוניק קצת יותר מפורטות מהימאהה, ורגועות.. אתה יודע מה, הויסוניק עדיפות מהימאהה..
ה Westone 2 היא מאוד מוסיקלית. אין לה הרבה סאב-באס. אבל המידים שלה ממש טובים, קדמיים ויפים.
בחתימה שלה היא חמימה, ובעלת במה גדולה מאוד.
היא גם סולחנית למדיה דחוסה. (אין לה הרבה טרבל או תחושת אויר)
הויסוניק היא אוזניה דינאמית, וגם יותר קשה להנעה ללא הגברה.
יש לה באס איכותי (לא חזק, בשביל זה יש את גרסת ה BE),
הויסוניק יותר שטוחה במידים שלה, ולאורך הספקטרום.
הטרבל שלה קצת סובל מצרימה במדיה דחוסה (וגם לו נגמר האויר בשלב מסוים),
הבמה שלה רחבה ופחות עמוקה.
בקיצור,
אני מעדיף את ה W2 בגלל המידים, אבל הויסוניק תתאים ליותר גאנרים ... מה שהופך אותה ליותר איכותית ברמה האבסולוטית (אך לא האישית)- ההחלטה בין שתיהן היא שלך.
בין ויסוניק לויסוניק? וגרסת ה BE היא כיוון גבוה יותר של הבאס. אין ירידה באיכות הכללית. גם זה- תלוי בך.
eyal1983 כתב:GR07 BE היא כמו GR07 אבל עם יותר באס. כלומר יותר "כיפית"... ואם אתה רגיש לבאס (כמוני)- אז היא לא בשבילך.
הויסוניק קצת יותר מפורטות מהימאהה, ורגועות.. אתה יודע מה, הויסוניק עדיפות מהימאהה..
ה Westone 2 היא מאוד מוסיקלית. אין לה הרבה סאב-באס. אבל המידים שלה ממש טובים, קדמיים ויפים.
בחתימה שלה היא חמימה, ובעלת במה גדולה מאוד.
היא גם סולחנית למדיה דחוסה. (אין לה הרבה טרבל או תחושת אויר)
הויסוניק היא אוזניה דינאמית, וגם יותר קשה להנעה ללא הגברה.
יש לה באס איכותי (לא חזק, בשביל זה יש את גרסת ה BE),
הויסוניק יותר שטוחה במידים שלה, ולאורך הספקטרום.
הטרבל שלה קצת סובל מצרימה במדיה דחוסה (וגם לו נגמר האויר בשלב מסוים),
הבמה שלה רחבה ופחות עמוקה.
בקיצור,
אני מעדיף את ה W2 בגלל המידים, אבל הויסוניק תתאים ליותר גאנרים ... מה שהופך אותה ליותר איכותית ברמה האבסולוטית (אך לא האישית)- ההחלטה בין שתיהן היא שלך.
בין ויסוניק לויסוניק? וגרסת ה BE היא כיוון גבוה יותר של הבאס. אין ירידה באיכות הכללית. גם זה- תלוי בך.
...
האם ישנו סיכוי לבעיות אי נוחות עם W2?
כמו כן ראיתי,שבאשכול מסויים רשמת שGR07 לא רחוקה מוסטון 4,האם זה נכון?כי אם זה אז אין הבדל גדול בין W4 ל W2?
אז W2 מאוד דומה לGR07?
כלכלית עדיף את GR07,בגלל שלהביא את W2 דרך אמזון יצא הרבה בגלל המכס,ודרך אייבי יצא 220,כשאת GR07 אפשר להביא ב170-+.
GR01 לא מתאימה לדרושות שלי,נכון?(אפשר להביא אותה ב210$ מאמזון+מכס וכו..)
האם GR07 זקוקה להגברה?אם כן איזו אתה ממליץ עד 100$-+?
כמו כן אני אחכה ליום שישי שחור,ואולי תצא לי הנחה כלשהי...
cMoyBB ו AMB לפי מה שראיתי עובדים על סוללות(?)..
החיים של סנסה קליפ די קצרים(במקרה הטוב 5 שעות נגינה),ולכן רציתי לשאול..,האם מגבר יעזור לנגן להסתדר טוב יותר עם הסוללה?
כמו כן אמרת שE12 עלול להשאר איתי להרבה זמן,למה?מה יש בוא כלכך טוב,שיכול "להחזיק" אותי?
הם עובדים על סוללות. תמצא סוללות נטענות ותקנה מטען.
לא... ההפרש יהיה זעיר מדיי. בדק' אולי.
E12 הוא בעל הספק גבוה (880mW), ככה שיכול "להניע" כל אוזניה שתתן לו.
לדעתך איזה מגבר עדיף לאוזניות אלו,כי אם אני לא טועה אלו לא אוזניות ניטראליות,ולכן E12 וC&C יתאימו יותר?
והאם הבאס של GR07 BASS EDITION "גונב" מכסה את שאר המוזיקה?כי אני אוהב באס,אבל לא בהגזמה,וגם לא במוזיקה שלא זקוקה לכך...
או שהבאס שלו הוא איפה שצריך אותו?
שלום, בתור בעלים של ה-vsonic gr07 אני ממליץ עליהן בחום, הן מדהימות !
במקרה של ה+ sansa clip, יש לי את הנגן והאמת היא שאני לא כל כך אוהב את השילוב בניהם. אני חושב שמקור חם יותר יהיה עדיף אבל כל אחד והטעם שלו.
עם הנגן אתה יכול להגיע לווליום גבוה באמת אבל אני חושב שמגבר יתרום ויוסיף.
VicArt כתב:הבאס לא גונב,אבל הוא מופיעה גם בשירים,שלא דורשים באס(כמו קלאסי),לא?
...
באס "לא גונב" כנראה שלא יפריע לך כשלא צריך אותו... ומה שיר שלא דורש באס? באס זה לא רק בומים בכל מיני צורות, בתחום הזה מתחילות ההרמנויות הבסיסיות של רוב הכלים האקוסטים, פסנתר בתצורה מלאהלמשל מגיע די עמוק (מתחת ל100 הרץ אאל"ט), אפילו קולות אנושיים (ווקאלים) יכולים להגיע לתחומי הבאס. לא חושב שיש בכלל מוזיקה קלאסית בלי נוכחות כלשהיא של באס.
VicArt כתב:הבאס לא גונב,אבל הוא מופיעה גם בשירים,שלא דורשים באס(כמו קלאסי),לא?
...
באס "לא גונב" כנראה שלא יפריע לך כשלא צריך אותו... ומה שיר שלא דורש באס? באס זה לא רק בומים בכל מיני צורות, בתחום הזה מתחילות ההרמנויות הבסיסיות של רוב הכלים האקוסטים, פסנתר בתצורה מלאהלמשל מגיע די עמוק (מתחת ל100 הרץ אאל"ט), אפילו קולות אנושיים (ווקאלים) יכולים להגיע לתחומי הבאס. לא חושב שיש בכלל מוזיקה קלאסית בלי נוכחות כלשהיא של באס.
נ.ב- יש לך נטייה לחפור.
...
אני אוהב באס במוזיקה שדורשת אותו,אבל לא כשהוא מתחיל להופיעה בכל שיר..
אם הבאס לא מופיעה בכל שיר,וכן מופיעה בשירים שדורשים זאת,אז אני מעדיף את הגרסא הזו..
מה דעתך על האוזניות האלו?(גם גרסת הבאס וגם הגרסא הרגילה)והאם יש לך המלצות על אוזניות אחרות?
בקשר ללחפור..לחפור לא אבל להצטער על בזבוז כסף אחרי הקניה שגויה בהחלט יש
ב 07 הרגילות, הבאס בקושי לוקח משהו
ב 07 BE אתה כבר שומע אותו חזק יותר
אם אתה מעדיף באס הדוק ושטוח, שמופיע רק איפה שאמור להיות באס, ושהוא לא מוגבר באופן מלאכותי, אז אתה צריך אוזניה ניטראלית ככל האפשר.
ה 07 ה"רגילה" היא איזושהי פשרה בין אוזנית באס לבין אוזניה ניטראלית ושטוחה.