XBMC על מערכת ישנה (מאד)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
talmarsh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

שלום לכולם,
כל הדיבורים כאן על הרצת XBMC נקי על PC גרמו לי לתהות-
האם יהיה ניתן להריץ הפצה כלשהי על המערכת הבאה:
מעבד AMD Athlon 2400+
זיכרון 2/1GB
וכרטיס מסך Geforce 4 Ti4200 64MB

המטרה העיקרית היא להחליף פופקורן a200 בניגון ומדיה סנטר לקבצי mkv 720p (סרטים עד 8 ג'יגה נניח וסדרות), ואם אפשר להשתמש בו גם להוריד טורנטים.

תודה רבה ויום טוב :D

dkv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284

שליחה

1. להוריד טורנטים - בהחלט לא דורש כוח מיוחד מהמחשב
2. המטרה העיקרית היא להחליף פופקורן a200 בניגון ומדיה סנטר לקבצי mkv 720p - תנסה להריץ סרט / סדרה באיכות שאתה רוצה לבדוק על המחשב
במידה וזה עובד - סבבה , במדיה וזה מקרטע אז... לא נורא.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

הסיכוי הכי טוב לקבל עליו 720P הוא לא להשתמש ב-XBMC אלא ב-Windows XP עם נגן כמו BSPlayer או MPC HC בשילוב עם המקודד החיצוני CoreAVC, שהוא היעיל ביותר שיש למערכות ללא יכולת פענוח חומרה של תכני HD (כלומר - פענוח תוכנה).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

o2ri
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022

שליחה

אולי יש אפשרות לשדרג לו כרטיס מסך ולקבל יותר?
משומש כמובן.

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634

שליחה

לכרטיס מסך Geforce 4 Ti4200 64MB בזנהו היתה בעיה עם תמיכה ב- Mpeg 2 - תמיכה ב DVD, אז קשה לי להאמין שהוא יהיה סוגל לתמוך בתכנים של 720P, מה גם שהמעבד הוא מאוד חלש, אני עם מערכת יותר חזקה בזמנו: Athlon 64 3800+ וכרטיס X850XT Pe נתקלתי בבעיות להריץ תכנים ב 720P.

talmarsh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

תודה רבה על התגובות!

החומרה לא בשימוש, וכרגע מפורקת. לכן בכלל רציתי להריץ את הרעיון לראות אם הוא אפשרי לפני שאני מתעסק בלחבר ספק כוח ממחשב אחר וכו'.
כמו שכתבתי הרעיון הוא להחליף פופקורן, לכן פתרון של תוכנה שרצה על חלונות יהיה אולי צעד בכיוון הנכון אך לא מספיק לצערי - הפרויקט הוא hail merry לפני שאני ארכוש פאי ומארז לדיסק קשיח. לכן אני גם לא רוצה להשקיע כסף בהחלפת חלקים..

pixies,
זה כיוון מאד מעניין, הגעתי לכמה דיונים מלפני כמה שנים בפורומים של xbmc בנושא הרצת נגן חיצוני.
נראה לי שאני אנסה להריץ את העניין ולראות עד לאן אצליח להגיע :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

לגבי הפתרון של כרטיס מסך, לדעתי לא כל כך ישים כי רוב הסיכויים שללוח האם שלו יש חריץ AGP ולא PCI-E.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

חזור אל “תוכנה - KODI”