כדאי לקנות JBL CINEMA 300?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אהלן

אז לאחר שוויתרתי כעצתכם על הרמקולים SCC140 מהדיוטי פרי, וקניתי משם רק רסיבר AVR-158, אני מחפש רמקולים.
יש לי אפשרות לקנות את ה-JBL CINEMA 300 בכ-1600 שקל. האם כדאי? הבנתי פשוט שהם קצת ישנים (MID 2011) וגם הסאב קצת נראה "מיוחד".
אז מה עצתכם הפעם? :)

אני גם רוצה להודות לחברי הפורום הנפלאים על כל העזרה, פשוט כיף לעקוב כאן (Y) (~) :pizza:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

עדיף לדעתי לבדוק את המורל פרימו, פולק אודיו (6750 או 705) וקאנטון 90. יש גם את הג'אמו A101 ששווים בדיקה.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6642
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #3 

אם אתה אוהב את 'מלחמת הכוכבים' ..

הסאב-וופר של סינמה 300 מזכיר קצת את הקסדה של דארת' וודר

:wink:

מעבר לכך - זה אחלה סט 5.1 בתור התחלה , וגם באופן כללי

(Y)

ממתין לתמונות

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יש לך בלוחות את ה 6750 של פולק ב- 1300 ש"ח - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=40124

מניסיון עם שתי המערכות, הם עולים על ה JBL גם על הסינמה, ובטח שעל ה SCS-140).

Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

תודה

ה-6750 מפתים, אבל מחשיד שהמוכר מידע מראש שאין אפשרות לבדוק אותם. וחוץ מזה אני לא כ"כ חסיד של יד שניה. כך שזה יורד מהפרק.

המורל פרימו (אין להם סנטר?!) והפולק אודיו קצת מעל התקציב, מה שכן, לא שמעתי את המורל והפולק, ככה שאני לא יכול לדעת מה אני מפסיד. לנסוע שוב למרכז כבר אני לי עצבים וזמן. אלא אם כן זה ממש שווה את זה.
למען האמת אני די אוהב את JBL באופן כללי, אבל כפי שהזכרתי, אני לא מבין גדול בעניין ולא יצא לי לשמוע דגמים אחרים ,לכן אני עדיין מתייעץ איתכם.
מה אתם אומרים? כל הנ"ל בתקציב הזה פחות או יותר באותה ליגה, או שיש הבדלים של ממש?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

Playaz כתב:המורל פרימו (אין להם סנטר?!) והפולק אודיו קצת מעל התקציב, מה שכן, לא שמעתי את המורל והפולק, ככה שאני לא יכול לדעת מה אני מפסיד. לנסוע שוב למרכז כבר אני לי עצבים וזמן. אלא אם כן זה ממש שווה את זה.
למען האמת אני די אוהב את JBL באופן כללי, אבל כפי שהזכרתי, אני לא מבין גדול בעניין ולא יצא לי לשמוע דגמים אחרים ,לכן אני עדיין מתייעץ איתכם.
מה אתם אומרים? כל הנ"ל בתקציב הזה פחות או יותר באותה ליגה, או שיש הבדלים של ממש?
...
ראשית, אם כשאתה אומר: "קצת מעל התקציב", אתה מתכוון: "בזאפ יש מחיר גבוה ממה שחשבתי להוציא", אתה יכול להירגע - המחירים בזאפ לחלוטין לא משקפים את המחירים בפועל, וכמעט תמיד אפשר לקבל הצעת מחיר שנמוכה מהם ב-15-20%! (i)

שנית, הסיבה שקיבלת כמה הצעות לכמה מערכות רמקולים היא שלכל אחד מאיתנו טעים והעדפות שונים בעל הנוגע למוזיקה וסאונד באופן כללי. אי לכך, לעניות דעתי אין מנוס מהשוואה בין הרמקולים השונים עד שמוצאים את הסט שנשמע לך אישית הכי טוב. (Y)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

לגבי המוכר של ה-6750, אני יודע שהוא פשוט בחו"ל וזה אצל ההורים שלו, ומכאן הבעייתיות ( אני יודע כי חשבתי לרכוש את הרסיבר שהוא מוכר ) .
אם תשקול את זה, דבר איתו - אני בטוח שצוכל לבדוק אותם פיזית ( בלי לחבר ), ואם יש איזו בעיה גם להחזיר אותם.

Vaizman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

היי, מצטער שאני נדחף לשרשור, הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי להשיג את מספר הטלפון של המוכר של הPolk מכיוון שאין לי הרשאה לשלוח הודעות פרטיות. תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”